Jump to content

Δείτε ποιοι πολιτικοί μας είναι μασόνοι

konservas

Recommended Posts

Έχω διαβάσει πολλά για τη Μασονία και μου έχει τύχει να μιλήσω face to face με Μασόνο.

Όσοι τους απενεχοποιείτε επειδή απλά δε γουστάρετε το Χριστιανισμό,νομίζω καταλαβαίνετε πόσο γελοίο είναι.

Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός,αλλά τυχαίνει να γνωρίζω τους λόγους που θέλουν να αφανίσουν τις θρησκείες (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ).

Αυτό όμως είναι το τελευταίο,ο πολιτισμός είναι προτίστως ο στόχος τους.

[MENTION=9387]victor[/MENTION] Όρισε λίγο τις "σημαντικές προσωπικότητες". Το ότι κάποιος είναι σημαντική προσωπικότητα δεν αναιρεί κάποια πράγματα.

Επίσης λες ότι αυτά είναι ανακρίβιες και δεν τα δέχεσαι. Πρόταση μου : κάνε έρευνα.

Μιας και μιλάμε για προσωπικότητες να σου θυμίσω για τον Μότσαρτ :

Στις 14 Δεκεμβρίου 1784, ο Μότσαρτ μυήθηκε στη Βιεννέζικη Τεκτονική Στοά της Αγαθοεργίας από τον βαρώνο Φον Γκέμινγκεν-Χορνμπεργκ, ιδρυτή της Στοάς και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε τον βαθμό του Δασκάλου Τέκτονα. Παρέμεινε στον Τεκτονισμό μέχρι το τέλος της ζωής του.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τέκτονες εκείνης της εποχής ήταν εξαιρετικά μορφωμένοι, πετυχημένοι επαγγελματίες με σημαντικά πόστα στην κοινωνία και γενικότερα ήταν άνθρωποι με βαθιές ανησυχίες και ευαισθησίες

Το ότι βρέθηκε το σώμα του χωρίς κεφάλι όταν άνοιξαν τον τάφο του νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός πως ενώ είχε στα τελευταία του μυηθεί στον Τεκτονισμό,συνέχιζε να έχει πίστη ,σαν καθολικός. Ήταν ένα είδος εκδίκησης.

Σαν τα αρχαία χρόνια,που ήταν ατιμωτικό να ανοίξεις τον τάφο και να κλέψεις τα αντικείμενα με τα οποία συνοδεύονταν οι βασιλείς.

Το κεφάλι πάντως τυχαία δεν το έφαγαν τα σκουλήκια!

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Από το πολύ το διάβασμα κατέληξες σε αυτά τα συμπεράσματα;

Πολύ γρήγορα από wiki:

Οι επιμέρους αδελφότητες, των οποίων η σχέση και μεταξύ τους σύνδεση κυμαίνεται, έχουν ως κοινά στοιχεία κάποιες εθιμοτυπικές διαδικασίες (όπως τη χρήση ιεραρχίας και συγκεκριμένα σύμβολα) και την αναγκαιότητα κάθε μέλος να πιστεύει σε κάποια ανώτερη δύναμη ή Θεό.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] στο wiki έπρεπε να έχει και κριτικό υπόμνημα πάνω σε αυτό που τονίζεις.

Θα στο βάλω εγώ.

* Θεός = ΧΡΗΜΑ

Επίσης καταλαβαίνεις και μόνος ότι το wiki δε θα σου πει αλήθειες για θέματα που αφορούν τη Μασονία. Τα όσα υπάρχουν στο wiki περνάνε από κριτική επιτροπή.

Ίσως στις κεφάλες, όπως και στις κεφαλές κάθε οργάνωσης το χρήμα είναι θεός. Το ότι το γενικεύεις όμως είναι λάθος. Δεύτερον. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί συνδέεις ή αποσυνδέεις τον χριστιανισμό (ή οποιαδήποτε θρησκεία) με τους μασόνους, το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Σε ποιά γενίκευση αναφέρεσαι;

Για τη σχέση Μασονίας - Χριστιανισμού (ειδικά) δεν έχω καταλήξει προς το παρόν κάπου.

