Grim95 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Γειά σας, εχω ενα πρόβλημα, θελω να αποσυναρμολογήσω ενα κουτί για να το βάψω αλα δεν έχω ιδεά πως να το κανώ αφού τα κομμάτια ενώνονται με πριτσινια(ευχαριστώ τα παλικάρια απο κάτω). Μπορείται να βοηθείσεται?
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Δεκέμβριος 2, 2011 Βγάζεις τις βίδες, τις φυλας σε ένα κουτάκι, βγάζεις και τα εξαρτήματα από το κουτι και αφού τα αποθηκευσεις και βάψεις το κουτί τα ξαναβαζεις οπως ήταν. Δεν είναι δύσκολο Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Grim95 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2011 Βγάζεις τις βίδες, τις φυλας σε ένα κουτάκι, βγάζεις και τα εξαρτήματα από το κουτι και αφού τα αποθηκευσεις και βάψεις το κουτί τα ξαναβαζεις οπως ήταν. Δεν είναι δύσκολο Sent from my HTC Desire using Tapatalk Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω πως βγένουν αυτές οι βίδες. (Οι στρογγυλες με μια τρύπα στην μεση)
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Δεκέμβριος 2, 2011 Λογικα με κλειδιά άλεν ή παρόμοια. Βγαλε καμία φωτογραφία να δούμε για σιγουριά Edit: Λάθος κατάλαβα μαλλον. Αυτό που λένε παρακάτω πρέπει να είναι πιο σωστό Sent from my HTC Desire using Tapatalk
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #6 Δεκέμβριος 2, 2011 Πριτσινια λεγονται..και για να βγουνε πρεπει να ανοιξεις τρυπα με τρυπανι στην τρυπα που βλεπεις..ωστε να φας το υλικο.Μετα πρεπει να τα αντικαταστησεις με νεα..θελεις και εργαλειο που λεγεται πριτσιναδορος.Δεν ειναι απλονα το κανεις,και δεν ειναι και ακριβο.
Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2011 #7 Δεκέμβριος 2, 2011 το θεμα ειναι οτι συνηθως τα περισσοτερα κουτια στα πλαινα τους τμηματα φορανε φρεζατα πριτσινιατα οποια ειναι πιο δυσευρετα και στα κλασσικα μαγαζια εργαλειων /χρωματοπωλεια σιδηρικα πιθανοτατα δεν θα βρειςοποτε ή ψαχνεις παραπανω ή τα αντικαθιστας με κοντες φρεζατες σταυροβιδες M3X6 και παξιμαδι εσωτερικα(ενδεχομενως να χρειαστει και λιγο μεγαλωμα η κωνικη υποδοχη τους στο κουτι)
Grim95 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #8 Δεκέμβριος 2, 2011 Πριτσινια λεγονται..και για να βγουνε πρεπει να ανοιξεις τρυπα με τρυπανι στην τρυπα που βλεπεις..ωστε να φας το υλικο.Μετα πρεπει να τα αντικαταστησεις με νεα.. θελεις και εργαλειο που λεγεται πριτσιναδορος. Δεν ειναι απλονα το κανεις,και δεν ειναι και ακριβο. Ξέρεις κάποιο μέρος στον Βόλο που να πουλάνε τον πριτσιναδόρο? Επίσης έρχονται φωτογραφιες γιατί έχει 2 διαφορετικά ηδη EDIT:
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #9 Δεκέμβριος 2, 2011 Σε μαγαζια με εργαλεια και σιδηρικα κτλΑπεναντι απο τον αγιο παντελεημονα,πριν τα φαναρια στο ποταμι,2ας νοεμβριου καθως πας για νεα ιωνια.Σιρβανιδης νομιζω λεγεται.Ειναι το ποιο κοντινο μου..Εχει και στην αρχη τις Ιασονος ενα καλο ακομα,αμεσως μετα την γωνιακη Eurobank.Αν δεν μπορεις να πας σε αυτα δες για Alex Pack,Praktiker ktl..αλλα χανεις πιθανοτητες να βρεις αυτα που λεει ο γιωργος παραπανω..
