Jump to content

Δείτε ποιοι πολιτικοί μας είναι μασόνοι

konservas

Recommended Posts

Καλά παράτατο όταν μου λες ότι ο Ροκφέλερ δεν είναι Τέκτονας ,τί να κάτσω να συζήτήσω.

Τις απαντήσεις τις έχω και ξεκινάνε απ'τον 17ο αιώνα ,ίσως και λίγο πιο πίσω.Μακάρι να τις βρεις μόνος σου,προς το παρόν όλα είναι ρόδινα και συμπτωματικά για όσους δεν έχουν ψάξει.

Είναι πολλοί οι φιλόσοφοι ή ακόμα και οι οικονομικοι/κοινωνικοί επιστήμονες που μπορούν να σου λύσουν τις απορίες για το πώς λειτουργούν οι Τέκτονες.Ο καθένας έχει την εντύπωση ότι ο Λιακόπουλος μιλάει για αυτά μόνο και ότι οι έξυπνοι τα θεωρούν παραμυθάκια.Ψάξε και θα βρεις,τί να λέει να στα πω,αφού προς διαφωνία θα είναι...

The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher esteem those who think alike than those who think differently. Nietzsche

Και το πέτυχαν.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Χυτρακο ,take it with a bit of salt ολα αυτα για την μασωνια κλπ γιατι πολυς κομπλεξισμος κυκλοφορει..

Ενα ατομο το οποιο εχω γνωρισει και συνεργαστει ακουγοταν πολυ οτι ειναι μασωνος κλπ.Το συγκεκριμενο ατομο ειχε δημιουργησει θρυλο γυρω απο το ονομα του...Οποτε οταν τον πλησιασα τον εβλεπα με ενα δεος "τελικα δεν εχουν μυτερη ουριτσα και γαμψα νυχια"...Με τον καιρο καταλαβα οτι η "ρετσινια" αυτη ηταν ενας τροπος των κομπλεξικων ανταγωνιστων να δικαιολογησουν την αποτυχια τους..Ο τυπος ειναι απλα πανω απο τον μεσο ορο..Προβλεπει,καταλαβαινει,αντιλαμβανεται...Και οπως ολοι οι εξυπνοι ανθρωποι προχωρα...με λιγα λογια ,ολα αυτα περι μασωνιας τα θεωρω τρελλες μουφες.Η μονη μασωνια ειναι αυτη των γυναικων για να αφανισουν το ανδρικο ειδος.

Με το που είδα τελευταία απάντηση Τσάκωνα περίμενα ότι θα είχε καμιά γκόμενα Μασόνα (ή Μασόννισα) και θα ήξερε τίποτα τρελά κόλπα. Κρίμα... :...:

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Sorry Τσακ. your friend - history 0-1 και επίσης αν κατάλαβα καλά ΔΕΝ ήταν τελικά Μασόνος και απλά έτσι λέγαν οι κακές φήμες ,που τον ζήλευαν.

Βλέπεις πουθενά με αυτό που είπες να αναιρείται η ύπαρξη και το έργο τους;

Όποιος θέλει να πετύχει θα πετύχει,ο αποτυχημένος το τί θα πει και τι θα κάνει δεν είναι αξιολογικά κριτήρια για θέματα όπως αυτό. :shout:

Με το που είδα τελευταία απάντηση Τσάκωνα περίμενα ότι θα είχε καμιά γκόμενα Μασόνα (ή Μασόννισα) και θα ήξερε τίποτα τρελά κόλπα. Κρίμα... :...:

Μα δεν ξέρεις την στάση "Διαβήτη"; :hehe:

αν οχι ολες,τοτε οι περισσοτερες φωτογραφιες ειναι ψευτικες.μερικες κανουν μπαμ απο μακρια.

Σε αυτή τη περίπτωση δε θα γινόταν κάποια διάψευση;Θέλω να πω ότι είναι κάτι που γράφτηκε σε δημοσιογραφικό portal και όχι ανώνυμα σε κάποιο blog!

