Jump to content

Μητρικη για i7 2700k

solen7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους . ΕΙχα εναν Quad 9550 και μια rampage extreme και εχω καλομαθει με την μητρικη. Τωρα ομως που θελω να αναβαθμισω το κουτι μου και να βαλω τον i7 2700k δν μου γεμιζει το ματι καμια αλλη μητρικη η οποια να ναι καταλληλη για o/c και δν μπορω να ξανα διαθεσω 350 ευρω για μητρικη οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε την καλυτερη λυση για s1155 και ανθεκτικη για o/c . Επισης πιστευετε πωσ θα πρεπε να κανω υπομονη να βγουν οι 28nm της intel ?Αυτα :D

περιμενε την ανανεωμενη maximus iv gene-z με GEN3 support. Θα παρεις τα features που θες για OC σε τιμη κατω απο 200, με λιγες θυσιες στο θεμα m-atx. Στην ουσια η μονη σοβαρη θυσια ειναι οτι αν κανεις sli/CF δεν εχεις 1 εξτρα κενη θεση αναμεσα στις καρτες για καλυτερη ψυξη, αν δε σε περιαζει αυτο, και m-atx που ειναι, ειναι υπερ-πληρης

ευχαριστω. απλα δν εμπιστευομαι τις αλλες εταιριες δν ξερω για πιο λογο αυτο το κολλημα . μεχρι και σε gigabyte δισταζω να παω..

Δεν υπαρχει λογος να δισταζεις. ASUS και Gigabyte ειναι οι κατασκευαστες που προτιμουν οι περισσοτεροι overclockers.

Αν θες κατι φτηνο και ποιοτικο πας εδω:

Asus Maximus IV Gene-Z | Skroutz.gr

Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 | Skroutz.gr

Αν αυτες δε σου γεμιζουν το ματι πας εδω:

Asus P8Z68 Deluxe (B3) | Skroutz.gr

Gigabyte GA-Z68XP-UD5 | Skroutz.gr

Να σημειωσω οτι οποιαδηποτε μητρικη και αν διαλεξεις θα μπορεις να αναβαθμισεις σε Ivy Bridge (22nm) απλα με ενα BIOS update.

Ουσιαστικά ό,τι και να επιλέξεις δε θα σε απογοητεύσει σε θέμα overclocking..Ούτως ή άλλως multiplier θα ανεβάσεις..Αυτό το κάνει και η Z68P των 99€ που έχω :p Για τις Gigabyte Z68 έχε υπ' όψη σου οτι οι Z68X δεν υποστηρίζουν Lucid Virtu , μόνο οι Z68XP..Για Asus δε γνωρίζω :(

Κατα τ'άλλα, ό,τι και να πάρεις κυριλέ θα είσαι :D

Αν πας ομως να κλοκαρεις στην Z68P εναν 2700Κ στα 5+GHz, θα ακουσεις ενα ωραιοτατο παφ, και θα καει το συμπαν. Οταν ανεβαζεις συχνοτητα αυξανεται η καταναλωση και ζοριζονται τα VRMs. Γιαυτο και οι ακριβες μητρικες εχουν πολυ καλυτερο συστημα ψυξης στο συστημα τροφοδοσιας του επεξεργαστη.

Δεν είπα οτι προτείνω τη Z68P :) Άλλωστε η συγκεκριμένη μητρική έχει ανεβάσει 2600Κ στα 5100 με W/C..Τα ίδια VRM's έχει και η P67 UD3 όπως και άλλες ακριβότερες της GB..Λίγο άσχετο αλλα κατ'εμε οι 35 φάσεις είναι overrated..Anyways.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.