kom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2011 καλημέραδουλεύω σε dual monitor και ψάχνω πρόγραμμα να μου βγάζει δεύτερο taskbar στην extended οθόνηέχω βρεί τα ultramon το οποίο μου βγάζει κάποιο λάθος και δεν εμφανίζει 2η taskbar και το multimon το οποίο έχει πρόβλημα και δεν μου εμφανίζει το περιεχόμενο των εφαρμογών που κάνω maximize από την 2η taskbar π.χ το chat του msn θα μου το ανοίξει αλλά χωρίς το κείμενοαν έχετε δοκιμάσει κάποιο και δουλεύει ποστάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 ειχα ενα που λεγοταν actual multiple monitors ριξε του μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Display Fusion Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Και το ultramon ειναι πολυ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Τι προβλημα σου παρουσιαζει το ultramon? Το χρησιμοποιω χρονια και μου δουλευει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.