liar_man Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να κανώ ένα triple monitor σετάκι. Έχω ήδη δύο dell U2311 και είμαι πολυ ευχαριστημένος με ψηνει και η dell 27' πολυ και σκέφτομαι αν είναι καλό το αποτελέσματα για να τις συνδυάσω - την 27΄ ως κεντρικό monitor και πλαινα τα 23αρια... Αρχικά γίνεται - και εννοώ λόγω των διαφορών στην ανάλυση που θα υπάρχει- και να είναι καλό το αποτέλεσμα ή να πάρω μαι ακόμα 23αρα και να το ξεχάσω; Ο σκοπός είναι για δουλειά με στατιστικά προγράμματα και brownsing/εφαρμογές γραφείου. Επίσης ποια καρτούλα προτείνεται για να σηκώσει και κανα παιχνιδάκι σε μεσαίες αναλύσεις; φίλος προτείνει οχι κάτω απο 6850 όπως αυτήν..VGA :: ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) - Visionstudio.gr Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Επίσης ποια καρτούλα προτείνεται για να σηκώσει και κανα παιχνιδάκι σε μεσαίες αναλύσεις; φίλος προτείνει οχι κάτω απο 6850 όπως αυτήν..VGA :: ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) - Visionstudio.gr Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη Οτι και να διαλεξεις απο πλευρας οθονης η καρτουλα που θες ειναι αυτη εδω Msystems.gr - Προϊόντα - Asus Radeon HD 6950 DCII/2DI4S/1GD5 1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Δεκέμβριος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε zpaf αν και βγαίνω λίγο εκτός budget (δεν είμαι gamer - καμιά ταινιούλα βλέπω που και που) και ο πρώτος λόγος που θα την πάρω είναι για τις extra εξόδους (δεν φτάνουν της μητρικής).μέχρι 150 ευρώ ποια προτείνεις;Ως συνδυασμός η 27 ως κεντρική για την βασική δουλειά και οι 23άρες είναι λειτουργικός;Thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Μια επιλογη στα χρηματα που λες ειναι αυτη Sapphire 6770 Flex (PCI Express , DDR5 , 1 GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grΣτο eyefinity οταν εχεις διαφορετικες ειδους συνδεσεις στις οθονες σου (dvi/hdmi/dp) εχεις προβληματα tearing ακομη και στην επιφανεια εργασιας.Η λυση ερχεται μονο απο την σειρα flex της sapphire ή απο την σειρα dcII της asus που εχει 4 dp.Για το θεμα της λειτουργικοτητας της 27αρας με τις 2 23αρες δεν μπορω να ξερω.Προσωπικα αν και ξεκινησα το eyefinity με 3xu2311 landscape (5760x1080) σημερα δουλευω/παιζω σε portrait mode (3240x1920). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα με τις διαφορετικές αναλύσεις?Η u2711 έχει native 2560*1440 ενώ η 2311,2312 είναι 1080p maximum (1920*1080 ή 1200).Μπορεί να παίζει η κάρτα γραφικών σε διαφορετικές αναλύσεις σε τριπλή έξοδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 3 οθόνες 23 (ας πούμε χλστ) αναρωτιέμαι πόσες στήλες στο excel θα βλέπεις όταν θα ανοίγεις ένα φύλλο και στις 3 μαζί... :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Δεκέμβριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα με τις διαφορετικές αναλύσεις?Η u2711 έχει native 2560*1440 ενώ η 2311,2312 είναι 1080p maximum (1920*1080 ή 1200).Μπορεί να παίζει η κάρτα γραφικών σε διαφορετικές αναλύσεις σε τριπλή έξοδο?πιστευω θα εχει προβλημα εκει, και στην ουσια θα παιζει η μεσαια σε 1080p και αυτη με scaling....οποτε δωρο αδωρο στο θεμα eyefinity.Γνωμη μου, αφου δεν εχεις και πολλα λεφτα, και το eyefinity θα σου γονατισει το συστημα (5760x1080 με 6770/6850 1gb που πας ρε καραμητρο?) και θα παει και ανεκμεταλευτη η αναλυση της 27αρας, ειναι προφανεστατα καλυτερη λυση να παρεις μια τριτη 2311 και με τα αρκετουτσικα λεφτα που θα γλιτωσεις να επενδυσεις σε καρτα γραφικων (ισως και 2) τουμπανο για να ανταπεξελθει! πχ 6970 2gb ή αν επαρκουν τα λεφτα που γλιτωνεις ακομα και 2x6950 2gb Crossfire και θα εισαι αρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Δεκέμβριος 8, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 3 οθόνες 23 (ας πούμε χλστ) αναρωτιέμαι πόσες στήλες στο excel θα βλέπεις όταν θα ανοίγεις ένα φύλλο και στις 3 μαζί... :p:p πολλές πολλές είμαι και στατιστικός και όλη μέρα στήλες βλέπω:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Δεκέμβριος 8, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 πιστευω θα εχει προβλημα εκει, και στην ουσια θα παιζει η μεσαια σε 1080p και αυτη με scaling....