DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2004 το PC θα μείνει ανενεργό μέχρι οκτώβρη περίπου βαριέμαι να το ανεβάσω αθήνα μιας και εκει μια απο τα ίδια χάλια ε΄χω στο δεύτρο μηχάνημα και δεν ξέρω πως να το παρατήσωνα το αδειάσω η θα πιάσουν μήκυτεσ(μούχλα) τα block και το ψυγείο μέσα?τι λέτε?μήπως να την πούλαγα?αλλα είμαι πολύ ευχαριστήμένος γαμώτο και μετά πάλι να ψάχνομαι.....???στην αθήνα μητρική παίζει η MSI k7n2 Delta ILSRμε έναν ΧP 2000+skeft;omoyna na thw for;esv ton Βαρτονακο αφου δεν έφυγε στα 70 γιουρια αλλα εχω διαβάσει κάτι φονικούς συνδιασμους για τα 2 τους και φοβαμαικαμια ιδέα?
DarkSaga Ιούνιος 27, 2004 Author #2 Ιούνιος 27, 2004 τελικά το σύστημα της υδρόψυξης πρέπει να μείνει με νερό μέσα η όχι?να το αδειάσω και να το στεγνώσω μήπως???
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2004 #4 Ιούνιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [26-06-2004 22:07] μήπως να την πούλαγα? αλλα είμαι πολύ ευχαριστήμένος γαμώτο και μετά πάλι να ψάχνομαι.....??? Να το πουλησεις επειδη θα μειμει κλειστος????Τρελος εισαι???Σιγα μη το πουλησεις.....αδειασε το νερο για καλο κ για κακο κ θα εισαι οκ πιστευω!!!Κ οταν γυρισεις μα το καλο το ξαναγεμιζεις κ λειτουργουν ολα οπως πρωτα!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.