Jump to content

3.4E D0 prescott h 3.4 NW "C" για ASUS P4C800E ?

brwmogazos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω βρει εναν 3.4 πολυ φτηνα..κοντα στην τιμη τοθ 3.2

καινουριος παντα σε δημοπρασια που ισως νικησω...

επισης βρηκα εναν πρεσκοτ 3.4Ε D0 stepping OEM απο αμερικη και επισης ειναι αρκετα φτηνος..

εχω την P4C800E με Droop mod + Vdimm mod

8α τον αντεξει τον πρεσκοτ? η να παρω northwood C?

δεν με ενδιαφερει μονο το μεγιστο κλοκαρισμα (πρεσκοτ) αλλα και 24/7 στα8εροτητα με κλοκαρισμενο επεξεργαστη φυσικα...

Mach 2 GT εχω για ψυξη...

Λογικα θα ξεσκισει αντε ποσταρε για δουμε τι γινεται!!!!!!!!!!

Δες ομως και με stock ποσο παει....

Τον 3.4 νορ8γουντ κερδισα...

μαμα ρευμα δεν μπορω να δω...απο 1.616 και πανω λογο του droop mod...κατσε να ερ8ει πρωτα και βλεπουμε...

τον πρεσκοττ χαλαρα... γενικα κλοκαρουν παρα πολυ καλα. και σαν D0 stepping εχει μικροτερη παραγωγη θερμοτητας και θα κλοκαρει καλυτερα... αν μπορεις χτυπα τον κι αυτο... μην χασεις την ευκαιρια.

Τους D0 τους ψαχνω σαν τρελλος εδω και μηνες...ο 3.4Ε λοιπον ηταν κατι που μου εφτιαξε την μερα...ειχα ηδη κανει προσφορα στην δημοπρασια για τον Νορ8γουντ και τελικα την κερδισα...σε πολυ καλη τιμη...γυρω στα 50 χιλιαρικα πιο φτηνα...αρα και ο 3.4 νορ8γουντ να μην ειναι καλος 8α τον πουλησω και 8α παρω εναν πρεσκοτ...

οι μονοι λογοι που με εκαναν να μην κηνυγησω τον πρεσκοτ ειναι οι εξης

Δεν ειχε κουτι...ηταν ΟΕΜ αρα αν πα8ει κατει τον βαζω...στον πατο μου....

Τον τυπο δεν τον ξερω και ειναι αμερικη, οπως δεν ξερω και το μαγαζι που κερδισα την δημοπρασια βεββαια αλλα ειναι μαγαζι και εχει πουλησει 1500 πραγματα σε αλλους με πολυ καλα σχολια...

Αν και D0 ακουω οτι οι πρεσκοτ 8α ξεζουμισουν το συστημα μου και 8α ταλαιπωρησουν την μητρηκη μου που ισως να μην τον αντεξει...8ελω να τρεχω και στα8ερα 24/7 κλοκαρισμενος και ειχα αμφιβολιες...

Η μητρικη μου ειναι πειραγμενη αρα το μικροτερο που 8α εδινα σε επεξεργαστη ειναι 1.616-1.632 ρευμα...που ισως ειναι πολυ για πρεσκοτ...δεν ξερω...

αυτα...

Σιγουρα ακομα 8ελω τον πρεσκοτ εστω να τον δοκιμασω και 8α τον παρω αν ο 3.4 δεν μου κατσει καλος...

Μαλιστα ο τυπος με τους νορ8γουντ εχει 2 νομιζω και 8α του ζητησω το πιο προσφατο packdate...

Ξαναπαραγγειλα αλλο ενα σετακι μνημες...3700ΕΒ μπας και ειμαι πιο τυχερος...αρα μεσα στην βδομαδα ισως να εχω καινουρια παλι παιχνιδια...

μολις πηρε το ματι μου οτι πρεσκοτ με την μητρικη μου δεν μπορω να τρεξω με 1.6 ρευμα...

δεν πολυκαταλαβα τι παιζει αλλα η Ασους δεν γουσταρει πρεσκοτ ....

Και η δικια μου ειναι πειραγμενη αρα μικροτερη τιμη τασης ειναι 1.616-1.632ν ....

Μιλησα με pc-memory-upgrade.co.uk και μου ειπαν 8α μου στειλουν μνημη απο την παραγγελια που δεχτηκανε την προηγουμενη βδομαδα...φρεσκιες μνημες λοιπον...αντε μπας και σπασει η γκινια...3.3ν ρευμα χαραμι πηγανε με τις δικες μου....:o:D:jump::whip:

Απ' ότι έχω ακούσει και με 2.8-2.9 ψύνονται, οπότε κάνε κάτι και για το cooling τους.

μητσακο συνονοματε τις ιδιες μνημες εχω και τωρα...3700ΕΒ

3.05 ρευμα η 3.35ν δεν ανεβηκαν καν

ηδη τις εχω περιποιη8ει ala root X πατεντα...χεχε

3700EB%2BDelta.jpg

για να δουμε...

Νασαι καλα

Αυριο 8α μου ερ8ει...ο επεξεργαστης και με8αυριο αλλο ενα πακετο 1γιγα 3700EB ιδιες με αυτες που εχω τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.