Reselie Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Σας παρουσιάζω (σε πρωιμο στάδιο) μια εφαρμογούλα 10 kb περιπου για load του επεξεργαστή σε ποσοστό που θέλουμε ανα πάσα στιγμή η οποία είναι multithreaded και φορτώνει κάθε πυρήνα ξεχωριστά. Βασίζεται σε .net framework 4 Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Νοέμβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Ο δημιουργος εισαι εσυ ; Ευγε μαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Σε Win 7 x64 μου crashάρει κατά το άνοιγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 εμένα σε win 7 64 δουλευει οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Νοέμβριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 καλό, το δοκιμασα και τα ανεμιστηρια αρχησαν να δουλευουν φουλ ...Εσύ είσαι ο δημιουργός...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Νοέμβριος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Ναι , εγώ την δημιούργησα! Δέν είναι τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια Θέλει ακόμα αρκετές διορθώσεις όπως και να προσέξω κάποια πράγματα μιας και δέν έχω βάλει ακόμα πουθενά try για πιθανά exceptions... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Νοέμβριος 30, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Σε Win 7 x64 μου crashάρει κατά το άνοιγμα!Τί σφάλμα σου βγάζει? μήπως απλά δεν έχεις .net framework 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 30, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 ορίστε μια φώτο από το Framework που έχω και το μήνυμα που βγάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Δεκέμβριος 1, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Φαντάζομαι τι είναι , για δοκίμασε αυτό : CPU Load it! without p.c..rar - File Shared from Box - Free Online File StorageΈχω αφαιρέσει τη δήλωση του μέτρητη χρήσης του cpu μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα (εφόσον χτυπάει κατα το άνοιγμα δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Δεκέμβριος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Φαντάζομαι τι είναι , για δοκίμασε αυτό : CPU Load it! without p.c..rar - File Shared from Box - Free Online File StorageΈχω αφαιρέσει τη δήλωση του μέτρητη χρήσης του cpu μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα (εφόσον χτυπάει κατα το άνοιγμα δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...) Ναι τώρα όλα ΟΚ! Thanks, ωραίο προγραμματάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Δεκέμβριος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Μπράβο ρε Τάσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.