Jump to content

Πρόβλημα με Galaxy S i9000

poemem

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Πρέπει να έρθει πρώτα το jig για να δοκιμάσω :mobile1:

Έχεις ξαναειπωθεί, αλλά ας ρωτήσω ξανά, δοκίμασες να το βάλεις σε download mode με τον συνδυασμό των πλήκτρων κατά την υποδοχή του USB καλωδίου για την σύνδεση με τον υπολογιστή και δεν μπήκε ?

πρωτα πατας τα πρωτα δυο:volume down,home και στην συνεχεια το power.επισης δεν χρειαζεται να βαλεις το usb στα καπακια.:)τα αφηνεις και τα 3 μολις φανει το σαμσουνγκ.δεν στο βγαζει καν το σαμσουνγκ?

• 2 weeks later...

Παιδιά μόλις ήρθε το jig, μετά από σχεδόν 2 βδομάδες (μεγάλη καθυστέρηση!) και όλα είναι εντάξει τώρα! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια, να 'στε καλά!

Παιδιά μπήκα εδώ: Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης :: myphone forum

Θέλω να περάσω την Froyo (Είμαι από Κύπρο), που έχει και ελληνικά. Με το odin γίνεται, αλλά δεν υπάρχει μέσα το αρχείο pit στο I9000XWJS8. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το περάσω? (Η συγκεκριμένη δεν χάνεις την εγγύηση αν την περάσεις η είναι κάποια άλλη?) Ευχαριστώ!

Πέρασα αυτήν εδώ: Πως να βάλετε το νέο Froyo 2.2.1 στο Galaxy S για αρχάριους - Navimania με τις οδηγίες που έχει.

Στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει: 2.2.1 I9000XXJPY 2.6.32.9 root@SE-S608#1 Froyo.xwjs7

Γιατί λέει root? Αφού δεν είμαι root. Η συγκεκριμένη που έβαλα δεν χάνεται η εγγύηση?

Το απίστευτο είναι πως μου εξαντλεί λεπτό με λεπτό την μπαταρία! Τι μπορεί να συμβαίνει? Πριν από το πρόβλημα το κινητό μπορούσε να μένει κάπου χωρις να το δουλεύω (10 ώρες+) και δεν πήγαινε ούτε 1% πιο κάτω.

Ένα άλλο παράξενο που κάνει, είναι όταν το κινητό το κλειδώσω μετά από λίγο φωτίζεται για λίγο η οθόνη και σβήνει πάλι. Αυτο το κάνει που και που.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν φορτίζει πάντα και μια φορά μόνο κάνει σύνδεση στον υπολογιστή. Την στιγμή που περνάω σε download mode και περνάω με το odin ένα filmware. Μετά δεν κάνει ποτέ σύνδεση, μόνο την πρώτη φορά που το συνδέω δείχνει πως φορτίζει και ακούγεται ο ήχος και μετά τίποτα. Ούτε δείχνει πως φρορτίζει.

Ναι, αλλά δεν κάνει τίποτα πάλι. Το θέμα όμως είναι ότι και χωρίς το usb Debugging μου έκανε σύνδεση πριν το πρόβλημα το κινητό και μπορούσα να μπω στο drive μέσω kies η από το my computer. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.