mazax Δεκέμβριος 3, 2011 #21 Δεκέμβριος 3, 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με τους φίλους που λένε για φθηνά μοντέλα πήγαινε σε Asrock και σε πιο ακριβά σε ASUS. Για να πάρεις καλό Gigabyte πρέπει να δώσεις πάνω από 150€ οπότε γιατί να μην πας στην ASUS MAXIMUS?
Blinky Δεκέμβριος 3, 2011 #22 Δεκέμβριος 3, 2011 Συμφωνω και με τους 2 σας, και προσθετω το εξης :Στηνει καποιος μηχανημα σημερα με την Gen3 και εναν 2500k/2600k και σε 2 χρονια πεταει πανω εναν 6πυρηνο ivy bridge που θα ειναι κατω απο 300 ευρω και μια νεα καρτα γραφικων των ~300 που θα ιεναι pci-e 3.0 και μια χαρα θα εκμεταλευεται τοτε. Με 2 κινησεις εχει μηχανημα για αλλη μια 2ετια ευκολα...Γιατι λοιπον να μην εχει απο σημερα την gen3 υποστηριξη ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ?Σαμπως υπαρχει σοβαρος λογος σε 2 χρονια να αλλαξει μητρικη? Δεν υπαρχει, απο τη στιγμη που το overclocking γινεται με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη, το μονο που εχει να του προσφερει μια νεα μητρικη σε 2 χρονια ειναι περισσοτερα sata6 (δεν αφορα παρα πολλους αυτο) και native usb3.0 (αυτο αφορα ακομα λιγοτερους, και τα 4 που εχει η gene-z υπεραρκετα ειναι και ας μην ειναι native).Συνεπως δε βλεπω το λογο να μην εισαι προετοιμασμενος, και αχρειαστο ας μεινει...
firekiller Δεκέμβριος 3, 2011 #24 Δεκέμβριος 3, 2011 μονο τότε κι αφού η αγορά επικεντρωθεί στο pciex 3.πάνω σε αυτό συμφωνούμε
solen7 Δεκέμβριος 4, 2011 Author #25 Δεκέμβριος 4, 2011 Hmm Αρα να περιμενω για την καινουρια asus? γτ θα πηγαινα μαλλον στην GIGABYTE Z68X-UD5-B3 απλα γιατι η αμεσωσ επομενη με διαφορα 40Ε εχει μονο παραπανω firewire . με προβληματιζει επισης το micro atx .:lock:
grathk Δεκέμβριος 6, 2011 #27 Δεκέμβριος 6, 2011 Νόμιζα είχες θέμα με asus και δεν ήθελες να πάρεις απο δαυτούς... Αν σε ενοχλεί το m-atx άσε την σειρά ROG και δες τις P8z68(gen3).Δεν πήρα ROG γιατί ήθελα extra sata&lan αλλά ο καθένας ανάλογα τις ανάγκες του.. Θέμα oc δεν υφίσταται η deluxe δίνει 12 -phase for CPU, 4 -phase for iGPU η maximus iv gene δίνει 8 -phase CPU power design + 4 -phase iGPU power O 2500K μου με αέρα...πάνω σ'αυτήν http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/
patirgerasimos Δεκέμβριος 6, 2011 #28 Δεκέμβριος 6, 2011 Asrock με asus είναι το ίδιο πράγμα.Η asrock θυγατρική της asus είναι.καμία σχέση..μακριά από asrock.. εμενα μου είχαν χαλάσει οι θέσεις των ραμ.. είναι όπως ήταν ta scoda σε σχέση με την volkswagen.. μακριά!!!
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 6, 2011 #29 Δεκέμβριος 6, 2011 καμία σχέση..μακριά από asrock.. εμενα μου είχαν χαλάσει οι θέσεις των ραμ.. είναι όπως ήταν ta scoda σε σχέση με την volkswagen.. μακριά!!!Δεν μπορείς να βγάζεις μια εταιρία σκάρτη από ένα περιστατικό και μόνο.Το 1/5 του lab άμα δεις υπογραφές έχουν asrock και άμα ψάξεις τα thread θα δείς πως λένε αρκετά καλά λόγια οι κάτοχοι.Το να χαλάνε 5 μητρικές στις 100/1000 whatever δεν κάνει την εταιρία άχρηστη.EDIT: Αν πήγαινα σε 1155 θα έπαιρνα αυτήν http://www.mgmanager.gr/product/26362/gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3-s1155-sata3-ddr3-usb-30.htmlΕπίσης η gigabyte από ότι ξέρω(ελπίζω να μην κάνω λάθως) είναι η μόνη εταιρία που έχει την λειτουργία dynamic vcore.Έτσι κλοκάρεις τον cpu όσο θες αλλά και πάλι όταν κάθεται(facebook,skype,μουσική) πέφτει το vcore αν θες εσύ(και ας έχεις βάλει καρφωτά 1,2v πχ.).Έτσι και λιγότερο ρεύμα καίει και πιο δροσερό είναι.
