Jump to content

Ducky Shine Backlit Mechanical Keyboard.

Ivris

Recommended Posts

Καλο μήνα σε όλους!!!

Για οσους δεν γνωριζεται η Ducky ειναι και αυτη μια εταιρια που προσφερει ποιοτικα μηχανικα πληκτρολογια.

Αρκετες μερες πριν εχουν κυκλοφορησει στην αγορα τα μοντελα Ducky 9008S ή αλλιως γνωστα ως Ducky Shine(S) οπου εκτος απο μηχανικα είναι και full of leds!

Ερχονται με όλους τους γνωστους χρωματισμους Cherry Mx switches και ετσι μπορειτε να διαλεξετε αναμεσα σε μαυρα / καφε / κοκκινα και μπλε switches.

Eρχονται με ειδικη πλακέτα για να διαλέξετε 4 + σετς φωτισμου , πχ να αναβουν μονο τα WASD / ta WASD + Arrows keys ή όλα μαζι κλπ κλπ.

Ολοι οι διακόπτες ερχονται σε 2 φωτισμους Μπλε leds και Κοκκινα leds.

DCAH0X-A59858201000_4eca0cb132ef4

DCAH0X-A59860312000_4eca175648a32

Δεν ξέρω αν εχουν ερθει ευρωπη και που μπορειτε να τα βρειτε αλλα μπορείται να τα βρειτε (οσο ακομα εχουν αποθεματα) στο PcHome (taiwanεζικο site) το οποιο εριξε τις τιμες στα μεταφορικα του για ευρωπη και αμερικη απο τα 20 δολλαρια στα 10!!!

Ετσι λοιπον με 125 δολαρια και μολις 10 δολαρια μεταφορικα (συνολο 136 δολαρια = 100 ευρω!!!!) μπορειτε να αποκτησετε αυτο το διαμαντακι για τα χερια σας και μονο!!!

Α ναι ! τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι άλλα 3,6 ευρά!χαχα!

Αναλυτικες πληροφοριες για τα μοντελα και αγγλικους κινεζικους χαρακτηρες αλλα και παραγγελια απο PChome ταιβαν εδω ( στο μηνυμα του Ripster ) ---> PChome (Taiwan) - $20 Worldwide Shipping Promo

Υγ1) Ορμα Shaman,φαινεται ο Αι Βασιλης σε ακουσε!!!

υγ2) ειμαι ταπα γαμωτο!...o Αι Βασιλης μου φερε το ipad2 αλλα ξεχασε να μου πει οτι δεν μπορω (akoma) να το κανω jailbreak...

Καλες αγορες!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wJymLiUjQqw]Ducky shine (cherry MX brown) - YouTube[/ame]

100% noob ερώτηση, αλλά θα την κάνω: τι προσφέρουν αυτά τα πληκτρολόγια -πέρα από το φωτισμό- που να αξίζει να δώσεις 100 αφρό; Α, ναι και τι είναι τα μηχανικά πληκτρολόγια;

100% noob ερώτηση, αλλά θα την κάνω: τι προσφέρουν αυτά τα πληκτρολόγια -πέρα από το φωτισμό- που να αξίζει να δώσεις 100 αφρό; Α, ναι και τι είναι τα μηχανικά πληκτρολόγια;

read here son

http://www.thelab.gr/1063127673-post1.html

Ουσιαστικά το κάθε πλήκτρο, αντί να έχει την κλασσική ventouza, έχει διακοπτάκι με ελατήριο. Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο, φαντάζομαι η αίσθηση θα είναι αρκετά διαφορετική.

Ουσιαστικά το κάθε πλήκτρο, αντί να έχει την κλασσική ventouza, έχει διακοπτάκι με ελατήριο. Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο, φαντάζομαι η αίσθηση θα είναι αρκετά διαφορετική.

σε γενικες γραμμές ναι , ισχύει αυτό που λες ανάλογα το χρώμα των διακοπτων διαλέγεις και διαφορετικό βαρος πίεσης και άλλα χαρακτηριστικα click , no clik απλά στα συν ειναι και το antighosting-aka key rollover , 1ms χρόνος απόκρισης και γενικά ποιότητα κατασκευης.

Φαντάσου οτι στα rubberdomes , ventouzata keyboards :p , ο φωτισμός τους αντε να είναι το πολυ 10 ledakia περιμετρικα τις σιλικονης...

Εδω στο Shine εχουμε εκαστο πληκτρο και λεντακι , δηλαδη 104 λεντακια + συν τους διακόπτες + τα keycaps..

Edit: δεν σε πρόλαβα Shaman, όρμα!!! απλά με το που παραλάβεις κερναω καφε στο σπίτι σου και σουβλάκια!

Εσυ θα τρως και εγω θα "παιζω" μαζι του , εντάξει?μεχρι να παραλάβω και εγώ τον ιανουαριο! :p

Info απο overclock.net

here is some info on the board for you guys:

FN Key + F1 Mute

FN Key + F2 Decrease Volume Level

FN Key + F3 Increase Volume level

FN Key + F4 Play/Pause

FN Key + F5 Stop

FN Key + F6 Previous

FN Key + F7 Next

FN Key + F9 Backlight Mode (1. WASD and arrows, 2. all except 10 key, 3. Whole board, 4. Breathing light whole board)

FN Key + F10 Decrease brightness

FN Key + F11 Increase brightness (5 levels of brightness)

FN Key + Repeat Rate Maintain

FN Key + Repeat rate increase 2x

FN Key + Repeat rate increase 3x

FN Key + Repeat rate increase 4x

Switches on back of board (4 of them)

1. win lock OR win key resume

2. Caps lock and ctrl exchange position OR caps lock and ctrl maintain

3. alt and win key exchange or alt and win key maintain

4. nothing

Above the numpad is the 4 rate multiplier keys but they are also shortcut keys.

calculator

my computer

email

home page

LIGHTS:

the caps lock, num lock, scroll lock (all red) only are on when activated.

the repeat keys will only be illuminated for whichever one you have activated

MEDIA KEYS:

these work with either itunes or wmp, have not tried any others yet.

link: Ducky Shine info?

• 11 months later...

Παιδια οποιον του ζητησουν για οποιαδηποτε λογο παραπανω απο 5e για εκτελωνισμο σε keyboard, πιστευω εχει το δικαιωμα να το κοπανησει σε κεφαλι για να ελεγξει τις διαφημιζομενες αντοχες των μηχανικων σε σκληρη χρηση.

Το θέμα είναι ότι για να το παραλάβεις πρέπει να σκάσεις πρώτα το ρευστό στο τελωνείο μέσω της μεταφορικής/ΕΛΤΑ.

Είναι πολύ πονεμένη ιστορία πάντως μιας και το έχω ζήσει το έργο δις.

Πολυ ομορφο πληκτρολογιο αλλα μου φαινονται παρα πολλα τα 100ευρω αυτον τον καιρο..Βασικα ο συνδιασμος μηχανικο και φωτειζομενα πληκτρα τα σπαει..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.