Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2011 Ψάχνομαι για webcam να μιλάω μέσω skype, βασικό κριτήριο να είναι καλή ποιότητα εικόνας και γρήγορη απόκριση. Δεν πρόκειται να βγάζω φωτογραφίες (screenshots) με αυτήν. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ η πιο ακριβή είναι η Logitech HD Webcam C910 WER, άλλα δεν είμαι σχετικός με το θέμα, οπότε ακούω γνώμες/προτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Πόσα χρήματα διαθέτεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Νοέμβριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 με όσο λιγότερα γίνεται η δουλειά με τα specs που λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Την εχω την Logitech και ειναι μακραν η καλυτερη που εχει περασει απο τα χερια μου, και εχουν περασει πολλες. Εφοσον τα χρηματα δεν τα λες και πολλα αν μπορεις παρε αυτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Να πάρεις αυτήν του Playstation. Σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε απόκριση ps3 eye - Αξεσουάρ Κονσολών | Skroutz.gr Sony PS3Eye running under Windows!!! **UPDATED** Driver v3.0.0.0825 (Selectable Capture Frame Rate and Resolution) - NUI Group Community Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Δεκέμβριος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Έβλεπα τις προδιαγραφές του skype και μιλούσε HD webcam.Αν δεν υποστηρίζεται, έχει νόημα να πάει κανείς σε full HD webcam ?Και θέσουμε ως (ψυχολογικό) όριο τα 50 ευρώ, ποια θα ήταν η καλύτερη πρόταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Θα προτείνω μία εκ των τρειών της microsoft.Δλδ είτε την 3000 είτε την 5000 είτε την 6000 την οποία θα προτειμούσα γιατί την βλέπω και στην ίδια τιμή με την 5000 και...γιατί όχι. Διαφορές με την 3000 δεν υπάρχουν παρά μόνον ότι η 3000 δεν έχει auto focus.Πράγμα που είναι σπαστικό ούτως ή άλλως και όποια και να πάρεις άλλη θα το απενεργοποιήσεις! Οπότε και την 3000 να πάρεις θα είσαι υπερκαλυμένος. For the record εγώ έχω την 5000.Την είχα βρει σε καλή τιμούλα.Αλλιώς θα πήγαινα στην 3000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Εγω ειχα παρει την 6000 και την γυρισα πισω γιατι ολη την ωρα εκανε focus και μου εσπασε τα νευρα...Παρε μια με 20 ευρω.Αλλωστε με τις συνδεσεις στην ελλαδα hd δεν εχει νοημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 auto focus ούτως ή άλλως και όποια και να πάρεις θα το απενεργοποιήσεις!Εγω ειχα παρει την 6000 και την γυρισα πισω γιατι ολη την ωρα εκανε focus και μου εσπασε τα νευρα...Δεν μπορούσες απλά να το απενεργοποιήσεις???Η καμερούλα είναι πολύ σπέσιαλ και το auto focus απλα το απενεργοποιείς και δεν είναι λόγως να την αλλάξεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 1, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 γιατί το AF είναι σπαστικό ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Tην πηρα και ειναι αριστη για τα λεφτα που κανει!! Πολυ καλο μικροφωνο και παρα πολυ καλη ποιοτητα εικονας. Την χρησιμοποιω συνεχεια γιατι φευγει η κοπελα μου συχνα εξωτερικο.Logitech HD Webcam C270 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 1, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 κανει αρκετα συχνα focus in focus out και μια εισαι θολος μια gg.(δεν εχω προσωπικα εμπειρια) αλλα απο κατι livestreams που βλεπω ειναι οντως σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 6, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Σκέφτομαι την Logitech Webcam C525HD (~45 ευρώ), έχει AF άλλα δεν διάβασα κάπου να δημιουργεί πρόβλημα. Από την άλλη με λίγο ψάξιμο, δεν βρήκα τρόπο για απενεργοποίησή του (αν χρειαστεί).Διάβασα ότι αρκετοί θέλουν manual focus, άλλα αυτό υπάρχει μόνο στα πολύ ακριβά μοντέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 6, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Αν απλα του περασεις τον driver χωρις το software της logitech τοτε ισως να μην κανει auto-focus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 6, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Οι Μιcrosoft κανουν auto-focus και ειναι πολυ σπαστικο. Και εγω ειχα μια και δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις παντα, γιατι μπορει να θες να δειξεις κατι κοντα στην camera και μετα να ξανακατσεις μακρια, οποτε δεν βολευει. Logitech ftw:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 6, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Οι Μιcrosoft κανουν auto-focus και ειναι πολυ σπαστικο. Και εγω ειχα μια και δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις παντα, γιατι μπορει να θες να δειξεις κατι κοντα στην camera και μετα να ξανακατσεις μακρια, οποτε δεν βολευει. Logitech ftw:triniti:ναι, άλλα όπως έγραψα και η logitech έχει AF :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Αύγουστος 25, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Εγω ειχα παρει την 6000 και την γυρισα πισω γιατι ολη την ωρα εκανε focus και μου εσπασε τα νευρα...Παρε μια με 20 ευρω.Αλλωστε με τις συνδεσεις στην ελλαδα hd δεν εχει νοημα...κανει αρκετα συχνα focus in focus out και μια εισαι θολος μια gg.(δεν εχω προσωπικα εμπειρια) αλλα απο κατι livestreams που βλεπω ειναι οντως σπαστικοΜετά από σχετική έρευνα και επειδή δεν βρήκα την MS LifeCam HD-3000 πήρα την 5000. Πράγματι το Autofocus είναι απίστευτα ενοχλητικό αλλά απενεργοποιείται πολύ εύκολα.Στο παρεχόμενο πρόγραμμα Microsoft LifeCam απενεργοποιείστε το Truecolor και μετά ακολουθείτε Properties-> Camera Control -> Focus -> Auto (uncheck). Ρυθμίζετε από εκεί την εστίαση όπως σας βολεύει και καλό Skyping:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.