Jump to content

restoring from backup

Periklis_pap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Aγορασα έναν ssd (επιτέλους, @Chosen :hehe:) και έχω την εξής απορία:

Τον ssd τον πήρα για να εγκαταστήσω εκεί το λειτουργικό και στον συμβατικό θα έχω όλα τα αρχεία μου και τα προγράμματα. Ο ssd είναι 64gb, ο παλιός που είχα στο pc είναι 250gb (έχω backup και system image του 250) Γίνετε να κάνω restore από το backup τα windows στον SSD και τα αρχεία/προγράμματα στον 250.

Άμα δεν είναι εφικτό αυτό, υπάρχει κάποια άλλη λύση? Οχι τίποτε άλλο αλλά θα πρέπει να κατεβάσω όλα τα autocad (νόμιμα) από την αρχή :p

Εξωτερικό δίσκο έχεις; Αν έχεις, μετακόμισε εκεί ό,τι έχεις που δεν είναι εγκατεστημένο πρόγραμμα, κάνε ένα resize το C partition σου σε 60Gb, κάνε backup-restore στον SSD και πάπαλα.

Εξωτερικό δίσκο έχεις; Αν έχεις, μετακόμισε εκεί ό,τι έχεις που δεν είναι εγκατεστημένο πρόγραμμα, κάνε ένα resize το C partition σου σε 60Gb, κάνε backup-restore στον SSD και πάπαλα.

Εχω εξωτερικό δίσκο (εκει κρατάω τα backups). Το θέμα είναι πως τα εγκατεστημένα προγράμματα με τα windows είναι κάπου στα 100gb :p Πως κάνω resize το C στα 60gb? Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο Disk management.

Θα στο θέσω διαφορετικά: όταν θα τελειώσεις με την αλλαγή, θα έχεις δίσκο συστήματος 64Gb. Που σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις στο σύστημα εώς 55Gb.

Μόλις το αποφασίσεις και μεταφέρεις/καθαρίσεις τα υπόλοιπα και φτάσεις τα δεδομένα σου στα 55Gb, τότε μπορείς να κάνεις το resize και κατόπιν το backup/restore.

Ο Samsung SSD Magician κάνει μαγικά κόλπα, αλλά δεν πρόκειται να σου χωρέσει 100Gb σε SSD των 64Gb :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.