thomashilfiger Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2011 Καλησπέρα!Έχω μια δωροκάρτα (250Ε) από τα Media Markt και θα ήθελα να την αξιοποιήσω αγοράζοντας laptop. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεσμεύομαι να αγοράσω από εκεί.Σκοπεύω να διαθέσω το πολύ άλλα τόσα και να φτάσω μέχρι τα 500Ε. Το μηχάνημα το χρειάζομαι για να αντικαταστήσει το πανάρχαιο desktop μου (θα με ενδιέφερε ωστόσο και η μπαταρία) και προορίζεται για multimedia, internet, εφαρμογές γραφείου, photoshop και από παιχνίδια το πολύ(!) κανένα football manager...Πέρασα από το Media Markt στην Πυλαία (Θεσσαλονίκη) και βρήκα τα παρακάτω:PACKARD BELL ~450ΕDELL INSPIRON M5040 ~470EHP Pavilion G6-1165ev/sv ~499EHP Pavilion g6-1225ev ~499E (Είναι αυτό στο φυλλάδιο)Toshiba Satellite Pro C660D ~499ESony Vaio VPCEL2S1E-B ~499EΣκέφτηκα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα (αξίζει?) για καμιά καλή προσφορά, αλλά το desktop αργοπεθαίνει γι' αυτό και προσανατολίζομαι να κάνω σύντομα την αγορά.Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Νοέμβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Στου φυλλαδίου.Εχει τον καλύτερο επεξεργαστή μακράν απ'όλα όσα ανέφερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Νοέμβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Επειδη θες και football manager, πας εδω: HP Pavilion G6-1165ev/sv Grey - Laptop - plaisio.grΑυτο του φυλλαδιου εχει τον καλυτερο επεξεργαστη, αλλα και τη χειροτερη καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomashilfiger Νοέμβριος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα ήθελα καμιά γνώμη ακόμα, αν γίνεται... Κι εγώ όπως το βλέπω, το HP Pavilion G6-1165ev/sv είναι πιο ολοκληρωμένο σύστημα σε σχέση με τα άλλα. Ο προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να επιλέξω i3 με καλή κάρτα γραφικών ή i5 με άθλια γραφικά, δεδομένου ότι δεν παίζω παιχνίδια. Και στο Manager ακόμη δεν με απασχολεί το TV view και τόσο... Υποψιάζομαι ότι ο Amd δεν αντέχει την σύγκριση, σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Ο συγκεκριμενος AMD ειναι αρκετα κατωτερος απο τους i3 και i5. Αντιθετα η διαφορα αναμεσα στους i3 και i5 δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις. Απλα ο i5 ειναι ενας i3 με επιπλεον Turbo Boost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomashilfiger Δεκέμβριος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αντιθετα η διαφορα αναμεσα στους i3 και i5 δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις.Αυτό διαπιστώνω και εγώ και σκέφτομαι να μην καταδικάσω το σύστημα με άθλια γραφικά επιλέγοντας την intel HD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Πολυ σωστα. Ασε που οταν ο i5 θα πηγαινει στα 2,8GHz θα ζεσταινεται και περισσοτερο...Για τη δουλεια που το θες ο i3 ειναι υπεραρκετος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Οι επεξεργαστες αυτη την εποχη ειναι αρκετα δυνατοι το μονο που τους περιοριζει ειναι ο σκληρος δισκος (αντι για SSD) και η καρτα γραφικων.Καλυτερα οπως ειπες i3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 1, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Περίμενε ως τις προσφορές των εορτών! Εσωτερικέ πλεροφορίε λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Περίμενε ως τις προσφορές των εορτών! Εσωτερικέ πλεροφορίε λέμε Μηπως σου το ειπε ο τζαμπατζης????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Μηπως σου το ειπε ο τζαμπατζης????? you got me! Έχω δικό μου άτομο που εργάζεται εκεί. Δεν θέλει κ πολυ εξυπνάδα, σε περίοδο γιορτών γίνεται ξεπούλημα. Συνήθως βάζουν μηχανήματα βιτρίνας που έχουν δουλέψει ελάχιστα, σε τιμούλες σφαγμένες (-30%). Και βέβαια βαράνε και προσφορές για να ξεστοκάρουν. Έχω ήδη 2 φίλους στο stand by, να περιμένουν τις γιορτες για να κάνουν shopping therapy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomashilfiger Δεκέμβριος 1, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Τι το 'θελα?!? Με ψήσατε να περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 1, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 you got me! Έχω δικό μου άτομο που εργάζεται εκεί. Δεν θέλει κ πολυ εξυπνάδα, σε περίοδο γιορτών γίνεται ξεπούλημα. Συνήθως βάζουν μηχανήματα βιτρίνας που έχουν δουλέψει ελάχιστα, σε τιμούλες σφαγμένες (-30%). Και βέβαια βαράνε και προσφορές για να ξεστοκάρουν. Έχω ήδη 2 φίλους στο stand by, να περιμένουν τις γιορτες για να κάνουν shopping therapy! Όταν βγει κάτι φίλε μου και δεν υπάρχει στο φυλλάδιο αν μπορείς ρίξε μια ενημέρωση (στο θέμα "προσφορές καταστημάτων" πχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 1, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Όταν βγει κάτι φίλε μου και δεν υπάρχει στο φυλλάδιο αν μπορείς ρίξε μια ενημέρωση (στο θέμα "προσφορές καταστημάτων" πχ) Ok mate! Μόλις μάθω ότι ξεκίνησαν προσφορές ή εκθεσιακά κομμάτια θα ενημερώσω! Κάνε μου μια χάρη. Στέιλε μου κανά pm σε καμιά 10αρια μέρες μην τυχόν κ ξεχαστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.