Jump to content

OCZ vertex 30gb x2 raid 0

NooDle

Recommended Posts

Λαμπήτες εδω και λίγες μέρες εχω παρατηρησει οτι το pc κολλάει αργεί κτλπ..

Λεω θα του κάνω ενα φορματ να τον φρεσκάρω λίγο γιατί εχω να τον κάνω καιρό

οταν ξεκίνησε η εγκατάσταση των windows 7 32bit την τελείωσε μετα απο 3+ ώρες (μονο τα windows).

Τώρα που τα έβαλα όλα δείχνει οτι πάρει μια χαρά αλλα μόλις έτρεξα hd tune φτάνει τα 400 mb read και κάνει σκαμπανευάσματα μέχρι τα 115mb. Δεν έχει δηλαδή μια σταθερή πορεία διαβάσματος με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου σταθερός.

Και στην βαθμολογία των windows παλίοτερα τον είχε με 7.6 αν θυμάμαι καλα και τώρα σε φρέσκια εγκατάσταση 5.9 λέει

Τι μπορει να φταίει ρε παίδες?

Δώσε ένα screenshot από AS SSD benchmark.

To κατεβάζεις από εδώ:

http://www.alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9

post-9203-1416075662,6168_thumb.jpg

firmware 1.6

Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό που θα πω γιατι το έτρεξα πρώτη φορά το benchακι αυτό πήγα να κάνω μια ελαχιστοποίηση και την έκανε μετα απο 20-30 δευτερόλεπτα...

Sanitary erase θα κάνεις (γουγλης και θα το βρείς το .exe) στον καθένα ξεχωριστά (είναι προτιμότερο για Indilinx)

Η διαδικασία του περιγράφεται εδώ με λεπτομέρεια (2 μέθοδοι)

Acronis είναι POC (Piece of Cake), εννοείται πως ότι χρειαστείς στην διαδικασία θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Format είναι ίσως ότι χειρότερο για τους SSD, οπότε καλό θια ήταν να το αποφύγεις.

SanitaryErase>Raid>Diskpar>Quickformat>Acronis Restore >>>Success

Διευκρίνισε απλά αν έχεις 2ο pc διαθέσιμο ή αν θα κάνεις τη διαδικασία στο ίδιο.

οχι δεν έχω και βιάστηκα κίολας...

πέρασα 1.7 firmware εφτιαξα ξανά raid 0 και μόλις πάει να διαβάσει το cd των win........

μπαίνει η οθόνη σε αναμονή και φουλ στροφες το φαν της gpu...

Συγγνώμη για το double post..

Μητρική τελικά και δεν ξέρω πως να την επαναφέρω...

εβαλα τους ssd στο λαπτοπ και δουλεύουν άψογα..

Τι μπορώ να κάνω με την μόμπο ρε παιδιά? λέτε να φταίει ο ελεγτης?? :nothing:

edit: οριστε και μια φωτο (εκανα load defaults-clear mos) post-9203-1416075662,9962_thumb.png

Να κάνω ενα bios update ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.