Jump to content

Επιλογή CPU Cooler

Grim95

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν εμπιστεύομαι τoυς stock cooler θα ήθελα την βοήθεια σας, μπορω να διαθέσω μεχρι 60 ευρό.

(Socket AM3+)

Πώς σας φένεται αυτό?

COOLER :: Cpu Cooler Antec H2O 620 for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ - Visionstudio.gr

καλησπέρα, εγκατέστησα πριν μια εβδομάδα τη ψύκτρα σε q8200 (s775) και είμαι ευχαριστημένος. Ο q8200 τρέχει στα 3200 και οι θερμοκρασίες είναι idle 37 κατά μέσο όρο στους πυρήνες (με την corsair A70 ήταν γύρω στους 40) αλλά η μεγάλη διαφορά είναι σε load. Με την h2o είμαι στους 50-52 ενώ με την A70 χτύπούσα 60+. Εχω βάλει δύο ανεμιστήρια στις 900 στροφές και είναι σχεδόν αθόρυβο.

Ένα αρνητικό της ψύκτρας είναι το σύστημα εγκτάστασης που θέλει λίγο δουλειά μέχρι να το πετύχεις.

έχεις κλοκάρει ή σκοπεύεις να το κάνεις? τι θερμοκρασίες έχεις τώρα? σε ενοχλεί ο θόρυβος?

εγώ έχω αυτήν Thermaltake - Global - ISGC-300 - CLP0539 την είχα πάρει πέρυσι 38 από Eshop..τέρμα αθόρυβη και με τρομερά χαμηλες θερμοκρασίες.. το μανίκι είναι στην εγκατάσταση (όπως συμβαίνει με όλες τις όρθιες ψύκτρες) όπου πρέπει να λύσεις όλο το Pc γιατι βιδώνει στην πίσω μεριά της μητρικής..

αυτή που ποσταρες Με τα νερά δεν ξέρω..σαν μπασταρδο υδροψυξης μου φαίνεται και δεν μου αρέσει

Παρήγγειλα την Α70, οσο για την Antec και γώ το ίδιο πιστεύω αν και έχει καλές επιδόσεις απο ότι έχω διαβάσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.