Ο λόγος που δεν είμαι Χριστιανός είναι ότι πρόκειται για Θεό και θρησκεία Εβραίων και είμαι Έλληνας.Σαφώς και δε διαφωνώ με το να είναι μια θρησκεία οικουμενική αν αξίζει,αλλά με ψηλιάζει λίγο το γεγονός ότι ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία Εβραίων που εξαπλώθηκε και εδραιώθηκε στο μισό πλανήτη,ενώ τελικά οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν τον ακολούθησαν.

Μήπως ήταν μέσο για να ελέγχουν εμάς; Προκύπτουν λοιπόν και άλλα ερωτήματα.

Μετά με ψιλιάζει λίγο η μανία με την οποία διδάσκεται ο Χριστιανισμός στα σχολεία,σε σημείο να γράφονται στα βιβλία πράγματα ηλίθια για ανθρώπους που θέλουν να θεωρούνται σοβαροί συγγραφείς.

Μετά με ψιλιάζει που τόσα χρόνια μας κυβερνούν Μασόνοι και η εκκλησία έχει τόσο άμεση σχέση με το κράτος.

Λοιπόν για το Χριστιανισμό (ειδικά,το ξανατονίζω) και τη σχέση του με τη Μασονία δε θέλω να πω πολλά και σίγουρα πρέπει κάποια στιγμή να το ψάξω λίγο.Σίγουρα όχι μέσω blogs και wiki.

Σαφώς και δε διαφωνώ με το να είναι μια θρησκεία οικουμενική αν αξίζει,αλλά με ψηλιάζει λίγο το γεγονός ότι ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία Εβραίων που εξαπλώθηκε και εδραιώθηκε στο μισό πλανήτη,ενώ τελικά οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν τον ακολούθησαν.

Κωνσταντίνος Α΄ - Βικιπαίδεια

Simple as that.

Αναρωτιέσαι τους "περίεργους" και "ύποπτους" τρόπους με τους οποίους εξαπλώθηκε ο Χριστιανισμός. Κωνσταντίνος Α'. Δεν υπάρχει κάτι το κρυφό στην υπόθεση αυτή. Επιβλήθηκε ως επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. And the rest is history.

Όχι ακριβώς,αλλά κάπως έτσι...

Με παραξενεύει για το πώς σε μια χώρα που κυβερνάνται από Μασόνους τόσα χρόνια,ο Χριστιανισμός διδάσκεται με τόση μανία.

Και μετά σκέφτομαι τη σχέση Εβραίων - Χριστιανισμού και προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Για τα οποία ίσως βρω στο μέλλον απαντήσεις στη βιβλιογραφία ,ίσως και έμμεσα.

Αλλά προς το παρόν δε γνωρίζω κάτι ,απλές υποψίες.

Αναρωτιέσαι τους "περίεργους" και "ύποπτους" τρόπους με τους οποίους εξαπλώθηκε ο Χριστιανισμός. Κωνσταντίνος Α'. Δεν υπάρχει κάτι το κρυφό στην υπόθεση αυτή. Επιβλήθηκε ως επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. And the rest is history.

σημ. Ο Μ. Κων/νος δεν ανακήρυξε το Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, όπως λανθασμένα αναφέρεται κάποιες φορές. Αυτό το έπραξε αρκετά χρόνια αργότερα ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος

Από το σύνδεσμο που παρέθεσες.

σημ. Ο Μ. Κων/νος δεν ανακήρυξε το Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, όπως λανθασμένα αναφέρεται κάποιες φορές. Αυτό το έπραξε αρκετά χρόνια αργότερα ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος

Από το σύνδεσμο που παρέθεσες.

Διόρθωση: Ο Κωνσταντίνος έθεσε τις βάσεις και ο Θεοδόσιος επισημοποίησε τη θρησκεία. Εξακολουθεί να μην υπάρχει κάτι το "ύποπτο" ή το "περίεργο" όπως ισχυρίζεται ο Hydra.

Τώρα είδα ότι η δημοσίευση μου μεταφέρθηκε σαν νέο θέμα από το ''χρεωκοπία της Ελλάδος''.Αν και δε το θεωρώ ανεξάρτητο-απεναντίας θα μπορούσε να ερμηνεύσει κάποιες πολιτικές επιλογές- από το προηγούμενο θέμα.