cabdik Δεκέμβριος 6, 2011 #30 Δεκέμβριος 6, 2011 καμία σχέση..μακριά από asrock.. εμενα μου είχαν χαλάσει οι θέσεις των ραμ.. είναι όπως ήταν ta scoda σε σχέση με την volkswagen.. μακριά!!!αααχ, αυτοι οι ελληνες..!!! μια ζωη παπα-τρεχες...!!! ειχες πολλες asrock φιλε μου και σου εκαναν ολες αυτο το προβλημα? με τη δικη σου λογικη, κι εγω επρεπε να εχω διαολοστειλει την Gigabyte που μου ζαλισε τα π@π@ρια 2 φορες!(παρ'ολα αυτα, οπως βλεπεις στην υπογραφη μου, ΠΑΛΙ Gigabyte πηρα...., και εχω και asrock!!), καποιος αλλος θα επρεπε να ειχε καταραστει την ASUS για καποιο αλλο προβλημα...... κ.ο.κ!!!! αλλα δεν ειναι ετσι! ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΕΣ τις εταιριες συμβαινουν αστοχιες. αυτος δεν ειναι λογος να βγαζεις ολοκληρη την εταιρεια αχρηστη!!
patirgerasimos Δεκέμβριος 6, 2011 #31 Δεκέμβριος 6, 2011 Ναι φίλε μου δυστυχώς πέρασαν από τα χέρια μου 3 μητρικές τέτοιες και όλες μου βγάλανε προβλήματα με το πιο άκυρο να είναι μαπα τα banks.. Εγώ είπα την προσωπική μου γνώμη. To τι έχει ο χρήστης του lab του pcworld, και κάθε φόρουμ είναι δικό του δικαίωμα, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το οικονομικό. Τώρα το τι κάνετε cabdik και Gregorypeg είναι δικο σας πρόβλημα... Για μένα η ASROCK είναι scoda, αυτή είναι η ΑΠΟΨΗ μου... Και αυτά περι θυγατρική της ASUS κλπ ναι, αλλά άμα ήτανε καλές όσο τις ASUS θα κάνανε όσο οι ASUS, αυτό το έχουν οι έλληνες?Ευλόγησον, γιατί πρέπει να πάω και στον εσπερινό
cabdik Δεκέμβριος 6, 2011 #32 Δεκέμβριος 6, 2011 αυτό το έχουν οι έλληνες? εε μαλλον...! κατι πρεπει να εχουμε και οι ελληνες, εε? παντως αν εχεις πεσει σε 3 περιπτωσεις ιδιας εταιρειας με προβλημα, δεν ξερω αν ηταν ιδια παρτιδα ή διαφορετικα μοντελα, τοτε εκανες ενα σοβαροτατο λαθος!! επρεπε να παιξεις ΤΖΟΚΕΡ..!!! :P
patirgerasimos Δεκέμβριος 6, 2011 #33 Δεκέμβριος 6, 2011 Μια φορά την πήρα την asrock εγώ..οι άλλες δύο ήταν από κοντινά πρόσωπα, όπου εγώ έκανα τις επισκευές..δεν θυμάμαι μοντέλα αλλά ήταν πανω κάτω ίδια περίοδο αγορασμένες εν έτει 2006-2007 και τα παίξανε το 08
cabdik Δεκέμβριος 7, 2011 #34 Δεκέμβριος 7, 2011 αα, μιλας για τοοοοσο παλια......!!!! δικαιολογημενα τοτε!! η ASRock ξεκινησε το 2002. την πρωτη πενταετια, οντως ΔΕΝ ηταν τοσο καλη. κυριως εβγαζε μητρικες πολυ φθηνες και υποστηριζε παλιοτερα chipset που εβγαιναν τοτε, απο την αγορα. ομως απο εποχης sΑΜ2, s775 και μετα, εχει ανεβει κατακορυφα!!! καμια σχεση με την παλια ASRock. γι αυτο αλλωστε βλεπεις και πολυ κοσμο, εδω μεσα, να εχει asrock στα μηχανηματα του! εχει ανεβει τοσο πολυ, και σε αξιοπιστια, που ειναι πλεον η 3η εταιρεια, μετα ASUS-GIGA, μαζι με MSI!!
