Jump to content

Αλλαγές στο youtube

winters

Recommended Posts

Τι έγινε ρε παιδιά; Πως το κάναν έτσι το YouTube?
Σκατά το κάναν το youtube.
όντως τα μ@μησ@ν το youtube...

Μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι ο λόγος της αλλαγής είναι για να βγει το γαμωFlash και να αντικατασταθεί από HTML5...

[MENTION=4401]bezdim[/MENTION]

[MENTION=173]Wizard![/MENTION]

Μια χαρά είναι, απλά έπαθα ένα μικρό σοκ στην αρχή.

Me likes a lot! :T:

Μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι ο λόγος της αλλαγής είναι για να βγει το γαμωFlash και να αντικατασταθεί από HTML5...

Δηλαδή τώρα θα μπορέσω να επιστρέψω πάλι στο παλιό καλό πιστό μου Firefox 2;:dance3::dance3:

(Ίδιο το βλέπω το youtube. Τί αλλαγές έκαναν; )

Εμένα πάλι flash χρησιμοποιεί όμως.

Δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, γίνεται σε στάδια. Μην ξεχνάς ότι οι ΙΕ μέχρι τον 8 νομίζω, δεν υποστηρίζουν HTML5

Μου την σπάει πως τώρα είναι olla τα videos που έχω εγγραφει σε ένα χάος.

δεν ξέρω πια είδα και πια όχι

δεν είναι κατηγοριοποιημένα στα κανάλια

είναι λες και βλέπω fb status :getlost:

Εχω την εντυπωση πως η εικόνα είναι πιο ομαλή με html5 αλλά όταν βάζεις fullscreen δεν πιάνει όλη την οθόνη.Πιάνει όλο το παράθυρο το firefox

EDIT: placebo effect.H κίνηση ίδια είναι.Παραμένω με flash λόγω του full screen :/

Παραμένω με flash λόγω του full screen

Με F11 κάνεις τον browser full screen και το βλέπεις έτσι.

Λογικό το html να μη μπορεί να βγει εκτός browser.

εγώ πάντως ενεργοποίησα το html5 , αν και δεν έχω ιδέα τι είναι :D (hint: πιάστε το νόημα και πείτε τι είναι γιατί βαριέμαι να ψάχνω wiki :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.