Υποθέτω ότι παρουσιάζει κάποια δυναμική ώστε να τραβήξει σαν νέο θέμα:p

Στο θέμα μας τώρα:Γιατί δε βλέπουμε συχνά ''εκπροσώπους'' των διάφορων στοών να πρεσβεύουν τα πιστεύω τους;

To θέμα δεν είναι οι πολιτικοί της Ελλάδας και η χρεωκοπία δεν είναι μόνο πολιτική. Οι δημοσιεύσεις σου αντιμετωπίστηκαν σαν εκτός θέματος και χειρίστηκαν αναλόγως.

To θέμα δεν είναι οι πολιτικοί της Ελλάδας και η χρεωκοπία δεν είναι μόνο πολιτική. Οι δημοσιεύσεις σου αντιμετωπίστηκαν σαν εκτός θέματος και χειρίστηκαν αναλόγως.

Οικονομία (χρωκοπία) και Πολιτική είναι έννοιες αλληλένδετες και αλληλοεξαρτόμενες στη λειτουργία ενός Κράτους.Σίγουρα θα έχεις ακούσει το ''Οικονομική Πολιτική'' ή θα έχεις διαβάσει ''Πολιτική Οικονομία''....

Το ολο θρεντ ειναι απλα αστειο...

Just my 2 cents...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PPrIlzlz4ow]AMAN - Anekdoto "sto xantaki" - YouTube[/ame] :sarcastic:

α. Σαφώς και δεν είναι διαφορετικά μασονισμός και χριστιανισμός. Έχουν πολλά κοινα. Ότι γέννησε το ένα, γέννησε και το άλλο.

β. Το όλο θέμα όσο και να μου λένε οι "μοντέρνοι" και "ανοιχτόμυαλοι" ότι είναι ανεξάρτητο από την κατάντια του πλανήτη, βρωμάει μέχρι αηδίας εδώ και αιώνες.

Οταν παγκοσμίως οι επιφανείς ανήκουν σε παρεμφερείς οργανώσεις, όταν ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια των μελών τους έχουν σκοπό το κοινό καλό, την ευημερία του ανθρώπου, την ειρήνη κτλ, αλλά ο κόσμος είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή, τότε ή ψεύδονται ( αν και τελευταία θα έχετε προσέξει την φανερή πια τοποθέτηση τους και δημοσίως) Ή όντως αρχίζω να πιστεύω ότι ο Πλάτωνας είχε δίκιο σε κάτι που είχε γράψει για το ιερατείο και το λαό. (Δεν θα επεκταθώ εδώ. Διαβάστε.)Τι διάολο! (λόγου χάρη). Τόση δύναμη πια και δεν μπορούν να κάνουν αυτό που "θέλουν"; Τι και ποιος τους εμποδίζει; Τι εμπόδια συναντάει πια αυτή η τεράστια δύναμη πλούτου; Δεν στέκει!

Επίσης πολλές από τις "σημαντικές" προσωπικότητες όπως λες victor δεν θα ήταν σημαντικές αν δεν ήταν μέλη τέτοιων οργανώσεων. Η να το τοποθετήσω πιο καλά. σημαντικές θα ήταν, δεν θα ήταν όμως γνωστές. Δεν θα είχαν αυτό το boost που χρειαζεται κάποιος πολλές φορές. Βέβαια η φιλοδοξίες του καθενός είναι προσωπικό θέμα. Και ίσως ήδη ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες φιλοδοξίες.

Ισχύει βέβαια ότι ισχύει σε κάθε ομάδα ανθρώπων...Άλλοι είναι πολύ, άλλοι είναι λίγο, άλλοι είναι μεγάλοι, άλλοι μικροί, άλλοι εκμεταλλεύονται, άλλοι προσφέρουν. Δεν είναι ούτε όλοι οι Ολυμπιακοί το ίδιο, ούτε όλοι οι Γιατροί.

Ξαναλέω. Εξαρτάται από τι αφετηρία θα ξεκινήσεις για να ψάξεις το θέμα.

Για ακόμα μια φορά χαίρομαι πραγματικά που αυτές οι κοινωνικές ομάδες είναι κλειστές, "μυστικές" και τα μέλη περνάνε από αυστηρό έλεγχο για να μπουν μέσα. Ειδικά δε σε υψηλές βαθμίδες φτάνει κάποιος μετά από πολύ δουλειά, μελέτη και αφοσίωση κι έτσι οι παρακατιανοί που "έχουν μπει μέσα και τα είδαν όλα" δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει.

