GriGaS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 Είμαι εδώ και 13 μήνες συνδρομητής στην υπηρεσία Forthnet 2play economy. Για τους πρώτους 6 μήνες είχα πάγιο 25 ευρώ και μετά 35. Μιας και είδα ότι παίζουν διάφορες προσφορές, κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών προ 3 ημέρων και ζήτησα να μου κάνουν κάποια προσφορά ώστε να παραμείνω στην forthnet. Πράγματι, με κάλεσαν σήμερα και μου πρόσφεραν πάλι πάγιο 25 ευρώ για 6 μήνες με 12μηνη δέσμευση παραμονής. Φυσικά και δέχτηκα και εξοικονόμησα 20 ευρώ ανά λογιαριασμό (ή συνολικά 60 ευρώ για το επόμενο έτος)Δεν τους χάλασε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Για τις άλλες εταιρείες δε γνωρίζω,αλλά η Forthnet εκτός των εν καιρώ προβλημάτων με την ταχύτητα της σύνδεσης ,με έχει εξυπηρετήσει ικανοποιητικά όλα αυτά τα 4 χρόνια. Μου χάλασε το μόντεμ; Μου δίνουν άλλο ίδιο - καινούριο. Ξαναχαλάει μου δίνουν άλλο ίδιο.Τους λέω αν γίνεται να μου δώσουν ασύρματο και μου δίνουν ασύρματο πολύ ακριβότερο του άλλου. Τους λέω γιατί αργήσατε να μου κάνετε τη σύνδεση (για 4 μέρες μιλάμε) ,όταν την έκανα μου δίνουν και δώρo webcam και 2 usb sticks των 2gb για αποζημίωση. Τώρα που λες για τις τιμές,θα πάρω και εγώ ένα τηλεφωνάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Εμένα μου μείωσαν το 2play από 40 κάτι σε 29.90 (για 1 χρόνο)... Είναι καλή σε αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Mια απ τα ιδια και γω!Ειπα να φυγω απο τα 42€ της forthnet και να παω στα 36€ της HOL με 2 μηνες δωρο. Αμεσως με καλεσαν απο forthnet και μου εδωσαν 29.90€ για ενα χρονο, οποτε ερχομαι στα 360€ το χρονο και μενω στη δοκιμασμενη λυση της forthnet εδω και 5-6 χρονια και απο τα 504€ το χρονο παμε στα 360€ χωρις καμια περικοπη στις υπηρεσιες αποταμιευοντας 144€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Δεκέμβριος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Ναι οντως μια χαρα ειναι στη φορθνετ με αυτα τα πακετα μετα απο μειωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Eντομεταξυ ειχα ρωτησει σε καταστημα φορθνετ και μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να δωσω 32€Χ12μηνες ντουκου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ για το τηλέφωνο των γονιών μου. Τους είπες κάτι συγκεκριμένο; Ο τόνος σου ήταν κάπως ή απλά ευγενικά τους είπες να σου κάνουν προσφορά για να παραμείνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] Μπορείς να πάρεις ευγενικά και να πεις ότι σου έγινε πρόταση από άλλη εταιρεία στην τάδε τιμή (πχ 25 ευρώ), μπορείτε να μου κάνετε κάποια προσφορά εσείς για να παραμείνω πελάτης σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Εγώ πάλι έχω μείνει και θα μείνω κολλημένος στην εποχή που μου στέλνανε εξώδικο για λογαριασμό που είχε πληρωθεί. Στέλνανε και σε άλλους για λογαριασμούς που είχαν πληρωθεί 3, 4 χρόνια ποιο πριν και προφανώς πολλοί δεν είχαν κρατήσει τις αποδείξεις. Ευτυχώς εγώ είχα κρατήσει την απόδειξη. Από τότε η εν λόγω εταιρία έχει πεθάνει για μένα.Αν η οικονομική κρίση και ο ανταγωνισμός τους έκανε να σοβαρευτούν, καλό για αυτούς, καλό και για τους πελάτες τους. Αν πάντως τύχει και φύγετε για να πάτε σε άλλη εταιρία τον τελευταίο λογαριασμό που θα δείχνει ότι ξεχρεώσατε, καλό θα ήταν να τον κορνιζάρετε για 7-10 χρόνια. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να σας τον ξαναζητήσουν.Sorry για το ψιλό-:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Δεκέμβριος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Eντομεταξυ ειχα ρωτησει σε καταστημα φορθνετ και μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να δωσω 32€Χ12μηνες ντουκου....Ενδιαφέρον...στην περιπτωση μου σε κατάστημα της forthnet δεν ήξεραν τίποτα...σε τηλεφωνημα που μου είχαν κανει εκ μερους της forthnet για προσφορες κλπ κλπ μου ειχαν πει ότι και εσένα, 32χ12 προκαταβολικά οπότε αρνήθηκα ευγενικά...Μαλλον θα πρέπει να τους πάρω εγω ένα τηλεφωνάκι τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 3, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 στο κατάστημα και εμένα για το 32χ12 μου είπαν. απλά είπα να δοκιμάσω ό,τι έκανα για πολλά χρόνια και με τις επιδοτήσεις της vodafone. στην τελική μου έκαναν την ίδια προσφορά που κάνουν στους νέους συνδρομητές, όχι κάτι τρελό. αν έκανα διακοπή και επανασύνδεση πάλι 25 θα πλήρωνα τους πρώτους μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Δεκέμβριος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Οι προσφορες ειναι ατομικες και γινονται απο τα κεντρικα της εταιριας,οποτε αμα πατε σε ενα καταστημα το πιο πιθανον ειναι να μην εχουν ιδεα οτι εγινε προσφορα σε εσας συγκεκριμενα(δεν γινονται σε ολους),οποτε η τους βαζετε να καλεσουν την εταιρια να δουν την προσφορα ειτε καλειτε εσεις την εταιρια για την προσφορα.Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες σταθερης και κινητης τηλεφωνιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 4, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 η HOL εμενα μετα απο τλφ επικοινωνια μου εκανε εκπτωση 15% για 12 μηνες. 34 ευρω το double play gr -5 ευρω λογω vodafone , - 15% εκπτωση ......μια χαρα ερχεται καθε μηνα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 5, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 η HOL εμενα μετα απο τλφ επικοινωνια μου εκανε εκπτωση 15% για 12 μηνες. 34 ευρω το double play gr -5 ευρω λογω vodafone , - 15% εκπτωση ......μια χαρα ερχεται καθε μηνα ...Κομπλέ είσαι. Πάντως η τους χτύπησε για τα καλά η κρίση η αποφάσισαν να σοβαρευτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 5, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 ετσι,με την αρμυρα...μην χαριζετε τιποτα σε κανεναν,η αγορα πια γεμισε και ο μονος τροπος να βρουν πελατη ειναι να αφαιρεσουν απο αλλη εταιρια και να κρατησουν τους υπαρχοντες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 7, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Θα πεσει πολυ πεινα.Καιρος να πεσουν και οι τιμες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Δεκέμβριος 7, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 επειδη με ενδιαφερει να μπω και γω forthnet λεω να βαλω αριθμοδοτηση..τι λετε θα εχω τα παλαια καλα προβληματα της φορθνετ????απο pigs πως πανε στα παιχνιδια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Εαν δεν το επιδιώξουμε οι εταιρίες δε θα μας κάνουν καμία μα καμία χάρη . Πολυεθνικές που το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος , είτε ηθικό ,είτε επι πτωμάτων. well ******* done Grigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.