karmen1983 Νοέμβριος 28, 2011 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Τότε σου μένει η λύση του jig Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Τότε σου μένει η λύση του jigΤο έχω παραγγείλε μέσω ebay χθες. Όταν έρθει ελπίζω να δουλέψει. Τι πρέπει να κάνω? Μπορείς να μου εξηγήσεις τα βήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2011 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Το έχω παραγγείλε μέσω ebay χθες. Όταν έρθει ελπίζω να δουλέψει. Τι πρέπει να κάνω? Μπορείς να μου εξηγήσεις τα βήματα?Δε θα κάνεις κάτι παραπάνω από το να το κουμπώσεις πάνω στο κινητό. Καμιά φορά χρειάζεται να βγάλεις και την μπαταρία για λίγο πριν βάλεις το jig αλλά δε μου έχει τύχει να μη δουλέψει...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2hBUOPh_9mI]Galaxy S USB Download Mode JIG (For Sale) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Δε θα κάνεις κάτι παραπάνω από το να το κουμπώσεις πάνω στο κινητό. Καμιά φορά χρειάζεται να βγάλεις και την μπαταρία για λίγο πριν βάλεις το jig αλλά δε μου έχει τύχει να μη δουλέψει... Η μόνη μου ελπίδσ είναι αυτό τώρα. Σε περίπτωση που δεν δουλέψει και το πάρω για service, δεν θα υσχίει η εγγύηση έτσι? Και δεν ξέρω και πόσα πέρνουνε για να το φτιάξουνε σε τέτοιες περιπτώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 28, 2011 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Η μόνη μου ελπίδσ είναι αυτό τώρα. Σε περίπτωση που δεν δουλέψει και το πάρω για service, δεν θα υσχίει η εγγύηση έτσι? Και δεν ξέρω και πόσα πέρνουνε για να το φτιάξουνε σε τέτοιες περιπτώσεις! ενα πενηνταρικο ειναι και φυσικα εισαι εκτος εγγυησης.επισης επειδη εχουν ιστορικο εαν παθει χτυπα ξυλο μετα κατι και δεν ειναι θεμα σοφγουερ δεν εχεις εγγυηση..αλλα με το jig στρωνει!μια περιπτωση ειδα μονο που δεν εστρωσε παραπανω απο ενα χρονο τωρα..! (οχι σε μενα,γενικα στο xda..!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 ενα πενηνταρικο ειναι και φυσικα εισαι εκτος εγγυησης.επισης επειδη εχουν ιστορικο εαν παθει χτυπα ξυλο μετα κατι και δεν ειναι θεμα σοφγουερ δεν εχεις εγγυηση..αλλα με το jig στρωνει!μια περιπτωση ειδα μονο που δεν εστρωσε παραπανω απο ενα χρονο τωρα..! (οχι σε μενα,γενικα στο xda..!) Οπότε στην εχσάτη περίπτωση που δεν φτιάξει με το jig δεν θα μου πάρουνε παραπάνω από 50 ευρώ για κανένα λόγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 28, 2011 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Μην προτρέχεις. Έχε λίγο υπομονή. Αν βιάζεσαι τόσο πολύ, κάποιος λίγο παραπάνω προσφέρθηκε να σε βοηθήσει με δικό του Jig. Εφόσον είσαι Αθήνα.Συγκεκριμένα η Karmen1983 εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Μην προτρέχεις. Έχε λίγο υπομονή. Αν βιάζεσαι τόσο πολύ, κάποιος λίγο παραπάνω προσφέρθηκε να σε βοηθήσει με δικό του Jig. Εφόσον είσαι Αθήνα.Συγκεκριμένα η Karmen1983 εδώ.Ok...Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα. Οπότε ας περιμένω να έρθει και μετά βλέπουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και που με βοηθάτε, το εκτιμώ πάρα πολύ, να 'στε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Μπορεί κάποιος να μου γράψει τι πρέπει να κάνω για να ξέρω όταν έρθει το jig? Τα βήματα και τι πρέπει να κατεβάσω για να βάλω πάλι το σύστημα (filmware?) στο κινητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 28, 2011 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αν δείς το βίντεο... απλά το βάζει μέσα και μπαίνει κατευθείαν σε download mode. Οπότε μετά με Odin περνάς ότι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αν δείς το βίντεο... απλά το βάζει μέσα και μπαίνει κατευθείαν σε download mode. Οπότε μετά με Odin περνάς ότι θες. Έχω κατεβάσει το odin, δεν θυμάμαι από που (και τα 5 αρχεία που έχει μέσα) Εκείνο εννοείς η άλλο? Και μετά πως θα περάσω εκείνο που λες, μπορείς να μου εξηγήσεις? Εννοείς τα έτοιμα filmware που υπάρχουνε η πρέπει να περάσω κάτι άλλο για να λειτουργήσει ξανά? Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω στο κινητό τα αρχικό του version? (kernel και όλα αυτά?) Συγνώμη για το μπέρδεμα αλλά τα 'χω χάσει λίγο από χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2011 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Έχω κατεβάσει το odin, δεν θυμάμαι από που (και τα 5 αρχεία που έχει μέσα) Εκείνο εννοείς η άλλο?