Δε χρειάζονται οι φωτογραφίες παιδιά.

Υπάρχουν πολιτικοί Έλληνες που συμμετέχουν σε μυστικές συναντήσεις τέτοιων λεσχών και το ξέρουμε.

Πάντως για να μη γίνονται παρανοήσεις,μιας και το έθεσε έτσι ο Τσάκωνας...

Δεν έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να αποκυρήξω τον Τεκτονισμό.Ο καθένας πιστεύει σε ότι θέλει.Αυτό που με νοιάζει είναι η αλήθεια πίσω από όλα αυτά.Και μη μου πει κανείς δεν υφίστανται τέτοια πράγματα...

Έχω διαβάσει κάποια βιβλία που δε με πείθουν και κάποια που το κάνουν με πιο εμπειριστατωμένο τρόπο.Για να μη νομίζουμε ότι λέμε 2-3 σκ@τούλες που διαβάσαμε στα blogz. :)

1. Οτι η πίστις προς τον ΜΑΤΣ *και την αποκεκαλυμμένην θέλησιν Αυτού αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεσιν, δια να καταστή τις μέλος

*σ.κοnserva: Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος

και συνεχίζει:

1. Οτι συζητήσεις περί θρησκείας ή πολιτικής εντός της Στοάς απαγορεύονται αυστηρώς.

National Grand Lodge of Greece - Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος > Μεγάλη Στοά > Αρχές αναγνωρίσεως Μ.Στοών

Για ποιόν μιλάει;:slap:

Σε αυτή τη περίπτωση δε θα γινόταν κάποια διάψευση;Θέλω να πω ότι είναι κάτι που γράφτηκε σε δημοσιογραφικό portal και όχι ανώνυμα σε κάποιο blog!

Χαχαχα "δημοσιογραφικό portal", σε αντίθεση με τα blogs που αντιγράφουν ό,τι να'ναι, αυτοί είναι αξιόπιστοι και έγκυροι γιατί πάλι αντιγράφουν ό,τι να'ναι αλλά έχουνε την λέξη "News" στο URL τους αντί για το "Blog";

Τι εννοώ:

Πρώτα κλικ εδώ: http://www.thelab.gr/off-topic/anekdota-kai-oxi-mono-v2-0-a-100640-4.html#post1063136459

Μετά εδώ: Mexican Government Warns of Water That Turns People Gay

Και τέλος κλικ εδώ: Το νερό που τους κάνει... γκέι! | Newsbomb.gr

;)

Χαχαχα "δημοσιογραφικό portal", σε αντίθεση με τα blogs που αντιγράφουν ό,τι να'ναι, αυτοί είναι αξιόπιστοι και έγκυροι γιατί πάλι αντιγράφουν ό,τι να'ναι αλλά έχουνε την λέξη "News" στο URL τους αντί για το "Blog";

;)

Καλά και τα τηλεοπτικά κανάλια λένε διάφορες π@π@ριές αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ.Θέλω να πω από πίσω υπάρχουν δημοσιογραφικές άδειες,δηλωμένες επιχειρήσεις στην εφορία (συνήθως) και γενικά ένα διαφορετικό υπόβαθρο ,ώστε κάποιος αν θιχτεί να αντιδράσει με πολλούς τρόπους.

Εάν υπάρχει βέβαια λόγος να θιχτεί;)

Ο δικτυακός τους τόπος πάντως δεν είναι καθόλου επιτυχημένος.

Εχουνε και PDF για διαβασμα!

Η αληθεια ειναι οτι παραειναι ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ ο σχεδιασμος του website ενω επειδη δεν γνωριζω τις "ορολογιες" ειμαι συνεχεια με pokerface στο τι διαολο μπορει να εννοει.

Καλά παράτατο όταν μου λες ότι ο Ροκφέλερ δεν είναι Τέκτονας ,τί να κάτσω να συζήτήσω.

