saxon_747 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 Μολις περασα τα win xp pro english... Το προβλημα ειναι οτι στο hotmail πχ μου εμφανιζει αντι για ελληνικους χαρακτηρες, αλαμπουρνεζικα... Τι εχω κανει λαθος? Στο word ασπουμε, η στο λαμπ, δεν υπαρχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Εγώ έχω τα Windows XP Pro En και στα ελληνικά παντού είμαι οκ...... Για δες το εξής... μπες στο hotmail, μετά από τον IE πήγαινε View>Encoding και βαλε Greek (Windows)...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Πω πω αμεσοτητα... Thanks man. Τωρα ειμαι στη δουλεια, θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι και θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούνιος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Επειδει ειχα και εγω το ιδιο προβλημα η μονη λυση ειναι Firefox.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 μπες control panel regional and language options στο advanced βάλε greek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Επειδει ειχα και εγω το ιδιο προβλημα η μονη λυση ειναι Firefox.... lolchill βρε αδερφε! Μου θυμιζεις εκεινη την ψυχη που του ελεγες "δε μου τρεχει το χψω" και εκεινος απαντουσε "α! το ειχα και γω, μονο με φορματ διορθωνεται!" ...επειδη εσυ δεν το εψαξες καθολου και δεν ασχοληθηκες να βρεις λυση, δε σημαινει οτι πρεπει να αλλαζουμ browser καθε φορα που βρισκουμε λαθος στον τρεχοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.