wesker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Kαλημέρα laboπαιδα! Εδώ και 3-4 μέρες έχω ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζονται τα tray icons του Avira, πότε πότε του Commodo, ενώ δείχνουν οτι λειτουργούν. Re-install και στα 2 έχει γίνει, αλλά σε κάθε boot με συχνότητα 4/10 το κάνουν. Scan για ιους και τα σχετικά έχει γίνει χωρις να βρει τίποτα ούτε το Avira, ούτε το malware bytes ούτε το Spyware S&D. Καμιά ιδέα;
MOS Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Δεκέμβριος 2, 2011 Kαλημέρα laboπαιδα! Εδώ και 3-4 μέρες έχω ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζονται τα tray icons του Avira, πότε πότε του Commodo, ενώ δείχνουν οτι λειτουργούν. Re-install και στα 2 έχει γίνει, αλλά σε κάθε boot με συχνότητα 4/10 το κάνουν. Scan για ιους και τα σχετικά έχει γίνει χωρις να βρει τίποτα ούτε το Avira, ούτε το malware bytes ούτε το Spyware S&D. Καμιά ιδέα; Αυτό το μενού το έχεις τσεκάρει καθόλου ?
wesker Δεκέμβριος 2, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2011 Αυτό το μενού το έχεις τσεκάρει καθόλου ?Nαι φίλε μου. Και εκεί ενώ έχει το Avira, αλλά μπροστά δεν έχει καν εικονίδιο.....
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Δεκέμβριος 2, 2011 Όσον αφορά στο Comodo, κάποιες φορές που το κάνει, μόνο στον υπολογιστή του γραφείου, απλά τρέχω το Comodo (από το start menu) και το εμφανίζει. Δεν έχω διαπιστώσει τι φταίει, αλλά είναι σα να έχει φορτώσει μόνο τα services, αλλά όχι την εφαρμογή.
wesker Δεκέμβριος 2, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 2, 2011 Όσον αφορά στο Comodo, κάποιες φορές που το κάνει, μόνο στον υπολογιστή του γραφείου, απλά τρέχω το Comodo (από το start menu) και το εμφανίζει. Δεν έχω διαπιστώσει τι φταίει, αλλά είναι σα να έχει φορτώσει μόνο τα services, αλλά όχι την εφαρμογή. Αυτό μου κανει και εμένα. Και το ίδιο υποψηάζομαι και για το Avira. Εκτος αν τα windows μου φωναζουν με τον τρόπο τους "Μετά απο 9 μήνες θέλουμε format"
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #6 Δεκέμβριος 2, 2011 Δεν έχω μπει στον κόπο να κοιτάξω το Event Log αν σκάει κάτι. Πάντως, σπίτι, που το μηχανάκι είναι 100% σταθερό κι αξιόπιστο, δεν το έχει κάνει ποτέ. Εδώ, το κάνει μια φορά στις 10 μέρες.
wesker Δεκέμβριος 2, 2011 Author #7 Δεκέμβριος 2, 2011 Δεν έχω μπει στον κόπο να κοιτάξω το Event Log αν σκάει κάτι. Πάντως, σπίτι, που το μηχανάκι είναι 100% σταθερό κι αξιόπιστο, δεν το έχει κάνει ποτέ. Εδώ, το κάνει μια φορά στις 10 μέρες.Event Log,ε; Τώρα του έριξα μια ματιά και το μονο που ειδα να χτυπάει στο Avira ειναι αυτό: The description for Event ID 4097 from source Avira AntiVir cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.The following information was included with the event:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.