Τι; Να μας δώσεις αποδείξεις ότι ήταν. Το να διαδίδεις μια φήμη, χωρίς κανένα στοιχείο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αναξιόπιστος, με αποτέλεσμα να μη διαβάσει κανείς σοβαρά αυτά που γράφεις. Θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά; Δώσε στοιχεία.

Τις απαντήσεις τις έχω και ξεκινάνε απ'τον 17ο αιώνα ,ίσως και λίγο πιο πίσω.Μακάρι να τις βρεις μόνος σου,προς το παρόν όλα είναι ρόδινα και συμπτωματικά για όσους δεν έχουν ψάξει.

Αφού τις έχεις τις απαντήσεις, πες τες μας κι εμάς, μην είσαι τόσο εχέμυθος. Εγώ δε χρειάζεται να βρω απαντήσεις για τους Τέκτονες, τυχαίνει να γνωρίζω πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις.

Είναι πολλοί οι φιλόσοφοι ή ακόμα και οι οικονομικοι/κοινωνικοί επιστήμονες που μπορούν να σου λύσουν τις απορίες για το πώς λειτουργούν οι Τέκτονες.Ο καθένας έχει την εντύπωση ότι ο Λιακόπουλος μιλάει για αυτά μόνο και ότι οι έξυπνοι τα θεωρούν παραμυθάκια.Ψάξε και θα βρεις,τί να λέει να στα πω,αφού προς διαφωνία θα είναι...

Αυτές οι αοριστίες είναι ικανές μόνο να προκαλέσουν εντύπωση σε ξανθιά μεθυσμένη γκόμενα. Υπάρχουν χιλιάδες βιβλία για τους Τέκτονες, άλλα γραμμένα από αυτούς που είναι μέσα κι άλλα γραμμένα από αυτούς που είναι έξω. Πως είναι δυνατόν να έχεις διαβάσει τα βιβλία αυτών που είναι απέξω και να θεωρείς ότι ξέρουν τι τους γίνεται;;;

Οτι η πίστις προς τον ΜΑΤΣ και την αποκεκαλυμμένην θέλησιν Αυτού αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεσιν, δια να καταστή τις μέλος

και συνεχίζει:

Οτι συζητήσεις περί θρησκείας ή πολιτικής εντός της Στοάς απαγορεύονται αυστηρώς.

Για ποιόν μιλάει;

Για τους Τέκτονες μιλάει :) Οι Τέκτονες ΔΕΝ είναι κάποια θρησκεία. ΔΕΝ έχουν σχέση με θρησκεία και ούτε καμία σχέση με τους Εβραίους*. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, που το έχουν διαδώσει οι κατά τόπους Εκκλησίες, ας ψάξει να διαβάσει και να ξεστραβωθεί. Οι Εκκλησίες φρόντισαν να διαδώσουν και να πείσουν τον κόσμο που δε γνώριζε και δε μπορούσε να μπει μέσα σε κάποια στοά για να μάθει, ότι οι Τέκτονες είναι διαβολικοί, όργανα του σατανά, κι άλλες τέτοιες αηδίες. Γιατί αυτό; Γιατί η Εκκλησία διδάσκει το "πίστευε και ΜΗ ερεύνα", ενώ ο Τεκτονισμός το "πίστευε και μη, ερεύνα" και όποιος ερευνάει παύει να είναι πρόβατο της εκκλησίας κι όπως καταλαβαίνεις, είναι καταστροφικό για αυτούς.

*Εβραίοι, είναι το ανάλογο του Χριστιανοί, κι όχι του Έλληνες. Το Ισραηλινοί είναι το ανάλογο του Έλληνες.

Μπα,βασικά έσβησα το αρχικό post,δεν αξίζει ούτε "δεν αξίζει" να πει κανείς...

Κράτα τη γνώμη σου λοιπόν.Μη διαβάζεις τίποτα,όλα βλάκες τα γράφουν για να σιγοντάρουν τους πλούσιους φιλανθρώπους και να τους φαν τη δόξα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.