Jump to content

Αγορα απο e-bay και καθυστερηση απο τελωνειο

knight_77

Recommended Posts

Η καθυστερηση οφειλεται στο οτι ειχανε πολλες απεργιες μεσα στον Οκτωβρη και εχουν μαζευτει εμπορευματα.

Βαλε και οτι πανε με ρυθμους χελωνας (πολλοι λενε και για λευκη απεργια) οποτε

λογικο ειναι να εχουν καθυστερησει.

Ελπιζω μονο αυτο που μου ειπανε οτι θα εκτελωνισθει την ερχομενη εβδομαδα να ισχυει

γιατι η υπομονη μου εξαντλειται :getlost:

• 3 weeks later...

Update

Τελικα σημερα παρελαβα τα ακουστικα μετα απο πολλα τηλεφωνα σε τελωνειο και ΕΛΤΑ.

Σχεδον εναμιση μηνας καθυστερηση.

Και δυστυχως δεν γλυτωσα το μπουγιουρτι καθως αναγκαστηκα να πληρωσω τελη εκτελωνισμου 89 ευρο!!!:getlost:

Ειναι απιστευτοι τελικα εκει στο αεροδρομιο....

Παιδες εκανα μια παραγγελεια πριν 5-6 μερες απο ebay απο Λιθουανο πωλητη με 99,6% φιντμπακ και 250+ αξιολογησεις.

Το μονο προβλημα μου ειναι πως οτι το tracking number δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα στην ιστοσελιδα του track and trace του ELTA, ενω στην ιστοσελιδα του λιθουανικου post office μου γραφει πως

Tracking number : RN354***434LT

Event Place Date and time

The item admitted from the sender at the post office. 50027 2011-12-14 10:58

The item received in the office of exchange of origin country. Rodūnios str. 9, Vilnius 2011-12-14 21:19

The item sent from the office of exchange of origin country to the destination country. Rodūnios str. 9, Vilnius 2011-12-16 10:46

Σε επικοινωνια με email με το ΕΛΤΑ μου αναφερει ο υπαλληλως πως

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένη καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) για το RN35****34LT αντικείμενο και δεν φαίνεται να έχει αποσταλεί στην Ελλάδα από την ξένη ταχυδρομική υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του αντικειμένου, θα πρέπει ο αποστολέας να καταθέσει Αίτηση Αναζήτησης εντός 6 μηνών από την ημερομηνία κατάθεσης, σε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Κατάστημα, προσκομίζοντας τη σχετική Απόδειξη Κατάθεσης.

Στο ebay μου γραφει οτι αναμενεται να ερθει αυριο.

Στην αρχη ή το τελος του αριθμου δεν επρεπε να ειναι GR? ή δεν εχει σχεση με την χωρα αποστολης-προελευσης?

Να ανησυχω ή απλα κολλησε στον....αερα?:nothing:

Εμενα και για τα ακουστικα και για ενα αλλο δεμα που περιμενα, status στο tracking των ΕΛΤΑ εμφανιστηκε αφου ηρθε Ελλαδα.

Στη θεση σου θα περιμενα καμια 10αρια μερες.

Εχει τυχει και σε μενα να μην βγαζει αποτελεσμα στο site οταν βαζεις το tracking number , ηταν απο Κινα και ο πωλητης μου ειχε πει οτι το παρακολουθουσε ... το πως δεν ξερω .... το παρελαβα παντως :dance3:

με 2 βδομαδες περιπου καθυστερηση :hehe:

Να πω πως απο Μαλεσια μια ψυκτρα για το Τ40 εφθασε σε 5 μερες (ΣΚ ενδιαμεσα)! Αυθυμερων εφυγε απο Μαλεσια (12 το εστειλε,12 internation dispatch 15 εφθασε στον Ελ.Βεν και αυριο παω να το παρω Μαρουσι) :)

Α και το tracking number της Μαλεσιας δουλεψε κανονικα στο track and trace των ΕΛΤΑ :)

• 1 year later...

Καλησπερα παιδια,

διαβασα ολα αυτα π γραψατε κ τρομαξα με αυτα π διαβασα για το τελωνειο.. δεν ειχα ιδεα.

Εγω παραγγειλα κατι μεσω ebay απο τη κινα πριν το καλοκαιρι.. δεν εφτανε ποτε, μιλησα με το πωλητη κ μ το ξαναστειλε. Αλλα κ παλι τπτ. Στη τριτη φορα πληρωσα παραπανω να το ξαναστειλει με κπ tracking number, στις 23/9 εφτασε ελλαδα απο οτι βλεπω στο σαιτ αλλα εχει κολλησει εκει, μαλλον στο τελωνειο.

να περιμενω ποσο ακομα ωστε να ερθει στα χερια μ?

πηγα στα ελτα στη περιοχη μου, πηρα ποσα τηλ..

και απο οτι καταλαβα κανεις δεν ξερει τι του γινεται :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.