Jump to content

Sapphire RADEON HD 6970 FleX Battlefield 3 Edition

zodiac

Recommended Posts

καλησπερα..

θελω να παρω αυτην εδω την βρηκα στο multirama τι γνωμη εχετε για αυτην εδω..??

Sapphire RADEON HD 6970 FleX Battlefield 3 Edition - 2 GB - Κάρτα γραφικών | Multirama

την εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις???

αν αυτην εδω την βρω σε καταστημα αθηνα με μετρητα να την παρω γιατι οχι Nephiλiμ

ελα βρε παιδια εσεις που ξερετε τα πολλα και τα λιγα...βοηθηστε με...θελω μεχρι την παρασκευη να παρω καρτα γραφικων σαν 6970 διοτι ο i7 980x στεναχωριετε που δεν μπορει να μπουταρει...:wall:

όχι για διάφορους λόγους.Κάποιοι από αυτούς ειναι...

1)Δεν έχει τόσο καλή ψύξη όπως η asus

2)Είναι πιο ακριβή για το τπτ.

3)Το ότι είναι overclocked δεν λέει τπτ μιας και όλες ανεβάζουν ροόγια και μάλιστα πολύ περισσότερο και με το σύστημα ψύξης που έχει και η asus θα ανεβάσει και πιο πολύ αλλά και με πιο καλές θερμοκρασίες αλλά και με λιγότερο θόρυβο!

και άλλα...

Ναι το ειδα και εγω..!!!

ZPAF εσυ εχει την ιδια καρτα δεν εχεις ?? εχεις κανει cf πες μου τον τροπο αν μπορεις να δω τι μπορω να σκεφτω και εγω..

εχω το haf advanced 932 black

Οπως σου ειπε και ο Nephiλiμ ειναι θεμα μητρικης και οχι κουτιου.

Εγω με την Asus Rampage III Extreme ειμαι ετσι.

dscn0817r.jpg

παντως το πρωτο μαγαζι με την φθηνοτερη 6970 dcu2,το digitalmaster ειναι πολυ καλο προσφατα παραγγειλα τροφοδοτικο και dvd απο κει και ηταν πολυ γρηγοροι!και δωρεαν μεταφορικα με acs. στο ρμα δεν ξερω πως τα πανε,παντως στις πωλησεις τοχουν!!:)

Οπως σου ειπε και ο Nephiλiμ ειναι θεμα μητρικης και οχι κουτιου.

Εγω με την Asus Rampage III Extreme ειμαι ετσι.

dscn0817r.jpg

για πε λιγο,τις εχεις σε σλοτ 1 και 3? τα pci τρεχουν χ16 η μια και αλλη χ8 ?

γιατι εχω ενα θεματακι με την RE II.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.