Και μετά πως θα περάσω εκείνο που λες, μπορείς να μου εξηγήσεις? Εννοείς τα έτοιμα filmware που υπάρχουνε η πρέπει να περάσω κάτι άλλο για να λειτουργήσει ξανά? Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω στο κινητό τα αρχικό του version? (kernel και όλα αυτά?) Συγνώμη για το μπέρδεμα αλλά τα 'χω χάσει λίγο από χθες!Για το jig σου απάντησα νομίζω.Για το odin: Πέρασε μια οποιαδήποτε romΟδηγό πχ έχω εδώHow to Flash Official Android 2.3.4 (XXJVP) Gingerbread ROM On Galaxy S I9000 and more....μαζί με αρκετούς άλλους πιο παλιούς(συγνώμη από τους mods/admins αν δεν επιτρέπεται λινκ από άλλο forum δεν διάβασα κάτι για απαγόρευση σε μη warez sites στους κανόνες)Και μετά κάνε απο recovery την εγκατάσταση που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 29, 2011 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Hotfile.com: One click file hosting: I9000XXJVS.rarpass (αν θέλει): samfimware.comΦλασάρεις με odin ....Αυτή είναι η έκδοση λογισμικού που θέλεις...Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Και αυτό είναι το Odin 1.85. Και μετά ακολουθείς αυτές τις οδηγίεςHow To Update Samsung Galaxy S GT I9000 to XXJVS Gingerbread 2.3.5 Firmware | Android AdvicesΈχει και βίντεο.Και εγώ noob είμαι, και με την βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα και του παραπάνω link, όλα πήγαν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 29, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 karmen1983 και apotsi ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ποιο από τα 2 όμως είναι καλύτερο να ακολουθήσω? Δεν υπάρχει κάποιο που να μην χάνεται η εγγύηση? Μου φάνηκε λίγο πιο περίπλοκο το δικό σου carmen1983! Το δικό σου apotsi φαίνεται λίγο πιο εύκολο για μένα..! Δηλαδή με λίγα λόγια απλά πρέπει να ανοίξω το odin όταν πάει το κινητό σε download mode και να περάσω πχ το I9000XXJVS μέσω του odin (αφού αποσυμπιέσω τα αρχεία) ? Η θα χρειαστεί να περάσω και άλλα αρχεία για να δουλέψει το κινητό όπως πριν με όλα τα προγράμματα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 29, 2011 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Ακριβώς, βάζεις το κινητό σε download mode, το συνδέεις πρέπει να περαστούν οι drivers και λογικά μια επανεκκίνηση θα είναι αναγκαία....μετά θα το δει το odin και βάζοντας τα πεδία που πρέπει, phone, code, csc......και ξεκινάς την διαδικασία, αυτό είναι όλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 29, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Ακριβώς, βάζεις το κινητό σε download mode, το συνδέεις πρέπει να περαστούν οι drivers και λογικά μια επανεκκίνηση θα είναι αναγκαία....μετά θα το δει το odin και βάζοντας τα πεδία που πρέπει, phone, code, csc......και ξεκινάς την διαδικασία, αυτό είναι όλο.....Οπότε μπαίνει σε download mode ενώ έχω ανοιχτό το odin? Και μετά ανοίγω τα 5 αρχεία που χρειάζεται:PIT,BOOTLOADER,PDA,PHONE και CSC και μετά απλά πατάω start?και όταν τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση? Και μετά τελείωσε η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 29, 2011 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Οπότε μπαίνει σε download mode ενώ έχω ανοιχτό το odin? Και μετά ανοίγω τα 5 αρχεία που χρειάζεται:PIT,BOOTLOADER,PDA,PHONE και CSC και μετά απλά πατάω start?και όταν τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση? Και μετά τελείωσε η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Δεν χρησιμοποιείς το bootloader καθόλου, μόνο το .pit με το repartition ξεμπαρκαρισμένο και μόνο τα pda, phone, csc ! edit: code -> PDA, modem -> Phone και CSC -> CSC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 29, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Δεν χρησιμοποιείς το bootloader καθόλου, μόνο το .pit με το repartition ξεμπαρκαρισμένο και μόνο τα pda, phone, csc !edit: code -> PDA, modem -> Phone και CSC -> CSC.Ξεμπαρκαρισμένο εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 29, 2011 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 χαχαχαχαχ ! Ξεμαρκαρισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 29, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 χαχαχαχαχ !Ξεμαρκαρισμένο Καλά το υποψιάστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.