Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2011 Aγορασα έναν ssd (επιτέλους, @Chosen ) και έχω την εξής απορία: Τον ssd τον πήρα για να εγκαταστήσω εκεί το λειτουργικό και στον συμβατικό θα έχω όλα τα αρχεία μου και τα προγράμματα. Ο ssd είναι 64gb, ο παλιός που είχα στο pc είναι 250gb (έχω backup και system image του 250) Γίνετε να κάνω restore από το backup τα windows στον SSD και τα αρχεία/προγράμματα στον 250. Άμα δεν είναι εφικτό αυτό, υπάρχει κάποια άλλη λύση? Οχι τίποτε άλλο αλλά θα πρέπει να κατεβάσω όλα τα autocad (νόμιμα) από την αρχή
Chosen Δεκέμβριος 2, 2011 #2 Δεκέμβριος 2, 2011 Εξωτερικό δίσκο έχεις; Αν έχεις, μετακόμισε εκεί ό,τι έχεις που δεν είναι εγκατεστημένο πρόγραμμα, κάνε ένα resize το C partition σου σε 60Gb, κάνε backup-restore στον SSD και πάπαλα.
Periklis_pap Δεκέμβριος 2, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2011 Εξωτερικό δίσκο έχεις; Αν έχεις, μετακόμισε εκεί ό,τι έχεις που δεν είναι εγκατεστημένο πρόγραμμα, κάνε ένα resize το C partition σου σε 60Gb, κάνε backup-restore στον SSD και πάπαλα. Εχω εξωτερικό δίσκο (εκει κρατάω τα backups). Το θέμα είναι πως τα εγκατεστημένα προγράμματα με τα windows είναι κάπου στα 100gb Πως κάνω resize το C στα 60gb? Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο Disk management.
Chosen Δεκέμβριος 2, 2011 #4 Δεκέμβριος 2, 2011 Θα στο θέσω διαφορετικά: όταν θα τελειώσεις με την αλλαγή, θα έχεις δίσκο συστήματος 64Gb. Που σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις στο σύστημα εώς 55Gb. Μόλις το αποφασίσεις και μεταφέρεις/καθαρίσεις τα υπόλοιπα και φτάσεις τα δεδομένα σου στα 55Gb, τότε μπορείς να κάνεις το resize και κατόπιν το backup/restore. Ο Samsung SSD Magician κάνει μαγικά κόλπα, αλλά δεν πρόκειται να σου χωρέσει 100Gb σε SSD των 64Gb
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.