solen7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Καλησπερα σε ολους . ΕΙχα εναν Quad 9550 και μια rampage extreme και εχω καλομαθει με την μητρικη. Τωρα ομως που θελω να αναβαθμισω το κουτι μου και να βαλω τον i7 2700k δν μου γεμιζει το ματι καμια αλλη μητρικη η οποια να ναι καταλληλη για o/c και δν μπορω να ξανα διαθεσω 350 ευρω για μητρικη οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε την καλυτερη λυση για s1155 και ανθεκτικη για o/c . Επισης πιστευετε πωσ θα πρεπε να κανω υπομονη να βγουν οι 28nm της intel ?Αυτα
Blinky Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Δεκέμβριος 2, 2011 περιμενε την ανανεωμενη maximus iv gene-z με GEN3 support. Θα παρεις τα features που θες για OC σε τιμη κατω απο 200, με λιγες θυσιες στο θεμα m-atx. Στην ουσια η μονη σοβαρη θυσια ειναι οτι αν κανεις sli/CF δεν εχεις 1 εξτρα κενη θεση αναμεσα στις καρτες για καλυτερη ψυξη, αν δε σε περιαζει αυτο, και m-atx που ειναι, ειναι υπερ-πληρης
solen7 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2011 ευχαριστω. απλα δν εμπιστευομαι τις αλλες εταιριες δν ξερω για πιο λογο αυτο το κολλημα . μεχρι και σε gigabyte δισταζω να παω..
The One Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Δεκέμβριος 2, 2011 Δεν υπαρχει λογος να δισταζεις. ASUS και Gigabyte ειναι οι κατασκευαστες που προτιμουν οι περισσοτεροι overclockers.Αν θες κατι φτηνο και ποιοτικο πας εδω:Asus Maximus IV Gene-Z | Skroutz.grGigabyte GA-Z68X-UD4-B3 | Skroutz.grΑν αυτες δε σου γεμιζουν το ματι πας εδω:Asus P8Z68 Deluxe (B3) | Skroutz.grGigabyte GA-Z68XP-UD5 | Skroutz.grΝα σημειωσω οτι οποιαδηποτε μητρικη και αν διαλεξεις θα μπορεις να αναβαθμισεις σε Ivy Bridge (22nm) απλα με ενα BIOS update.
gregorisvas Δεκέμβριος 2, 2011 #5 Δεκέμβριος 2, 2011 Ουσιαστικά ό,τι και να επιλέξεις δε θα σε απογοητεύσει σε θέμα overclocking..Ούτως ή άλλως multiplier θα ανεβάσεις..Αυτό το κάνει και η Z68P των 99€ που έχω Για τις Gigabyte Z68 έχε υπ' όψη σου οτι οι Z68X δεν υποστηρίζουν Lucid Virtu , μόνο οι Z68XP..Για Asus δε γνωρίζω Κατα τ'άλλα, ό,τι και να πάρεις κυριλέ θα είσαι
The One Δεκέμβριος 2, 2011 #6 Δεκέμβριος 2, 2011 Αν πας ομως να κλοκαρεις στην Z68P εναν 2700Κ στα 5+GHz, θα ακουσεις ενα ωραιοτατο παφ, και θα καει το συμπαν. Οταν ανεβαζεις συχνοτητα αυξανεται η καταναλωση και ζοριζονται τα VRMs. Γιαυτο και οι ακριβες μητρικες εχουν πολυ καλυτερο συστημα ψυξης στο συστημα τροφοδοσιας του επεξεργαστη.
gregorisvas Δεκέμβριος 2, 2011 #7 Δεκέμβριος 2, 2011 Δεν είπα οτι προτείνω τη Z68P Άλλωστε η συγκεκριμένη μητρική έχει ανεβάσει 2600Κ στα 5100 με W/C..Τα ίδια VRM's έχει και η P67 UD3 όπως και άλλες ακριβότερες της GB..Λίγο άσχετο αλλα κατ'εμε οι 35 φάσεις είναι overrated..Anyways..
solen7 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #8 Δεκέμβριος 2, 2011 ευχαριστω παιδια δν ξερω μλν τιν asus την deluxe θα παρω. βοηθησατε παντως..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.