JiMk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 Βγήκα απο ένα game και αντίκρισα αυτό...:cry: έκανα και restart.. :cry: ΄΄χαθηκαν όλα τα εικονίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 25, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιούνιος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 :OT: Βλέπω έχεις skin για τα windows!! Συνήθως τα μπιχλιμπίδια δημιουργούν προβλήματα! συγνώμη που δεν μπορώ να δώσω συγκεκτιομενη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Για κάνε ένα System Restore σε παλαιότερο Checkpoint να δεις μπας και φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Φίλε μου το είχα πάθει και εγώ έτρεξα το JVpower tools για να καθαρίσω την registry και μετά χάθηκαν όλα τα εικονίδια μου......Τελικά έκανα format και ξεμπέρδεψα..:OT: Και φυσικά δεν σταμάτησα να χρεισημοποιώ το JV αφου είναι απο τα καλύτερα για να καθαρίζεις το σύστημα σου:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιανουάριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Επαθα το ίδιο πράγμα εχθές , μήπως βρήκε κάποιος λύση εκτός από φορμάτ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 [sHOCK] Εχουμε χρηστες που χρησιμοποιουν το Search!!! [/sHOCK] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Για δες αυτό . Και ψαξε στο google σχετικα με corrupted icons γιατι μαλλον αυτο ειναι το προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιανουάριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Thanx για την απάντηση θα το δοκιμάσω το απόγευμα ελπίζω να γλυτώσω το φορμάτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.