TifoziF1 Δεκέμβριος 1, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αν είχα χρόνο και χρηματοδότη, θα έγραφα ένα firewall για android/ios...To πρώτο είναι το δύσκολο, το δεύτερο λύνεται με τα markets & paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αν είχα χρόνο και χρηματοδότη, θα έγραφα ένα firewall για android/ios...yea right!Ρε συ το χρημα ερχεται απο τις πωλησεις του app/διαφημίσεις.DO IT.ξαναλεω.Δεν εκανα εγω το θεμα ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 1, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Έχουμε χάσει τα auga και τα πασχάλια.... Αυτό tagάρουμε τις αφεντομουτσουνάρες μας σε photos και locations around the net και στραβώνουμε μόλις πάρουμε γραμμή ότι κάποια δραστηριότητά μας δύναται να παρακολουθείται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Εσύ απλά έγραψες Android Phones Log Everything You Do που είναι η μισή αλήθεια, χειρότερη και από το ψέμα.ο τιτλος ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ηταν στο ΑΡΘΡΟ που διαβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 1, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Έχουμε χάσει τα auga και τα πασχάλια.... Αυτό tagάρουμε τις αφεντομουτσουνάρες μας σε photos και locations around the net και στραβώνουμε μόλις πάρουμε γραμμή ότι κάποια δραστηριότητά μας δύναται να παρακολουθείται.... Δεν είναι έτσι ακριβώς... Το να έχει keylogger το κινητό μου, είναι εντελώς διαφορετικό από το να κάνουν tag μια φωτογραφία μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Δεν είναι έτσι ακριβώς... Το να έχει keylogger το κινητό μου, είναι εντελώς διαφορετικό από το να κάνουν tag μια φωτογραφία μου... Αν την κανει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το κινητο σου με το που την τραβας? Facebook Photos, now with facial recognition auto-tagging Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 1, 2011 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αν την κανει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το κινητο σου με το που την τραβας?Facebook Photos, now with facial recognition auto-tagging Δεν παίζει ρόλο, το κάνει αυτόματα το Fb, άσχετα αν στο δείχνει ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 1, 2011 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Το παλικάρι έδειξε πως και μόνο σύνδεση wifi και κλειστό το 3G το κινητό έστελνε πληροφορίες και μάλιστα δοκίμασε https και έστειλε όλο το url μαζί με το encryption πισω στο carrier IQ. Βάλε τώρα κανας καμμένος να εβαλε web-banking απλο το κινητό του και να πιστεύει οτι είναι ασφαλές ... εχει πολυ ψωμί η υπόθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Δεκέμβριος 1, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 τα έλεγα εγώ....http://www.thelab.gr/dimoskopiseis/giati-agorasate-tha-agorazate-kyriws-ena-smartphone-99275-3.html#post1063103717 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 1, 2011 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Το Carrier IQ ανιχνεύτηκε στο iOS 3.1 έως και στην έκδοση 5 - ADSLgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 1, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Yes, Your iPhone Can Track You With Carrier IQ, Too Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Δεκέμβριος 1, 2011 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Ξαναπόσταραν και πριν την είδηση αυτή. Λέει πάντως ότι παρ' ότι υπάρχει το Carrier IQ έχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένες πληροφορίες, αλλά επίσης by default ΔΕΝ στέλνει αυτές τις πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 2, 2011 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 εiσθε off-topic κύριοι, εδώ μιλάμε για τα android :trollface: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Yes, Your iPhone Can Track You With Carrier IQ, TooΞαναπόσταραν και πριν την είδηση αυτή. Λέει πάντως ότι παρ' ότι υπάρχει το Carrier IQ έχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένες πληροφορίες, αλλά επίσης by default ΔΕΝ στέλνει αυτές τις πληροφορίες.Και επίσης στο iPhone υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος απενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για τους άλλους:Setting > General > About > Diagnostics & UsageΣτο δικό μου ήταν Disabled, αλλά δε θυμάμαι αν με ρώτησε κατά την εγκατάσταση του iOS 5.0 ή είναι έτσι by default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 2, 2011 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Δηλαδή το θέμα είναι ποιος σε παρακολουθεί ποιο διακριτικά;Γιατί παρακολούθηση λέγετε όποιο επίθετο και αν βάλεις μπrοστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Δηλαδή το θέμα είναι ποιος σε παρακολουθεί ποιο διακριτικά;Γιατί παρακολούθηση λέγετε όποιο επίθετο και αν βάλεις μπrοστάΌταν μπορείς να το απενεργοποιήσεις, τότε ΔΕ σε παρακολουθεί κανείς. Δε χρειάζεται και πολύ μυαλό, ούτε να ξέρεις πολλές λεπτομέρειες για να κλείσεις κάτι που λέει "Send data". Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 2, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Και γιατί πιστεύουμε ότι όταν αλλάξει η ένδειξη σε disabled έχει σταματήσει η αποστολή στοιχείων? Λόγω αξιοπιστίας?:hang3: Εμπιτοσύνης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Και γιατί πιστεύουμε ότι όταν αλλάξει η ένδειξη σε disabled έχει σταματήσει η αποστολή στοιχείων? Λόγω αξιοπιστίας? Εμπιτοσύνης?Γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να το ελέγξεις...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 2, 2011 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 How Carrier IQ was wrongly accused of keylogging | Privacy Inc. - CNET News Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 2, 2011 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Problems start when u start problems...Προτιμώ τους ηλεκτρονικούς ρουφιάνους. Τουλάχιστον αυτοί δεν παραποιούν τα λεγόμενά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.