Nick61 Δεκέμβριος 1, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 τα βίντεο σε τί ανάλυση να είναι άραγε ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 1, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Φορματ εκανα πριν μια εβδομάδα και scan για ιούς... Εκτός αν είναι κάτι κρυφό...Στην εποπτεία πόρων πως μπορώ να δώ τι φταίει και βαράει κατοστάρι η cpu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 1, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Έχεις την τελευταία έκδοση Flash Player 11.1;Επίσης δοκίμασε έναν καθαρισμό και registry fix με το CleanCC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 1, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 ναι την τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 2, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 άσε την registry ήσυχη...παίζει να ξανακάνεις φορματ μετα γιατι αυτα τα προγραμματα σβήνουν και κανα key απο προγραμμα καμια φορα..Φορματ έκανες πριν μια βδομάδα, τα drivers μπηκαν σωστα? μήπως θέλουν κανα update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 2, 2011 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εμένα το Cleancc δεν μου έχει σβήσει key από πρόγραμμα όπως λες... Δεν ξέρω που το είδες αυτό αλλά κάνει registry fixes, και στην τελική γι αυτό έχει το backup registry πριν τρέξεις το fix... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Drivers είναι ενημερωμένοι...Αλλά για να είναι 100% η cpu όταν αναπαραγει στο you tube κάποιος ιός δεν είναι; Κάτι που δεν μπορεί να βρεί το antivirus?Από το screenshot με τις διεργασίες βλέπετε να έχει κάπιο ιό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
betalabs Δεκέμβριος 2, 2011 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Άλλαξε την cpu φίλε μου, έχω το ίδιο λαπτοπ και είχα τα ίδια προβλήματα. τελικά άλλαξα cpu έβαλα εναν Pentium M 760 2ghz και τώρα παίζει youtube χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ολα τα βιντεο η μονο τα hd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ολα τα βίντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 2, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εμένα το Cleancc δεν μου έχει σβήσει key από πρόγραμμα όπως λες... Δεν ξέρω που το είδες αυτό αλλά κάνει registry fixes, και στην τελική γι αυτό έχει το backup registry πριν τρέξεις το fix...δεν το είδα..μια φορά είχα βάλει τέτοια προγραμματα και μου τα κάνανε σκατά..από τότε τα αποφεύγω σαν ο διαολος το λιβάνι..Δεν ξέρω για το εν λόγω πρόγραμμα, αν μου σου δουλεύει εσένα καλα πάσο.Στα έκανε και πριν το φορματ αυτα με το youtube?Μήπως το antivirus έχει κανα Startup scan? δοκίμασες να μπεις από ασφαλή λειτουργία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ναι και πριν το φορμάτ...Antivirus έχω το AVG το οποίο από όσο γνωρίζω δεν έχει start up scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 2, 2011 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 AVG στο netbook και ψαχνεις τι σου τρωει πορους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Δεν είναι Netbook... Το έκανε και χωρίς το avg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2011 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 για δοκιμασε start-> run-> msconfig-> startup -> disable allrestartκαι δες αν παει καλυτερα η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Το βγάζω από το ρεύμα και το αφήνω με την μπαταρία και διορθώνεται το πρόβλημα.... Οταν βάζω το τροφοδοτικό το κάνει ξανάτι φταίει τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 2, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Μηπως εχεις πειραξει τα power options>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Οχι δεν πείραξα κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 2, 2011 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ισα ισα, με το τροφοδοτικο συνδεδεμενο δεν θα επρεπε να το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ισα ισα αν τα χει παιξει το τροφοδοτικο ισως το κανει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.