vlahoskwn Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2011 γεια σας!θελω μια καρτα γραφικων για να παιζω παιχνιδια και θα ηθελα να την κρατησω οσο πιο πολυ γινεται δηλαδη 2 χρονιαο υπολογιστης μου ειναι αυτος στην υπογραφη λεφτα απο 60 εως 100με 120και θελω να μου πειτε τι ειναι bottleneck; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Θελουμε διευκρινισεις:1) Ποιον επεξεργαστη εχεις?2) Ποια καρτα γραφικων εχεις τωρα?3) Τι αναλυση εχεις στην οθονη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 1)ο υπολογιστης ειναι αυτος στην υπογραφη μου ο πρωτος2)μια της σειρα 7300gs πια ειναι ακριβωσ δεν θυμαμαι αμα θες μορω να δω3)1280χ1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη, με αυτην θα παιζεις για αρκετα χρονακια : Asus GeForce GTS 450 1GΒ | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 προς το παρον δεν σκεφτομαι να αλλαξω οθονη αλλα μπορεις να μου πεις αν θα τη σηκωνει το τροφοδοτικο γιατι δεν εχει 6-pin και τι ειναι το bottleneck; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Δεν πειραζει που δεν εχει 6pin το τροφοδοτικο. Ολες οι καρτες γραφικων εχουν ανταπτορα απο δυο molex σε 6pin. To τροφοδοτικο ειναι οριακα, δεν ξερω αν θα δουλεψει. Bottleneck εχεις οταν ο επεξεργαστης σου ειναι αργος και δεν προλαβαινει να ταισει την καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην εκμεταλλευεσαι στο επακρο ολη τη διαθεσιμη επεξεργαστικη ισχυ της καρτας γραφικων. Για τοσο χαμηλες αναλυσεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις bottleneck, οποτε μην το σκεφτεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 οποτε πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο; και ανα ναι προτεινε μου εναισχυει αυτο που εχω ακουσει οτι οσο πιο χαμηλη ειναι η αναλυση τοσο περισσοτερο παιρνει το βαρος ο επεξεργαστης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Καταρχας δεν χανεις να δοκιμασεις με αυτο που εχεις. Λογικα θα δουλεψει. Αν δουλεψει δες τις τασεις που βγαζει (κυριως στα 12V). Αν δεν δουλεψει, τοτε πας για καινουριο. Προτεινω ενα απο τα δυο αναλογα με το μπατζετ που μπορεις να διαθεσεις:Corsair Builder Series CX500 V2 | Skroutz.grCorsair Builder Series CX600 V2 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 δεν γινεται πιο φθηνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Δεκέμβριος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Δεν φαινεται στην υπογραφη σου ποιον επεξεργαστη εχεις....μονο η μητρικη...Ωστοσο μπορω να πω με σχετικη σιγουρια οτι στα λεφτα που εχεις να διαθεσεις, δε θα εχεις προβλημα ουτε με bottleneck ουτε με το τροφοδοτικο. Απλα με 100 ευρω να βγαλεις διετια γινεται μονο με χαμηλοτατες απαιτησεις, κατι που ομως παιρνω σα δεδομενο αφου αντεξες ως σημερα με μια 7300gs.Μεταχειρησμενη GTX460 ειναι οτι δυνατοτερο μπορεις να παρεις στα λεφτα σου. Αν μιλαμε για καινουρια, εισαι για κατι σε amd 6770 στα λεφτα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 3, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 εχω τον pentium e5700φιλε μου πρωσορινα την εχω βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Δεκέμβριος 5, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Ηθελα και εγω παιδια να ρωτησω το ιδιο πραγμα ,με τον ι7-940 εχω μια 295 και την δουλευω 1920χ1200.Ελεγα να παρω μια 580 αλλα σκεφτομαι μη τυχον φαω κανενα bottleneck ,απο την αλλη αν περιμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιες που θα εχουν πολυ μεγαλυτερες επιδοσεις τοτε θα παω σε ολικη αναβαθμιση συστηματος .Δεν ξερω τι να κανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 6, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 με τον ι7-940 bottleneck..????:wall: μονο αν τον εχεις κατεβασει στα 2ghz.....!!!!!!!!! οι "καλες" καινουριες θα βγουν σε κανα 6μηνο. αν μπορεις να περιμενεις, περιμενε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 6, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Ηθελα και εγω παιδια να ρωτησω το ιδιο πραγμα ,με τον ι7-940 εχω μια 295 και την δουλευω 1920χ1200.