NooDle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 Λαμπήτες εδω και λίγες μέρες εχω παρατηρησει οτι το pc κολλάει αργεί κτλπ..Λεω θα του κάνω ενα φορματ να τον φρεσκάρω λίγο γιατί εχω να τον κάνω καιρόοταν ξεκίνησε η εγκατάσταση των windows 7 32bit την τελείωσε μετα απο 3+ ώρες (μονο τα windows).Τώρα που τα έβαλα όλα δείχνει οτι πάρει μια χαρά αλλα μόλις έτρεξα hd tune φτάνει τα 400 mb read και κάνει σκαμπανευάσματα μέχρι τα 115mb. Δεν έχει δηλαδή μια σταθερή πορεία διαβάσματος με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου σταθερός.Και στην βαθμολογία των windows παλίοτερα τον είχε με 7.6 αν θυμάμαι καλα και τώρα σε φρέσκια εγκατάσταση 5.9 λέειΤι μπορει να φταίει ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Έκανες sanitary erase πριν να ξαναστήσεις το array ? align ? Tί drivers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Έκανες sanitary erase πριν να ξαναστήσεις το array ? align ? Tί drivers ? drivers τους τελευταίους τα υπόλοιπα που ρώτησες δεν κατάλαβα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Δώσε ένα screenshot από AS SSD benchmark.To κατεβάζεις από εδώ:http://www.alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Δώσε ένα screenshot από AS SSD benchmark.To κατεβάζεις από εδώ: http://www.alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9 firmware 1.6 Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό που θα πω γιατι το έτρεξα πρώτη φορά το benchακι αυτό πήγα να κάνω μια ελαχιστοποίηση και την έκανε μετα απο 20-30 δευτερόλεπτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Πάρε ένα backup με Acronis.Σπασε το raid και κάνε ένα secure erase τα drives γιατί μάλλον όταν έκανες format έκανες quick.Ξαναστήσε το raid και κάνε restore το image του Acronis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 4, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 secure erase πως θα κάνω αφου θα σπάσω το raid?acronis δεν το ξέρω να το χρησημοποιώ οπότε θα κάνω φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Sanitary erase θα κάνεις (γουγλης και θα το βρείς το .exe) στον καθένα ξεχωριστά (είναι προτιμότερο για Indilinx)Η διαδικασία του περιγράφεται εδώ με λεπτομέρεια (2 μέθοδοι)Acronis είναι POC (Piece of Cake), εννοείται πως ότι χρειαστείς στην διαδικασία θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με οποιαδήποτε διευκρίνιση.Format είναι ίσως ότι χειρότερο για τους SSD, οπότε καλό θια ήταν να το αποφύγεις.SanitaryErase>Raid>Diskpar>Quickformat>Acronis Restore >>>SuccessΔιευκρίνισε απλά αν έχεις 2ο pc διαθέσιμο ή αν θα κάνεις τη διαδικασία στο ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Αν θυμάμαι καλά ο vertex υποστηρίζει Trim, θεωρητικά με ένα quick format σε κάθε δίσκο θα έπρεπε να επανέλθει η απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 4, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 οχι δεν έχω και βιάστηκα κίολας...πέρασα 1.7 firmware εφτιαξα ξανά raid 0 και μόλις πάει να διαβάσει το cd των win........μπαίνει η οθόνη σε αναμονή και φουλ στροφες το φαν της gpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 4, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Συγγνώμη για το double post.. Μητρική τελικά και δεν ξέρω πως να την επαναφέρω... εβαλα τους ssd στο λαπτοπ και δουλεύουν άψογα.. Τι μπορώ να κάνω με την μόμπο ρε παιδιά? λέτε να φταίει ο ελεγτης?? edit: οριστε και μια φωτο (εκανα load defaults-clear mos) Να κάνω ενα bios update ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.