auditt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Καλησπερα παιδια ξερει κανεις που μπορω ενα Retention Module οπως αυτο NCIX.com - Buy Enzotech 1156-X LGA1156 LGA1155 Retention Module for EXTREME-X/ULTRA-X CPU Cooler - EnzoTech - 1156-X - in Canada στην Ελλαδα? Η ψυχτρα μου ειναι enzotech ultra-x Enzotech Ultra-X Heatsink Review - FrostyTech.com και η μητρικη μου ειναι αυτη Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Skroutz.gr Και επειδη δεν μου παει η καρδια παιδια να αλλαξω μια τοση δυνατη αεροψυχτρα θελω να την κρατησω και στην καινουρια μου πλατφορμα με σοκετ 1155 Και ειπα εαν ξερω καποιος που μπορω να βρω Ελλαδα ενα τετοιο εξαρτημα η εαν μπορω να βαλω αλλο Retention Module που να μην ειναι της enzotech Εαν ξερει καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευνομον Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Νομίζω δεν υπάρχει Ελλάδα, τουλάχιστον όταν πριν από 2 μήνες έψαχνα το 1156-Ζ.Κατέληξα και το πήρα από Aquatuning.Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Enzotech Retention Modul fr Sockel 1156/1155-X 16140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Μαλιστα και μηπως ξες ποσα ειναι τα μεταφορικα για Ελλαδα για αυτο που θελω φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Μίλα με Κοπριτάκο!(ξέρει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Δεκέμβριος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Είναι 17 - 18 ευρώ, αλλά όπως λέει και ο φίλος Γιάννης (venom7) μίλησε με τον έτερο φίλο Γιώργο (Κοπρίτη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Οκ παιδιά θα επικοινωνήσω μαζί του και θα ενημερώσω το τοπικ σε περίπτωση που έχει και κάποιος την ίδια απορία για το τι μπορεί να κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Παιδια βρηκα λυση χαρις τον Φιλο Γιωργο Κοπριτη Τον ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και ευχαριστω και σας για την βοηθεια να σται καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.