Ελεγα να παρω μια 580 αλλα σκεφτομαι μη τυχον φαω κανενα bottleneck ,απο την αλλη αν περιμενω μεχρι να βγουν οι καινουργιες που θα εχουν πολυ μεγαλυτερες επιδοσεις τοτε θα παω σε ολικη αναβαθμιση συστηματος .Δεν ξερω τι να κανω .o 940 ειναι δυνατος επεξεργαστης και μια καρτα γραφικων μπορει να αποδωσει το 100% με αυτον μαζιδεν παιζει θεμα bottleneck Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Δεκέμβριος 6, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Ok ευχαριστω παιδια...Με προβληματιζει λιγο οτι οι nvidia θα αργησουν και σκεφτομουν να τσιμπησω μια 580 ,απο την αλλη ομως οι νεες ΑΤΙ που θα ειναι super βγαινουν σε λιγο καιρο .Θα δουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 6, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Δεν πειραζει που δεν εχει 6pin το τροφοδοτικο. Ολες οι καρτες γραφικων εχουν ανταπτορα απο δυο molex σε 6pin. To τροφοδοτικο ειναι οριακα, δεν ξερω αν θα δουλεψει. Bottleneck εχεις οταν ο επεξεργαστης σου ειναι αργος και δεν προλαβαινει να ταισει την καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην εκμεταλλευεσαι στο επακρο ολη τη διαθεσιμη επεξεργαστικη ισχυ της καρτας γραφικων. Για τοσο χαμηλες αναλυσεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις bottleneck, οποτε μην το σκεφτεσαι.δεν είναι υποχρεωτικά αυτό Bottleneck - Wikipedia, the free encyclopedia μπορεί να έχεις και αλλού bottleneck..Εμένα μου φαίνεται πλεονασμός τέτοια κάρτα με αυτό τον επεξεργαστή και σε αυτή την ανάλυση.. Αν αύριο του χαλάσει η οθόνη και πάει σε μεγαλύτερη ανάλυση και παίζει παιχνίδια υποχρεωτικά σε μεγαλύτερες αναλύσεις τότε θα έχει πάλι πρόβλημα..έτσι ίσως να μην χρειαστεί να πάρει και άλλο τροφοδοτικό. Πάντως ότι πάρεις να έχει memory interface 256 bit και άνω οπωσδήποτε και όχι 128.. Εκεί είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 6, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 δεν είναι υποχρεωτικά αυτό Bottleneck - Wikipedia, the free encyclopedia μπορεί να έχεις και αλλού bottleneck..Εμένα μου φαίνεται πλεονασμός τέτοια κάρτα με αυτό τον επεξεργαστή και σε αυτή την ανάλυση.. Αν αύριο του χαλάσει η οθόνη και πάει σε μεγαλύτερη ανάλυση και παίζει παιχνίδια υποχρεωτικά σε μεγαλύτερες αναλύσεις τότε θα έχει πάλι πρόβλημα..έτσι ίσως να μην χρειαστεί να πάρει και άλλο τροφοδοτικό. Πάντως ότι πάρεις να έχει memory interface 256 bit και άνω οπωσδήποτε και όχι 128.. Εκεί είναι όλα τα λεφτά.μπορεις να μου προτεινεις μια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Δεκέμβριος 6, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 και θελω ενα φτηνο τροφοδοτικοαυτο ειναι καλο;Hantol Atx Silent 550 Watt 120mm Fan | Skroutz.grκαι αυτο;Inter-Tech Psu ATX Nitrox SL-450W v 2.2 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 6, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 ξεφεύγει λίγο στην τιμή GIGABYTE GEFORCE GTX550TI GV-N550OC-1GI OVECLOCK 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRSAPPHIRE RADEON HD6790 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRδυστυχώς αυτό το feature το συναντάς σε κάρτες πάνω από 150 ευρώ, στις άλλες το ρίχνουν γιατί πέφτει το κόστος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 6, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Ok ευχαριστω παιδια...Με προβληματιζει λιγο οτι οι nvidia θα αργησουν και σκεφτομουν να τσιμπησω μια 580 ,απο την αλλη ομως οι νεες ΑΤΙ που θα ειναι super βγαινουν σε λιγο καιρο .Θα δουμε ...Ποιος σου ειπε οτι οι ATI θα βγουν σε λιγο καιρο?Οι high-end ΑΤΙ gpus θα αργησουν αρκετα. Σε λιγο καιρο θα βγουν τα χαμηλα μοντελα τα οποια θα ειναι rebranded τσιπακια της σειρας 6χχχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.