Vadergr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Μπορει να μπει κνονικα σε 1155 μητρικη με τα αξεσουαρ του 775?Κατι διαβαζω οτι γινεται σε asrock μητρικες αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.Υπάρχει κάποιος ανταπτορας που μπορω να αγοράσω απο Ελλαδα για να μην αχρηστευτει η ψυκτρα?Νομιζω οτι στεκει καλα στην αγορα ακομα και τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Και εγω εχω μια true black και θα ηθελα να μαθω.Σε λιγες μερες θα μεταβω σε 1155 και κατα πασα πιθανοτητα Asrock μητρικη.Ειναι κριμα να αχρηστευθει η ψυχτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Πολλές (αν όχι όλες) από τις μητρικές της Asrock έχουν και 775 τρύπες για να είναι συμβατές με τέτοιες ψύκτρες. Δείτε στο site της εταιρείας την μητρική που σας ενδιαφέρει...ASRock > Products > Motherboard Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Σας ευχαριστώ και τους δυο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.