winters Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Πως το κάναν έτσι το YouTube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Σκατά το κάναν το youtube.Καληνύχτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 όντως τα μ@μησ@ν το youtube... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Πως το κάναν έτσι το YouTube?Σκατά το κάναν το youtube.όντως τα μ@μησ@ν το youtube...Μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι ο λόγος της αλλαγής είναι για να βγει το γαμωFlash και να αντικατασταθεί από HTML5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Μια χαρά είναι, απλά έπαθα ένα μικρό σοκ στην αρχή. Me likes a lot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι ο λόγος της αλλαγής είναι για να βγει το γαμωFlash και να αντικατασταθεί από HTML5...Δηλαδή τώρα θα μπορέσω να επιστρέψω πάλι στο παλιό καλό πιστό μου Firefox 2;:dance3::dance3:(Ίδιο το βλέπω το youtube. Τί αλλαγές έκαναν; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 New youtube design :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εμένα πάλι flash χρησιμοποιεί όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εμένα πάλι flash χρησιμοποιεί όμως.Δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, γίνεται σε στάδια. Μην ξεχνάς ότι οι ΙΕ μέχρι τον 8 νομίζω, δεν υποστηρίζουν HTML5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 2, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 [MENTION=12934]Gregorypeg1000[/MENTION] δοκίμασε να πας στο YouTube - Broadcast Yourself. και να ενεργοποιήσεις από εκεί την html5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Συνηθεια θελει...ουτε μενα μου αρεσε στην αρχη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 2, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 me like it.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 2, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ελπίζω να μην με κατατάξετε στους παράξενους που κι εμένα μου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 2, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Me like!Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 2, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Μου την σπάει πως τώρα είναι olla τα videos που έχω εγγραφει σε ένα χάος. δεν ξέρω πια είδα και πια όχι δεν είναι κατηγοριοποιημένα στα κανάλια είναι λες και βλέπω fb status Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 2, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εχω την εντυπωση πως η εικόνα είναι πιο ομαλή με html5 αλλά όταν βάζεις fullscreen δεν πιάνει όλη την οθόνη.Πιάνει όλο το παράθυρο το firefoxEDIT: placebo effect.H κίνηση ίδια είναι.Παραμένω με flash λόγω του full screen :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Παραμένω με flash λόγω του full screenΜε F11 κάνεις τον browser full screen και το βλέπεις έτσι.Λογικό το html να μη μπορεί να βγει εκτός browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ουτε κρυο ουτε ζεστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 2, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 εγώ πάντως ενεργοποίησα το html5 , αν και δεν έχω ιδέα τι είναι (hint: πιάστε το νόημα και πείτε τι είναι γιατί βαριέμαι να ψάχνω wiki ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Where's the dislike button ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.