Jump to content

Μαυρίζει η οθονη

johny1920

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας!

Αποφάσισα να εξυγχρονίσω πριν 2 μήνες τον υπολογιστή μου και αγόρασα από το e-gate.gr τη μητρική Asrock 880GMH/U3S3 ( ), τον επεξεργαστή AMD FX 6100 ( ="http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/cpu/amd-fx-6100-x6-3.3ghz-black-edition-fd6100wmgusb.html"] ) και μία Ram Kingston DDR3 1600Mhz( ) .

Και από εκεί ξεκινάει το δράμα. Οταν τα πρωτοσύνδεσα, ενώ δουλευαν τα ανεμιστηράκια, η οθόνη δεν έδειχνε τιποτα και τα 2 DVD players δε δουλευαν καθόλου. Αγόρασα καινουριο τροφοδοτικο 680Watt(real power 480)αλλα τιποτα. Επικοινώνισα μαζί τους 2 φορες και τελικα μου είπαν πως η συγκεκριμένη μητρική είναι συμβατη με τους νεους επεξεργαστες ΑMD ΕΦ' ΌΣΟΝ αλλα χρειαζεται BIOS update.

Για να μη μακρυγορώ,μετα απο μια εβδομαδα(την έστειλαν στην Ελληνική αντιπροσωπεια της Asrock γιατι με την πρωτη προσπαθεια update απο τους τεχνικούς,χαλασε) που την παρέλαβα και αφου ελεγξαν και τον επεξεργαστη και τη RAM(μάλλον) μου είπαν πως δουλεύει τέλεια.

Δυστυχως όμως σε ανυποπτο χρόνο η οθονη μαυρίζει(ή γίνεται κόκκινη ή μπλε με διαφανείς κάθετες γραμμές) και το πληκτρολόγιο κολλάει. Έλεγξα θερμοκρασίες, έκανα format το σκληρό, άλλαξα θέσεις στη RAM, εγκατεστησα όλα τα τελευταία updates της μητρικής αλλά τίποτα. :-(

Επέστρεψα τη μητρική και μου έφεραν καινουρια(ευτυχως σε 1 μερα) αλλα το πρόβλημα δε λυθηκε. Και δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε αλλο χρόνο ούτε άλλα χρήματα για πεταμα καθ'ότι μενω έξω από την Αθήνα και χρειάζομαι 20 ευρω βενζίνα για καθε επίσκεψη στο e-gate και μέχρι στιγμής έχω πάει 4 φορες..

Σήμερα το πρωί που τον άνοιξα,το μισό φόντο της οθόνης ήταν γκρι και το διαχωριστικό του με την εικόνα ηταν μια πολύχρωμη οριζόντια γραμμή. Επίσης κολλαει κατευθείαν όταν πατάω "εγκατάσταση ενημερώσεων" τou Windows update(αλλα και όταν πάτησα να μη γίνονται ποτέ ενημερώσεις,πάλι κόλλησε).

Καμιά ιδέα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.