οποτε δωρο αδωρο στο θεμα eyefinity.Γνωμη μου, αφου δεν εχεις και πολλα λεφτα, και το eyefinity θα σου γονατισει το συστημα (5760x1080 με 6770/6850 1gb που πας ρε καραμητρο?) και θα παει και ανεκμεταλευτη η αναλυση της 27αρας, ειναι προφανεστατα καλυτερη λυση να παρεις μια τριτη 2311 και με τα αρκετουτσικα λεφτα που θα γλιτωσεις να επενδυσεις σε καρτα γραφικων (ισως και 2) τουμπανο για να ανταπεξελθει! πχ 6970 2gb ή αν επαρκουν τα λεφτα που γλιτωνεις ακομα και 2x6950 2gb Crossfire και θα εισαι αρχοντας! Blinky σε ευχαριστώ! Και εγώ εκτιμώ ότι δεν θα είναι δυνατό να παίζουν σε διαφορέτική ανάλυση η μεσαία με τις πλαινές άρα πάει το project...να σου πώ έχω να παίξω σοβαρο παιχνίδι απο φοιτητης ( πια μια δεκαετία - ούτε που το θυμάμαι το τελευταίο) οπότε για την καρτούλα που προτείνεις δεν μπορώ να διαθέσω ευρα- η οθόνη είναι αλλιώς γουστάρω τρελά μια 27αρα και ίσως την πάρω σόλο για να συνδέω το macbook pro... τέσπα τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσε απο θέμα παραγωγικότητας είναι στο dual screen και έτσι με λίγα λεφτά θα πάρω και την τρίτη u2311 και μια καρτούλα λίγο φτηνότερη.. καμια πρόταση για κάρτα μέχρι 200 ευρουλάκια υπάρχει; Thank you :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Δεκέμβριος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 πιστευω θα εχει προβλημα εκει, και στην ουσια θα παιζει η μεσαια σε 1080p και αυτη με scaling....οποτε δωρο αδωρο στο θεμα eyefinity.Γνωμη μου, αφου δεν εχεις και πολλα λεφτα, και το eyefinity θα σου γονατισει το συστημα (5760x1080 με 6770/6850 1gb που πας ρε καραμητρο?) και θα παει και ανεκμεταλευτη η αναλυση της 27αρας, ειναι προφανεστατα καλυτερη λυση να παρεις μια τριτη 2311 και με τα αρκετουτσικα λεφτα που θα γλιτωσεις να επενδυσεις σε καρτα γραφικων (ισως και 2) τουμπανο για να ανταπεξελθει! πχ 6970 2gb ή αν επαρκουν τα λεφτα που γλιτωνεις ακομα και 2x6950 2gb Crossfire και θα εισαι αρχοντας!Καλημέρα και επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση... για να κάνεις αξιοπρεπές triple screen δεν είναι καλύτερα οι κάρτες να είναι με 3 display ports όπως στην σειρά dcII της Asus; Eγώ τώρα χρησιμοποιώ τις εξόδους της VGA της motherboard και έχω συνδέσει κάθε οθόνη με 1 VGA και 1 HDMI αντίστοιχα... Μια και δεν με ενδιαφέρει το gaming παρά για λίγο χαβαλέ απο το να πάρω μια τουμπανο 6970 που έχει 320 περίπου ευρά ( και 2 giga) και λίγες εξόδους δεν θα ήταν καλύτερο να έχω μια 6950 με 1 GΒ ( και 3 Display port) και 220 ευρουλάκια; Σόρυ αν είναι πολυ άσχετη η ερώτηση αλλά με gaming δεν έχω ασχοληθεί και οι κάρτες γραφικών μου είναι πολύ άγνωστος χώρος... Όσοι συμφουριτές πούν την γνώμη τους, ευπρόσδεκτοι! Θέλω απεγνωσμένα μια τρίτη οθόνη στην οποια κατέληξα στην 2312 ( παει η 2311 απο όσο είδα!) και μια κάρτα γραφικών για να κάνω καλά την δουλειά μου!!!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 6950 + 2311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εγω λεω τσιμπα μια 23αρα γιατι δεν το βλεπω να καθεται καλα η 27αρα με τις 23αρες.οσο για καρτα γραφικων αφου δεν παιζεις παιχνιδια η 6770 ειναι μια χαρα.δεν χρειαζεται καρτα με 2 γιγα μνημη για το excel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.