Jump to content

Τι λειτουργικό έχει το κινητό σας ν2.0 (Nov 2011)

hayabusa

Τι λειτουργικό έχει το κινητό σας;  

205 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ξεχάσατε το Proprietary linux (της motorola), βάλατε που βάλατε το symbian της nokia συν το άλλο της samsung βάλτε και το linux της motorola! εγώ τώρα τι να ψηφίσω ως κάτοχος motorola v8; ψήφισα blackberry που ήταν το ποιο πλησιέστερο, ψήφισα και το android που το έχω στο motorola XT5.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

iOS εδώ και χρόνια. Το πήρα για δοκιμή κι έκτοτε το λάτρεψα. Ίσως να υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα/συσκευές, αλλά δε νομίζω ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη για να πάρω το ρίσκο μιας αλλαγής και να ξεκινήσω από το μηδέν, χάνοντας όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και ψάχνοντας για τις αντίστοιχες στο καινούριο.

iOS τα τελευταία 3 χρόνια, είπα να δώσω μία ευκαιρία στο android και πλέον HTC sensation XE χρήστης.

Τα θετικά/αρνητικά της κάθε πλατφόρμας είναι λίγο-πολύ γνωστά. Το γουστάρω το λειτουργικό, ίσως περισσότερο από το iOS αλλά συσκευή με ποιότητα κατασκευής/αίσθησης ισοδύναμης των apple δεν έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου (συσκευές που έχω/παίζω είναι το HTC προφανώς και το Galaxy S2).

Μετά τα wm6.x που έγιναν android στον παππού htc touch cruise, μου άρεσε το android και πήρα ένα samsung europa που τρέχει 2.3.7 cyanogenmod πλέον.

Δε μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά, έχω μικρές τσέπες. 8)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.