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε μια κλειστή και "μυστική" ομάδα, αφού τέτοιες υπάρχουν παντού γύρω μας και ΟΛΟΙ μας μετέχουμε σε κάποια, άσχετα αν το αντιλαμβανόμαστε ή το κάνουμε ασυνείδητα. Ο δε τρόπος με τον οποίο εισχωρήσαμε περιελάμβανε κάποιου είδους εξετάσεις και διαλογή...

Όσον αφορά στο άρθρο και το ποιοί πολιτικοί μας είναι μέλη, απλά lol...

Το κορυφαίο όμως lol είναι η ιστορία της εκδίκησης του Mozart...

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Να εξηγείς και γιατί είναι "lol" . Το ότι σου φαίνεται περίεργο,δε παύει να είναι γεγονός.

Επίσης επειδή βρίσκω lol αυτά που λες "Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε μια κλειστή και "μυστική" ομάδα" ,θα ήθελα να μου εξηγήσεις τα λόγια γνωστών Μασόνων(βλ. Ροκφέλερ) σε συνεντεύξεις κτλπ,που μόνο περίεργες τις λέω.Έπειτα τις μαρτυρίες όσων πέσαν θύματα της πολιτικής τους (βλ. Δημοσιογράφοι και προπαγάνδα),μετά να μου εξηγήσεις πώς τυχαίνει να ελέγχουν ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ,την τύπωση χρήματος σε ορισμένες χώρες,τις μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες και πώς ξαφνικά τρυπώνουν σε κυβερνήσεις όπως Ελληνική,Ιταλική.Μετά εξήγησέ μου και τις ψεύτικες χρεωκοπίες που έκαναν τον 17ο ,18ο αιώνα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.Μετά ας μου πεις πώς πάλι τυχαία κάτι Greenpeace και WFF ανήκουν σε αυτά τα άτομα πάλι.

Όχι δεν είναι βιτρίνες....απλά είναι φιλάνθρωποι και είναι μέσα σε όλα για το καλό μας.

Κάτι δολοφονίες Αμερικάνων προέδρων λίγο μετά τη ψήφιση σημαντικών νόμων,που θα έφερνε στο δημόσιο των ΗΠΑ την τύπωση χρήματος... απλά μια σύμπτωση όλα!!;;;;

Οι κώδικες και οι γραμμές τους που έγιναν με τον καιρό γνωστές,και αυτά φανταστίες!! Τα σύμβολα και οι ποδίες ,στυλιστικές γραμμές... -.-

Ελάτε τώρα,ας μην κοροϊδευόμαστε.Με αυτή τη λογική θα ακούσω σε λίγο ότι ο Παπαδήμος θα μπορούσε να είναι καλός κυβερνήτης,αρκεί να τον ψηφίζε ο λαός.Κοιτάμε άλλη μια φορά το δάχτυλο και το φεγγάρι είναι ολόκληρο....:wall:

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Να εξηγείς και γιατί είναι "lol" . Το ότι σου φαίνεται περίεργο,δε παύει να είναι γεγονός.

Γεγονός....;;; ΈλεοC... Σοβαρευτείτε...

...τα λόγια γνωστών Μασόνων(βλ. Ροκφέλερ)...

Γνωστών; Δηλαδή έχεις κάποιες αποδείξεις ότι ο εν λόγω κύριος ήταν Τέκτονας; (συγνώμη που χρησιμοποιώ την Ελληνική λέξη κι όχι τη Γαλλική) Και αν ήταν, γνωρίζεις βαθμούς και κατά πόσο έχουν σχέση αυτά που λέει και κάνει με τον Τεκτονισμό και όχι με το άτομο καθαυτό; Γνωρίζεις 100% ότι του επέβαλαν να τα λέει και να τα κάνει κάποιοι άλλοι Τεκτονες;

Ο κ.Ροκφέλερ έγινε γνωστός κι δισεκατομυριούχος επειδή ήταν Τέκτονας;

ΝΑΙ: Γιατί δεν γίνονται όλοι οι Τέκτονες τότε πλούσιοι;

ΟΧΙ: Έγινε μετά; Γιατί να γίνει Τέκτονας αν ήταν ήδη τόσο ισχυρός;

Δεν περιμένω απαντήσεις, γιατί δεν τις έχεις. Απλά σκέψου και εσύ και οι υπόλοιποι πως μπορείτε να είστε τόσο σίγουροι τι πραγματικά γίνεται σε μια μυστική κοινωνία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.