georgi0s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2011 Guys καλημερα, θα χρειαστω τη βοηθεια σας (για ακομη μια φορα!) Γνωστος μου θελει να φτιαξει ενα pc και διαθετει μεχρι 550 eura! Εγω του προτεινα κατι σαν το συστημα της υπογραφης μου.. Η χρηση του θα ειναι περισσοτερο net και ταινιες παρα games, εχετε να προτεινετε καποιο δοαφορετικο συστημα? Για οθονη μη ρωτησετε,αυτη τη στιγμη εχει μια 17 crt..θα δουμε αργοτερα Σκεφτομουνα στοκ cooler ,φτηνοτερη gpu, phenom x2 /x4, μνημες 4gb/8gb. Ακουω γνωμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi0s Δεκέμβριος 2, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ακυρο, τελικα αποφασισε να παρει ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Να τολμησω να ρωτησω ποιο ετοιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi0s Δεκέμβριος 3, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Κοιταγε ενα της dell, νομιζω inspiron 570 νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Αρκετα καλο ειναι, δε λεω. Αλλα με τα ιδια λεφτα μπορουμε να κανουμε πολυ καλυτερη συνθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Όσο για τη CRT, γνωρίζω και άλλα άτομα που έχουν και τους βολεύει (έτσι έχουν μάθει), απλά όταν βλέπουν tft ξενερώνουν(βάζω και εμένα μέσα), δεν έχουν τα θετικά των crt. Λίγες είναι οι tft που αξίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Όσο για τη CRT, γνωρίζω και άλλα άτομα που έχουν και τους βολεύει (έτσι έχουν μάθει), απλά όταν βλέπουν tft ξενερώνουν(βάζω και εμένα μέσα), δεν έχουν τα θετικά των crt. Λίγες είναι οι tft που αξίζουν.Και πάνε ψηλά σε τιμή. Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.