Grim95 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 2, 2011 Σε μαγαζια με εργαλεια και σιδηρικα κτλΑπεναντι απο τον αγιο παντελεημονα,πριν τα φαναρια στο ποταμι,2ας νοεμβριου καθως πας για νεα ιωνια.Σιρβανιδης νομιζω λεγεται.Ειναι το ποιο κοντινο μου..Εχει και στην αρχη τις Ιασονος ενα καλο ακομα,αμεσως μετα την γωνιακη Eurobank.Αν δεν μπορεις να πας σε αυτα δες για Alex Pack,Praktiker ktl..αλλα χανεις πιθανοτητες να βρεις αυτα που λεει ο γιωργος παραπανω..Μάλλον στην αρχή τις Ιάσονος θα πάω γιατι μου είναι πιο κοντά μιας και μένο δίπλα στην Νομαρχεία . Είδες πιο πάνω τις φωτογραφίες να μου πείς τι πρέπει να διαλέξω ?
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #11 Δεκέμβριος 2, 2011 Αυτο που διχνεις ειναι η πισω και η μπροστα μερα του απλου πριτσινιου.Δες και εδω Πως να βαζετε πριτσινια ..Και ενα βιντεο για να καταλαβεις πως λειτουργουνε.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xu56PKFPlSM]Pop Rivet Guide for PC Case Modding - YouTube[/ame]
Grim95 Δεκέμβριος 2, 2011 Author #12 Δεκέμβριος 2, 2011 Θα πάω να ρωτήσω το απόγευμα, η τιμές απο που ξεκινάνε?
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #13 Δεκέμβριος 2, 2011 15-20 θα κανει το εργαλειο..Τωρα για τα "καρφια" δεν ξερω αν εχει κουτια..η αν α δινουν και με το κιλο.Προσεχε να επιλεξεις τα σωστα.(με σωστο μεγεθος διατομης).
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 #14 Δεκέμβριος 2, 2011 Επειδη θα ψαχνεσε να βαψεις και το κουτι..στα φαναρια διμινιου αριστερα στην Λαρισης εχει ενα μαγαζι που φτιαχνει χρωματα σε σπραυ φτηνα.Πας εκει ,του εξηγεις τι ειναι να βαψεις και περνεις ασταρι σε σπρευ,χρωμα σε σπραυ, και του λες να σου φτιαξει και βερνικι ματ ή γυαλιστερο..Ειχα παρει για το πληκτρολογιο και ειναι οπως ηταν 1 χρονo πριν.Logitech G15 PaintJob GuideΠροσοχη το ασταρι και το σπραυ να εχουν ιδια βαση..+ οτι το βερνικι που φτιαχνει πρεπει να το ριξεις σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα..γιατι θα παγωσει.Παντως σκεψου οτι με αυτα τα χρηματα χρειαζετε να ξοδεψεις για να γινει σωστη δουλεια (πριτσιναδορος,πριτσινια,ασταρια,χρωματα,βερνικι,γυαλοχαρτα κτλ) πλησιαζεις σε τιμη μτχ αξιοπιστα κουτια οπως CM 690 ktl.Αν θελεις να παιξεις και να δοκιμασεις..βαψτο απλα με σπρευ.
Grim95 Δεκέμβριος 3, 2011 Author #15 Δεκέμβριος 3, 2011 'Οπως εξήγησα στο τοπικ που έκανα για το βάψιμο θέλω να φανεί μουντό σαν παλιό το χρώμα οπότε ενα τριψιμο,λιγο αστάρι και μετα σπρευ, σε λιγο θα περάσω μια βόλτα απο το Extreme μιας και εχει μπόλικες ποικιλίες απο σπρευ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.