GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Οχι...ακομα...μεχρι τελος του μηνα θα εχω παραγγειλει ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 27, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Πάρε έναν P4 ΤΩΡΑ να τελιώνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 27, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Oυτε να το σκεφτεσαι...παρε Α64 FX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 27, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Πάρε έναν P4 ΤΩΡΑ να τελιώνεις.... Αρχική απάντηση από LoWRiDeR Oυτε να το σκεφτεσαι...παρε Α64 FX ΛΟΛ JimK φανατικός Intelάκιας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 27, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Ναι,καθε μισο μηνα pc θα παιρνω!λολ!Οσο για κατι που ακουσα για Ρ4...μμμμμμ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Όμορφο σαν εμφάνιση αλλά......... 1. Φαίνεται η ασχετοσύνη κάποιων κατασκευαστών από : Η κάτω πλάκα(ψυχρή) , με τον κορμό(το πάνω), είναι βιδωμένο με βίδες ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ αντί γιά πλαστικές ή αρταλόν.........Ώς συνέπεια να περνάει η ζέστη από τον κορμό στη κάτω ψυχρή πλάκα και να τη ζεσταίνει κι άλλο...... Λάθος ΜΕΓΑ.... 2. Βρέ παιδί,με τα λεφτά πού έχεις δώσει και θα δώσεις ακόμα θα είχες πάρει ένα phase change σύστημα και θα είχες ησυχάσει........Τι πείσμα κι αυτό πού έχουν αυτοί οι Ιταλοί και δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τα Peltier έχουν πεθάνει σήμερα δεν μπορώ να το καταλάβω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 ε οκ αλλο 500 κ αλλο 1000 ευρω...ασε που ψυχεις μονο ενα μερος του υπολογιστη με το phase change..εκτος κ αν παρεις 2...2000 ευρω..μαστααα!!Οσο για τις πλαστικες βιδες, ουδεν σχολιον!Καλα τα λες τελικα, παω να τα πεταξω...ελεος!Εξαρταται τι θελει να κανει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR [Σήμερα, στις 16:11] ε οκ αλλο 500 κ αλλο 1000 ευρω...ασε που ψυχεις μονο ενα μερος του υπολογιστη με το phase change..εκτος κ αν παρεις 2...2000 ευρω..μαστααα!!Οσο για τις πλαστικες βιδες, ουδεν σχολιον!Καλα τα λες τελικα, παω να τα πεταξω...ελεος!Εξαρταται τι θελει να κανει κανεις... Δεν έχει 1000 ένα phase change....... Σαν τι άλλο να ψύξεις δηλαδή???.......Την κάρτα γραφικών με θερμοκρασία νερού "άντε γειά"........Βάλε μία ψύκτρα ALFA PAL γιά P3 - ATHLON και είσαι ΟΚ......Εγγύηση........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Που μπορουμε να βρουμε και σε τι τιμη την ALPHA στην ελλαδα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Που μπορουμε να βρουμε την ΑΛΦΑ στην Ελλάδα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR ε οκ αλλο 500 κ αλλο 1000 ευρω...ασε που ψυχεις μονο ενα μερος του υπολογιστη με το phase change..εκτος κ αν παρεις 2...2000 ευρω..μαστααα!!Οσο για τις πλαστικες βιδες, ουδεν σχολιον!Καλα τα λες τελικα, παω να τα πεταξω...ελεος!Εξαρταται τι θελει να κανει κανεις... Δεν έχει άδικο για τις βίδες. Προφανώς και χάνεις σημαντικό μέρος της ψυκτικής σου ικανότητας, κάτι που δεν το είχα σκεφτεί για το δικό μου. Να'σαι καλά hipro5. Eleven έχεις καθόλου βίδες πλαστικές ή από αρταλόν ή οτιδήποτε άλλο δε μεταφέρει θερμότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Οκ εγω πιστευω οτι μονο ενας ηλιθιος θα εμπιστευοταν πλαστικες βιδες η ναυλον η οτιδηποτε παρομοιο, οι οποιες πρεπει να βιδωθουν με ιδιαιτερη δυναμη καπου οπου απο την μια μερια εχουμε +30 κ απο την αλλη (στη μεγιστη αποδοση) -20.Αλλα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα απο αυτον που το εφτιαξε το μπλοκ,ο οποιος φτιαχνει εδω κ 10 χρονια μπλοκς κ μαλιστα απο τα τοπ.Ποσο κανει το προμμυ?εγω τελευταια φορα που ειχα δει εκανε 850 + 150 για το ανταπτορ για ΑΜD(το παλιο)...το νεο αντι να ειναι πιο ακριβο ειναι πιο φτηνο?