syma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 την καλησπερα μου σε ολους!Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση για το υπογειο του σπιτιου για να στησω ενα home cinema.ειναι απο τις καινουργιες τηλεορασεις οπου εχουν και ιντερνετ.το κακο ειναι οτι το ρουτερ μου βρισκετε στο δωματιο μου (2 οροφους πανω)με αποτελεσμα να μην φτανει το σημα wifi στο υπογειο.με wirelless repeater θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου?εχετε κανενα να μου προτεινετε καλο,και σχετικα φτηνο? Υποψιν οτι το δικτυο πιανει μεχρι το ισογειο.Οποτε η ιδανικη θεση φανταζομαι αν προβω σε τετοια αγορα θα ηταν να τοποθετηθει στο ισογειο.Σωστα?Περιμενω τις ιδεες σας-προτασεις σας.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ρίξε μια ματιά LinkSys RE1000 | Skroutz.grκαι περισσότερα τεχνικά εδώ Linksys RE1000 Wireless-N Range Extender Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Δεκέμβριος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 καλο φαινεται....εμβελεια φανταζομαι θα εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Δες και αυτο TP-Link Wireless Access Point N 300Mbps TL-WA801ND - Access Points - plaisio.gr Ειναι AP ή Repeater και εχει και POE. και ειναι και φτηνοτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Δεκέμβριος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Μολις αυτο κοιταζα...προφανως και εχει διαφορα στην τιμη... αλλα να ρωτησω. τα 300 ΜΒps προσφερουν τπτ?σεσχεση με τα 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Δεκέμβριος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Καλημερα, Για καλη μου τυχη επεσε χτες στα χερια μου το tp link που ειπε παραπανω και ο φιλος GeorgeVasil αλλα το απλο με τα 150 Mbps. Αποτελεσματα: Γυρισα σπιτι στις 7 , μεχρι τις 11 πεδευομουν για να πιασω σημα στο υπογειο!!!Μου εβγαλε την παναγια αλλα το ψιλοκαταφερα.το κακο ειναι οτι φυσικα και δεν εχει τελειο σημα , αλλα δυστηχως που και που κοβοταν και ηταν αρκετα σπαστικο... Θυμιζει λιγο εποχες pstn....το εβαζες να ανοιξει σελιδα, πηγαινες εφτιαχνες ενα καφε,μεχρι να τον τελειωσεις, ισα που τελειωνε το φορτωμα της σελιδας... Υπαρχει περιπτωση να εξαλειψω αυτες τις διακοπες?μηπως ειναι θεμα μαρκας?δλδ αν προβω σε αλλη πιο ακριβη θα δω διαφορες? Συμπερασμα μετα απο 4 ωρες υπομονης: Ο κοσμος του δικτιου ειναι μεγαλο @#^&**ελο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Δεκέμβριος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 του ασύρματου καλύτερα θα πρόσθετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Aπ οσο ξερω η εμβελεια μειωνεται περιπου στο μισο οταν το χρησιμοποιεις ως repeater. Δλδ αν το εβαζες στο ιδιο σημειο ως access point, να επαιρνε δικτυο με καλωδιο, τοτε θα ειχες πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Οποτε θα σου προτινα να δοκιμαζες να τραβηξεις ενα καλωδιο στον μεσαιο οροφο.Επισης θα σου προτινα να δεις αν υπαρχουν αλλα ασυρματα στο ιδιο καναλι και σου δημιουργουν θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Δεκέμβριος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Aπ οσο ξερω η εμβελεια μειωνεται περιπου στο μισο οταν το χρησιμοποιεις ως repeater. Δλδ αν το εβαζες στο ιδιο σημειο ως access point, να επαιρνε δικτυο με καλωδιο, τοτε θα ειχες πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Οποτε θα σου προτινα να δοκιμαζες να τραβηξεις ενα καλωδιο στον μεσαιο οροφο.Επισης θα σου προτινα να δεις αν υπαρχουν αλλα ασυρματα στο ιδιο καναλι και σου δημιουργουν θορυβο.η λυση με το καλωδιο δεν μου φενεται και τοση καλη...ειναι απο το δωματιο μου μεχρι το σαλονι στο ισογειο(ειναι μεζονετα)θελω τουλαχιστον 15 μετρα + οτι θα φενεται λιγο ασχημο με το καλωδιο...οσον αφορα τους θορυβους πως μπορω να το τσεκαρω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Eγω χρησιμοποιω αυτο εδωWi-Fi Inspector | XirrusΥπαρχει προγραμμα και σε android αν εχειςΟσον αφορα το καλωδιο, μπορεις να βαλεις και 100μετρα, εκτος και αν δεν μπορεις να το κρυψεις να μην φαινεται ασχημο.Δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθουσε να εβαζες δυο repeaters.Δεν μπορεις να βαλεις το modem-router καπου στη μεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Δεκέμβριος 3, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Eγω χρησιμοποιω αυτο εδωWi-Fi Inspector | XirrusΥπαρχει προγραμμα και σε android αν εχειςΟσον αφορα το καλωδιο, μπορεις να βαλεις και 100μετρα, εκτος και αν δεν μπορεις να το κρυψεις να μην φαινεται ασχημο.Δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθουσε να εβαζες δυο repeaters.Δεν μπορεις να βαλεις το modem-router καπου στη μεση;δυστηχως οχι δεν μπορω να το βαλω γιατι στην μεση ειναι το χωλ και δεν εχει οθτε μπριζα τηλ. μια μπριζα μονο ρευματος και αυτη εξω απο το μπανιο.Σκεφτηκα ομως μια πατεντα: παιρνω αυτα Belkin Powerline Kit 200MBPS Surf - Powerline - plaisio.grβαζω ενα στο ρουτερ ενα κατω στο υπογειο. και σε αυτο στο υπογειο βαζω και ενα repeater πανω του για να εχει wifi ολος ο χωρος!!....Ειναι λιγο σεναριο επιστημονικης φαντασιας ή ειναι εφικτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Το εχω δει σε καφετερια φιλου μου που το ειχε και δουλευε. Λογικα αφου εισαι στο σπιτι δεν θα εχεις προβλημα, γιατι νομιζω πρεπει να ειναι στον ιδιο πινακα ή κατι τετοιο. Επισης θα σου προτινα να τα αγορασεις με τηλεφωνικη παραγγελια ή μεσω ιντερνετ ετσι ωστε αν δεν σου δουλεψει να τα επιστρεψεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω. Καπου στο thelab ειχε γινει και μια παρουσιαση με ενα αντιστοιχο σετακι. Ψαξε εκει και διαβασε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.