Jump to content

abit nf7-s rev 2

Elpis

Recommended Posts

κανεις ρε παιδια? :( :(

το συστημα μου αποτελητε απο: aMd 2500+ Barton KQYHA 0416

Abit NF7-S rev 2

2x256MB PC3200 Dual Channel (μετριες, πανε μεγαλα fsb αλλα με χαλαρα timings)

Levicom 420W

Msi Ge Force Fx 5900 vTd-128

Maxtor 120GB udma ata-133 8MB cache

οποιος μπορει και ΘΕΛΕΙ ας βοηθησει...

κοίτα τα bioses του tictac και του evilous (νομίζω έτσι γράφετε). Αν και εγώ ότι και να δοκίμασα διαφορές δεν είδα , αντιθέτως σε ορισμένα δεν δούλευε το lan ή το sata κλπ. Αποψή μου, βάλε κάποιο μη official αν θές να χρησιμοποιήσεις τον 10 η 10,5 πολλαπλασιαστή (όπου έχει πρόβλημα το official)

Αρχική απάντηση από Elpis

αυτο το ξερω.. για μενα λεω ποιο ειναι το καλυτεροβιος του τικιτανγκα ?

Δεν υπαρχει καποιο BIOS που να ειναι ξεκαθαρα καλυτερο.Πρεπει να δοκιμασεις μερικα να δεις ποιο ταιριαζει καλυτερα στο motherboard σου. Ενδεικτικα παντως αυτα που φενεται να εχουν μεγαλυτερη επιτυχια ειναι τα: d22a1, d23_3dfire. Trial and error και παντα με προσοχη.

• 3 weeks later...

εχω βαλει το d24 του τικιτανγκα και μου φαινετε αρκετα καλο...

ειμαι με στοκ ψυξη και default vcore (1,65v) σταθερα στα 11*186 2 ωρες prime small fft prioriti 9... καλα ειναι ? απο πριμε τι αλλο μπορω να τρεξω για να δω τη σταθεροτητα ?

• 2 weeks later...

απορία! το μηχάνημα μου με 2modded bios έχει την ίδια συμπεριφορα!

τρέχω 3/3 τις μνήμεσ και με 6-3-3-2 πάνε 219 ενλω με 6-3-3-2,5 μετά τα 210 δίνουν ρεσταρτ γιατί?

έχω βάλει τα 22A1 και 23 3dfire rev2 με cpc on

με cas 3 δε δεν ανοίγει καθόλου το μηχάνημα,ενώ φίλου πάει μια χαρα με κλειδωμένο barton και cas 3 11x233~234 τι σκατά να αλλάξω?

το βρήκα σόρρυ για την άσκοπη ερώτηση

Dimm1 218@cas2 228@cas2,5

Dimm2 217@cas2 227@cas2,5

Dual @217 cas 2

to cas 2,5 δε με ενδιαφέρει

γιατί στο PI έκανα τον ίδιο χρόνο με διαφορά 100Μhz....

επειδή απο Bios και memtest ανέβηκα με Vdd 1,6 @229 και ας έβγαζε 12 λάθη σε 2pass

το 3D που φοράω είναι καλό,έφερε αποτέλεσμα για πιο ψηλά δε μπορώ πλέον να το ψάξω με αυτές τις μνήμες.

οπότε με γνώμονα το 217FSB πάμε για τα όρια του Cpu πλέον.....

Thanx A Lot...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.