Αντι 1000 998??Οσο για την ψυχτρα που ειπες...εμενα με 25 βαθμους νερο,η καρτα ειναι στους 30-32 μαξ...μπορει η ψυχτρα σου να την εχει σε τετοια θερμοκρασια??Αν ναι,δινουν κ οτοασπηδες μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR [Σήμερα, στις 18:27] Οκ εγω πιστευω οτι μονο ενας ηλιθιος θα εμπιστευοταν πλαστικες βιδες η ναυλον η οτιδηποτε παρομοιο, οι οποιες πρεπει να βιδωθουν με ιδιαιτερη δυναμη καπου οπου απο την μια μερια εχουμε +30 κ απο την αλλη (στη μεγιστη αποδοση) -20.Αλλα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα απο αυτον που το εφτιαξε το μπλοκ,ο οποιος φτιαχνει εδω κ 10 χρονια μπλοκς κ μαλιστα απο τα τοπ.Ποσο κανει το προμμυ?εγω τελευταια φορα που ειχα δει εκανε 850 + 150 για το ανταπτορ για ΑΜD(το παλιο)...το νεο αντι να ειναι πιο ακριβο ειναι πιο φτηνο?Αντι 1000 998??Οσο για την ψυχτρα που ειπες...εμενα με 25 βαθμους νερο,η καρτα ειναι στους 30-32 μαξ...μπορει η ψυχτρα σου να την εχει σε τετοια θερμοκρασια??Αν ναι,δινουν κ οτοασπηδες μαζι? ΔΕΝ χρειάζεται να πάρει αντάπτορα γιά το Prommie.....To παίρνεις κατ'ευθείαν γιά AMD...... Τέλος πάντων ......Αρκετά είπα........’ν δεν θες να μάθεις κάτι τις δεν πειράζει..........Θα περάσει ο καιρός και θα με θυμηθείς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 28, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Δεν είπα ότι ξέρω καλύτερα, απλώς μου φάνηκε λογικό αυτό που είπε ο hipro5. Και αν κάνω λάθος ας βγει ο eleven να μου το πει. Αν όντως όμως πρέπει να βιδωθούν με ιδιαίτερη δύναμη όπως λες και εσύ, γιατί ο eleven βάζει ενδιάμεσα του μπλοκ και του παξιμαδιού ελατήριο; Σύμφωνα με αυτά που λες θα έπρεπε να βιδώνει πάνω στο μπλοκ το παξιμάδι και να το σφίγγεις όσο πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Εγω, να μαθω?? τι να μαθω, αφου βλεπω οτι κατι που ειπες δεν στεκει..πλαστικες βιδες δεν γινεται να χρησημοποιηθουν εδω, κ για να μην νομιζεις οτι σου λεω βλακειες, μιλησα με τον ιδιο τον κατασκευαστη πριν ποσταρω...Κ γω πιστευω οτι αρκετα ειπες κ δεν νομιζω να σε θυμηθω για κατι, ειμαι υπερευχαριστημενος με τα αποτελεσματα του πελτιερ μου, κ γενικα της ψυξης του υπολογιστη μου κ δεν εχω ενα κομπρεσερ στο δωματιο μου, το οποιο καταλαμβανει κ χωρο κ τρωει πιστευω κ περισσοτερο ρευμα.Τελικα εχεις δικιο μονο για το οτι το προμμυ....κοστιζει 900 ευρω + 65 αν θελεις κ το LCD display...βαλε κ τα ταχυδρομικα...ε μετα πως,ετσι θα το αφησεις??δεν θα βαλεις R404??Kαποιος εδω μεσα συγκρινει την που**α με την βουρτσα...με την ιδια λογικη, τι να τα κανεις ολα, εφοσον υπαρχει το αζωτο!...γμστα...φιλακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Τρεντυ, νομιζω οτι τα μπλοκς του 11 τα οποια ειναι πολυ καλα κ ειμαι κατοχος ενος... δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο οποτε τι να συγκρινουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 28, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 αντί να μαλώνουμε γιατί δε συζητάμε καλύτερα για αποτελέσματα και την απόδοσή του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Πες τα ρε βουδα...μολις μου δειξουν τα πρωτα τεστς θα τα ποσταρω αμεσως κ εδω!Τα περιμενω κ γω οπως κ εσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 για να βρεθουμε παλι μεσα στο τοπικ Εδω βλεπουμε οτι με 30+ βαθμους νερο, η επιφανεια του πελτιερ με μια χρηση στο μαξιμουμ για βαρυ οβερκλοκ φτανει στους -22.... -50 βαθμους απο την θερμοκρασια του νερου... αρκετα εντυπωσιακο θα λεγα (κατι ακουσα για πλαστικες βιδες γκουχου γκουχου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 28, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Με την υγροποίηση τι θα κάνεις? Επιπλέον με φορίτίο τι θερμοκρασίες έχεις?? (το σκέφτομαι και εώ χοντρά για peltier...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.