Jump to content

Νεο gaming mouse προτασεις

Helly

Recommended Posts

Λοιπον μετα απο 4 χρονια normal εως hardcore χρησης φαινεται οτι το mouse μου Logitech G9 απεβιωσε.

Σε ακυρες στιγμες σβηνει το φως ακολουθει stuttering στιγμιαιο hangup και επανερχεται.Φυσικα δοκιμασα διαφορες usb θυρες η επαναγκετασταση καθαρη οδηγων.

Απο οτι ειδα εχει 3 χρονια εγγυηση οποτε παμε για κατι καινουριο διοτι ειχε αγορασει 11/2007.

Βρισκομαι αναμεσα στο G9x και το Razer Naga Black edition.

Και τα δυο τα βρισκω καλα αλλα τσιμπημενα στην τιμη περιπου 80 ευρω.

Ψαχνω κατι φυσικα στα επιπεδα αποκρισης του προηγουμενου η καλυτερα.

Δυστυχως η χρηση θα ναι γενικο gaming δηλαδη και FPS και ΜΜΟ strategy κλπ οποτε ψαχνομαι κατι καλο all around.

Περιμενω αποψεις σας...

Αν σ'ειχε βολεψει το<κρατημα> του g9 τοτε μονο με το g9x θα εισαι ευχαριστημενος. ξερω οτι δε θα ψηνεσαι αλλα και το ιδιο να ξαναπαρεις(g9) θα εισαι κομπλε.ειχα το g9 Και τωρα το g9x. δε βλεπεις και καμια διαφορα απο τα αυξημενα dpi. το μονο που μου τι δινει και στα 2 ειναι το πολυ σκληρο middle click.κι εγω απο razer δεν ειχα καλες εμπειριες

Eιδα βγαζει και η corsair κατι τουμπανα λετε να το τραβηξω λιγο πισω μεχρι να τα τιναξει τελειως το g9?

Vengeance

Vengeance

To M60 φαινεται συμπαθητικοτατο αν και ειναι λιγο κομμενο πισω το M90 φαινεται να χει ποιο σταθερο κρατημα.

CM Storm » Products: Spawn

Ωραία και όλα τα αλλά mouse(και έχω δοκιμάσει αρκετά) αλλά σαν αυτό κανένα. Υπάρχουν πολλά thread για το ίδιο θέμα. Κι εγώ Battlefield 3 παίζω και Lineage 2.

Φτηνο και καλο. Το εχω κανα 4μηνο και δεν το αλλαζω με τιποτα πλεον

Το μονο που μπορει να σε δυσκολέψει ειναι οτι ειναι μαζεμενο σε μεγεθος και αμα δεν εχεις claw grip θα σε εκνευρίσει

Το Cmstorm Spawn κανει 40 ευρω απο το eworld.com.gr μονο αυτος το εχει στην ελλαδα απο τον τσιγκουνη . Πρεπει να τα αξιζει τα λεφτα του , μια ερωτηση μονο @ναρτα τι ειναι το claw grip?κανα λινκ?Eυχαριστω :)

Με την τόσο καλή υποστήριξη της Razer στα προϊόντα της, θα κοιτούσα για Logitech.

Αυτό μη το λες. Και η logitech στα ίδια χάλια είναι. Ακόμη προσπαθώ να δουλέψω την logitech camera που αγόρασα πριν απο 3 περίπου χρόνια και ακόμα οι drivers είναι sk@t@.

Στο θέμα τώρα ... razer και roccat έχουν καλούτσικα gaming ποντίκια. Προσωπικά απο specs/εμφάνιση δεν μου αρέσουν τα logitech.

CM Storm » Products: Spawn

Ωραία και όλα τα αλλά mouse(και έχω δοκιμάσει αρκετά) αλλά σαν αυτό κανένα. Υπάρχουν πολλά thread για το ίδιο θέμα. Κι εγώ Battlefield 3 παίζω και Lineage 2.

Συμπαθητικο το spawn αν και δε παιζω με claw style.

Δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο ομως ουτε στο eworld απο οσο ειδα στο online site

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.