patirgerasimos Δεκέμβριος 7, 2011 #35 Δεκέμβριος 7, 2011 αχα...για να επιμένετε τόσο μάλλον καλή θα είναι.. Τεσπα νομίζω ότι στην μητρική δεν χωράνε τσιγκουνιές, μια καλή μητρική θα σε κρατήσει σε βάθος χρόνου σε ικανότητες αναβάθμισης και αξιοπιστίας.. Δηλαδή εγω προτιμώ να αγοράσω μια ακριβή μητρική και να κόψω από αλλου, το οποίο στην τελική αλλάζει και πιο εύκολα
solen7 Δεκέμβριος 7, 2011 Author #36 Δεκέμβριος 7, 2011 ακριβως το ιδιο σκεφτηκα με το τελευταιο ποστ του φιλου και θα βγω τελειως εκτος θεματος απο αυτου που ειχα ποσταρει αρχικα! και επειδη τελικα θα διαθεσω λεφτα θα παρω MSI Bing Bang Marshall . Οποιαδηποτε προταση για αλλη μητρικη σε ιδια λεφτα η οποιοδηποτε σχολιο πανω στην μητρικη δεκτο να ακουσω και γνωμες! θα πηγαινα σε gigabyte αν εδινα λιγοτερα λεφτα αλλα τωρα αναμεσα σε maximus extreme & msi bing bang marshall απο reviews k comments που διαβασα θα παω σε msi !
cabdik Δεκέμβριος 7, 2011 #37 Δεκέμβριος 7, 2011 ακριβως το ιδιο σκεφτηκα με το τελευταιο ποστ του φιλου και θα βγω τελειως εκτος θεματος απο αυτου που ειχα ποσταρει αρχικα! και επειδη τελικα θα διαθεσω λεφτα θα παρω MSI Bing Bang Marshall . Οποιαδηποτε προταση για αλλη μητρικη σε ιδια λεφτα η οποιοδηποτε σχολιο πανω στην μητρικη δεκτο να ακουσω και γνωμες! θα πηγαινα σε gigabyte αν εδινα λιγοτερα λεφτα αλλα τωρα αναμεσα σε maximus extreme & msi bing bang marshall απο reviews k comments που διαβασα θα παω σε msi !δεν θα σου πω που να δωσεις τα λεφτα σου, αλλα προηγουμενως, πρεπει εσυ να κανεις μια λιστα με τις απαιτησεις που εχεις απο τη μητρικη που θες να αγορασεις!! δλδ, για παραδειγμα, θα βαλεις 8 καρτες γραφικων, ωστε να θες 8 pci-e x16?
grathk Δεκέμβριος 7, 2011 #38 Δεκέμβριος 7, 2011 Μια φορά την πήρα την asrock εγώ..οι άλλες δύο ήταν από κοντινά πρόσωπα, όπου εγώ έκανα τις επισκευές..δεν θυμάμαι μοντέλα αλλά ήταν πανω κάτω ίδια περίοδο αγορασμένες εν έτει 2006-2007 και τα παίξανε το 08Μιλάς μάλλον για asrock mobo 478 ήταν η μόνη εταιρία που εβγαζε τοτε 478 και με 30€ αν σου καιγόταν η 3ετίας mobo σου έβαζες νέα μητρική.Απο τότε έχει ανέβει πολύ.Μπορείς να πάρεις και EVGA που ειναι επίσης τούμπανες μητρικούλες
patirgerasimos Δεκέμβριος 7, 2011 #39 Δεκέμβριος 7, 2011 αυτή την απαλλοτριωση μου είχε βάλει ο μάστορας τότε..ASRock > Products > 775Dual-VSTA ή καποιο παρόμοιο μοντέλο τελος πάντων Τω καιρώ εκείνω ούτε ιντερνετ ειχα ούτε είχα ιδέα απο υπολογιστες..μόνο core 2 duo ήξερα να ζητάω χαχα
vakis Δεκέμβριος 7, 2011 #40 Δεκέμβριος 7, 2011 αυτή την απαλλοτριωση μου είχε βάλει ο μάστορας τότε..ASRock > Products > 775Dual-VSTA ή καποιο παρόμοιο μοντέλο τελος πάντωνΤω καιρώ εκείνω ούτε ιντερνετ ειχα ούτε είχα ιδέα απο υπολογιστες..μόνο core 2 duo ήξερα να ζητάω χαχα την είχα και εγώ , και ήταν καλή. πάντως h asrock έχει ανέβει τρομερά από τότε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.