Jump to content

Corsair GS800 Watt Αξίζει?

LazyGreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρήκα το τροφοδοτικό του τίτλου στα 60 ευρώ από ένα μαγαζί το οποιό κλείνει και του έχει ξεμίνει σε στοκ..

Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε 2 6970 με accelero 2 ssd 1 hdd 1 dvd/rw και κάτι περιπλεκόμενα όπως Η80 και έναν Fan controller,

Από ότι έιδα με βάση τα cables δεν θα έχουμε πρόβλημα Link: Corsair GS800 Power Supply Review - External

και σε ένα άλλο review είπαν ότι μπορεί να σηκώσει μέχρι και 1000 Watt Link: Corsair GS800 Power Supply Review | Hardware Secrets

Και επειδή το άλλο το τροφοδοτικό μου (Ocz 1250 Watt) Είναι για RMA και λογικά μπορεί να κρατήσει και παραπάνω απο την επόμενη εβδομάδα και επειδή δεν την παλεύω παραπάνω είπα να αγοράσω αυτό μιας και είναι ευκαιρία στα λεφτά αυτα.. Για πείτε μου την γνώμη σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί μπορώ να το έχω και αύριο.

Αν το θες μέχρι να σου έρθει το rma σου, μια χαρά είναι αλλά λογικά χωρίς πολλά oc.

Η τιμή του είναι φοβερή!

Όχι χωρίς oc stock θα τρέχουν απλώς έλεγα για full load action άμα θα έιναι οκ το psu, και για μόνιμο σε περίπτωση που και το δευτερο psu από την ocz θα έχει coil wine γιατί έτσι όπως διάβαζα στο φόρουμ της ocz ή και δεύτερα έιχα τα ίδια πρόβληματα ή καιγόντουσαν με την μια και πολύ ανυσήχω. Καμία περίπτωση να έχω και στο καινούριο το 800αρι coil whine παίζει? γιατί από ότι είδα μόνο AX είχαν πρόβλημα αλλά τα αλλάξανε τελικά και τα posts ήτανε του 2010 γιατί απο τότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα.. γιατί δεν θέλω βασικά να δώσω άλλα λεφτα για το pc!

Δεν έχω ακούσει για προβλήματα στη σειρα GS, αλλά όπως και να έχει η corsair έχει φοβερό support, όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα!

Για τα λ7 του είναι φοβερό!

Μια πιο τεκμηριωμένη άποψη θα μπορούσε να μα ς πει ο [MENTION=403]crmaris[/MENTION] που είναι ο είδικός!

για τα λεφτά που το βρήκες είναι πολύ καλή επιλογή. Μην το πολυσκέφτεσαι αν θες δεύτερο PSU.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.