Jump to content

συμβουλη για νεα καρτα γραφικων

vlahoskwn

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Φιλε μου, αυτο Corsair Builder Series CX500 V2 | Skroutz.grειναι ενα απο τα λιγα αξιοπρεπη τροφοδοτικα στα 500W, μαζι με τα

OCZ ModXStream Pro 500W | Skroutz.gr

και

OCZ StealthXStream 2 500W | Skroutz.gr

τα οποια δεν υπαρχουν σε Ελληνικο καταστημα

παρε ενα τροφοδοτικο καλης ποιοτητας (για να εχεις και ρευμα καλης ποιοτητας!), οπως καποιο απο αυτα που προτεινε ο The one.

και VGA

MSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Asus Radeon HD6770 1GB | Skroutz.gr

αμα παρω τροφοδοτικο και καρτα βγαινει 150 ευρω και δεν εχω γιαυτο θελω να μου προτεινεται ενα φτηνο τροφοδοτικο και μια καλη και οσο πιο φθηνη γινεται

κοιτα μην βιαστείς και πετάξεις τα λεφτά σου.. Μην πάρεις κανα φτηνιάρικο τροφοδοτικό, πιθανόν στο μέλλον να έχεις προβλήματα. Γνώμη μου είναι είτε να περιμένεις λίγο μήπως πετύχεις καμια προσφορά (κοιταζε πχ eshop έχει καθε βδομαδα) ή να μαζέψεις ένα καλύτερο ποσο. Είτε να πάρεις μια από τις κάρτες που σου προτείνουν πιο πάνω που να θέλει μεχρι 450 W px Asus Radeon HD6770 1GB | Skroutz.gr αυτή που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω με το ενδεχομενο ρισκο να μην δουλεύει αν δεν σε φτάνει το ρευμα αλλά και την πιθανότητα να μην συναντήσεις πρόβλημα..

το ενδεχόμενο να πάρεις κάτι σε μεταχειρισμένο το σκεφτεσαι?

λογικα, και με το τροφοδοτικο που εχεις, κι ας μην ειναι καποιο ποιοτικο, δεν θα εχεις προβλημα με την 6770. καθως, ειναι πολυ οικονομικη καρτα σε καταναλωση!!

υπολογιζω, εντελως χονδρικα, το συστημα σου, με την 6770 πανω, σε Full load να μην υπερβαινει τα 250-270W..το πολυ! οποτε...!

Με δυο rails των 23Α το πρωτο και 21Α το δευτερο δεν εχω ιδεα αν θα παιζει.

Για να το ληξουμε το θεμα με το τροφοδοτικο, πρεπει να καταλαβεις ενα απλο πραγματακι μονο. Τροφοδοτικο παιρνεις μια φορα ενα καλο και επαρκες με αρκετο αερα για μελλοντικες αναβαθμισεις και καθαριζεις. Αλλιως καθε φορα που θα θες αναβαθμιση, θα αναγκαζεσαι να δινεις τζαμπα λεφτα για φτηνα και μη ποιοτικα τροφοδοτικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.