VasPoly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 Νεο και ανανεωμενο!!!Το μονο που λειπει τωρα ειναι η μερικη αναβαθμιση του Hardware! Q9450 Asus P5P43TD Pro Sapphire HD6950(unlocked) Kinston HyperX 1600mhz 8gb Inwin Glacier 900w Gold Velociraptor 300gb Wd 500AAKS Lifeview LV3H Hybrid Tv Cooling: Swiftech MCP655/EK D5 Top Black Ice Gtx 120 Aqua Computer Airplex XT 240 Ek supreme HF Plexi Ek 6950/70 full cover block 3X 120mm CoolerMaster R4 blue led 3X 200mm CoolerMaster Fans (Αυτους που ειχε το κουτι μαζι!Στον μπροστινο απλα αλλαξα τα κοκκινα led με μπλε.) Το res δεν θυμαμαι ποιας εταιριας ειναι (!) Τα καλωδια sata θα αλλαχτουν με γωνιακα δεξια απο ebay και θα μπει ασπρο sleeve για να δεσει μαζι με τα υπολοιπα καλωδια.Και περιμενω την γνωστη καλυπτρα για το κατω μερος του Haf απο τον Κοπριτη για να μπουν UV Led.Και το υγρο και οι σωληνες ειναι UV Reactive οποτε θα δειξει πολυ ωραιο! Τα δυσκολα κομματια για εμενα και λογω χρονου, εργαλειων και γνωσεων ηταν στο να φτιαξω καλωδιωση για τροφοδοσια στα hotswap και στα δυο dvd, και στο να ανοιξω τις τρυπες ακριβως στο πλαινο πλεξι για να φαινονται τα κουμπια που απελευθερωνουν τις 5,25 συσκευες...Χαλασα 3 κομματια μεχρι να το καταφερω αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε! Ελπιζω να σας αρεσει! Δεν ειμαι ο καλυτερος φωτογραφος που υπαρχει αλλα πιστευω οτι εκανα φιλοτιμη προσπαθεια! :fun:
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2011 #3 Δεκέμβριος 3, 2011 κάποιος να του πάρει μέτρα παιδιά........η σελίδα του λάμπη βγήκε από την οθόνη και πέρασε στο δίπλα δωμάτιο
VasPoly Δεκέμβριος 3, 2011 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2011 Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μεγαλες οι φωτο!
VasPoly Δεκέμβριος 3, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 3, 2011 ImageShack Album - 12 images Εδω ειναι το λινκ με οσες μπορεσα να ανεβασω γιατι μερικες το imageshack δεν τις επαιρνε λογω μεγεθους ! Τις εβγαλα με μια μηχανη ενος φιλου μου.Ηταν να ερθει αυτος να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι κουλος με τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορεσε να ερθει και το αποτελεσμα φαινεται :fist: !
pargotzi Δεκέμβριος 4, 2011 #8 Δεκέμβριος 4, 2011 Άψογος! Πανέμορφο το αποτέλεσμα! Αλλά και το πληκτρολόγιο ταιριάζει αισθητικά σ' αυτό το θηρίο!
VasPoly Δεκέμβριος 7, 2011 Author #12 Δεκέμβριος 7, 2011 Ειναι το επομενο βημα η οθονη αλλα αφου τελειωσω με το κουτι... (@Κοπρίτης ακουει?!?! ) Σκεφτομαι την Dell U2412M...Αξιζει το 60αρι διαφορα απο την U2312?
Jimakos666x Δεκέμβριος 7, 2011 #13 Δεκέμβριος 7, 2011 Φαίνεται πολύ όμορφο και μπράβο σου για το συμμάζεμα!2 ερωτήσεις.1:το πλαινό καπάκι από που το βρήκες?(ή το έφτιαξες)2:την αντλία που την βίδωσες;Από έξω από τις θήκες των σκληρών;
VasPoly Δεκέμβριος 7, 2011 Author #14 Δεκέμβριος 7, 2011 Το πλαινο ειναι το δικο του αλλα το εκοψα εκει που παει ο ανεμηστηρας και του εβαλα πλεξι στερεωμενο με ταινια διπλης οψης.Για την αντλια εκανα τρυπες στο κατω μερος του κουτιου και το εβαλα περαστη βιδα με παξιμαδι.
VasPoly Δεκέμβριος 8, 2011 Author #16 Δεκέμβριος 8, 2011 Αν μιλας για το φουσκωμα που κανει το πλαινο δεν το εκανα εγω...Ετσι ειναι το πλαινο απο την εταιρια!Εγω απλα το εκοψα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.