poemem Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 Γεια σας παιδιά! Νέος στην παρέα! Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Δεν συγχρονίζει με το pc. Κατέβασα πάλι τα drivers, kies και εκείνα τα sdk πακέτα αλλά τίποτα. Θέλω να φύγω από root, αλλά δεν μπορώ, γιατί δεν με αφήνει να συνδεθώ με το pc. Τι πρέπει να κάνω? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έμεινε το εικονίδιο superuser. Με ένα πρόγραμμα κατάφερα να διαγράφω το εικονίδιo και να το παγώσω, αλλά στις πληροφορίες του κινητού γράφει την root version: Filmware version: 2.2.1Baseband version: I9000XXJPYKernel version: 2.6.32.9 root@DELL105 #1Build number: FROYO.XWJS8 Καμμία άλλη λύση? Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του έκδοση αλλά δεν μπορώ. Και όποτε θέλει φορτίζει! Πρέπει να κάνω format για να φορτίζει που και που. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 εγώ έχω αυτήν PolarCell Akku Samsung GT-i9000 Galaxy S (EB575152VU) (4250222708499) | eBayΚαι εγώ αυτή έχω. Στη γυναίκα μου. Παραδόξως, εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να βάλω την δικιά μου και την έχω στη ζελατίνα της. Γεια σας παιδιά! Νέος στην παρέα! Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Δεν συγχρονίζει με το pc. Κατέβασα πάλι τα drivers, kies και εκείνα τα sdk πακέτα αλλά τίποτα. Θέλω να φύγω από root, αλλά δεν μπορώ, γιατί δεν με αφήνει να συνδεθώ με το pc. Τι πρέπει να κάνω? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έμεινε το εικονίδιο superuser. Με ένα πρόγραμμα κατάφερα να διαγράφω το εικονίδιo και να το παγώσω, αλλά στις πληροφορίες του κινητού γράφει την root version: Filmware version: 2.2.1Baseband version: I9000XXJPYKernel version: 2.6.32.9 root@DELL105 #1Build number: FROYO.XWJS8 Καμμία άλλη λύση? Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του έκδοση αλλά δεν μπορώ. Και όποτε θέλει φορτίζει! Πρέπει να κάνω format για να φορτίζει που και που. Ευχαριστώ!Καλώς όρισες. Σε download mode σου μπαίνει; Αν ναι, πέρνα του μιά stock version (2.3.5 προτείνω εγώ) και δες τότε την συμπεριφορά του. Αν θες τα βήματα, πες μου να σου τα πώ, που τα έχω πρόσφατα. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Σ' ευχαριστώ! Αν μπορούσες να μου εξηγήσεις πως μπαίνω σε download mode? Και πως θα περάσω άλλη version από τη στιγμή που δεν μου κάνει σύνδεση στο pc? Πως το κάνω, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Θα φύγω από root αν την περάσω? Δεν μπορώ να πάω πάλι στην αρχική του όπως το αγόρασα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ρίξε μιά ματιά εδώHow To Update Samsung Galaxy S GT I9000 to XXJVS Gingerbread 2.3.5 Firmware | Android AdvicesΚαι εδώHow to Root Samsung Galaxy S GT I9000 on Gingerbread 2.3.5 XXJVS Firmware | Android Advicesκαι συνεχίζω αύριο, γιατί πρέπει να πάω να την πέσω. Μερικές σελίδες πρίν σε αυτό το θέμα, ο MOS μου δίνει links για την 2.3.5 και το Odin 1.85. Ρίξε μιά ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Τώρα μου αναγνωρίζει το κινητό! Πέρασα τους drivers και πάλι δεν το αναγνώριζε. Πρέπει να έφτιαξε όταν έκανα την εντολή *2767*3855#. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 27, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Μόλις έκανα μια μεγάλη γκάφα! Μπήκα σε αυτό το topic για να επαναφέρω το αρχικό filmware και δεν κατάλαβα τι εννοούσε με το captivate only! Και τώρα το τηλέφωνο δείχνει μόνο την άσπρη οθόνη και το logo at&t. Τώρα το τηλέφωνο δεν προχωράει! Υπάρχει καμμιά λύση να το κάνω format/recover η κάτι για να δουλέψει πάλι το κινητό? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Μπορείς να μπεις σε download mode (volume down + home + power, και σου βγάζει μια οθόνη με ένα κίτρινο σήμα και λέει download)? αν ναι, βάζεις μια ρομ από odin (θα σου πρότεινα base jvt από το darkyrom.com αλλά it's up to you)Αν όχι, δεν ξέρω, περίμενε κάποιον άλλο να σου απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 27, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να μπω εκεί, ούτε πουθενά αλλού....:/Αν γνώριζα για το κινητό Samsung Captivate δεν θα το πάθαινα ποτέ αυτό..Μιλάω γι αυτό το topic: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=731989&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 για δες κι εδώ. Πρώτη σελίδα στο γούγλη ψάχνοντας για "captivate rom installed on i9000 bootloop".Υπ'όψιν: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 27, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 το διάβασα κι εγώ το συγκεκριμένο topic ψάχνοντας στο google, αλλά δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να αγοράσω και πως! Είναι πολύ μπερδεμένα για μένα αυτά! Μάλλον πάει το κινητό :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Για αυτό εδώ μιλάνε...Samsung Galaxy S Download Mode JIG - MobileTechVideos.COMΜπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου (αν το 'χεις με τα ηλεκτρονικά). Δες και στο ebay μπας και το βρεις φτηνότερα από 9 δολάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 27, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Για αυτό εδώ μιλάνε...Samsung Galaxy S Download Mode JIG - MobileTechVideos.COMΜπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου (αν το 'χεις με τα ηλεκτρονικά). Δες και στο ebay μπας και το βρεις φτηνότερα από 9 δολάρια.Μόλις το αγόρασα αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/MICRO-USB-JIG-DOWNLOAD-MODE-DONGLE-SAMSUNG-GALAXY-S2-I9100-I9000-/220900901267?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item336eb84193Ο Θεός βοηθός...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Μόλις έκανα μια μεγάλη γκάφα! Μπήκα σε αυτό το topic για να επαναφέρω το αρχικό filmware και δεν κατάλαβα τι εννοούσε με το captivate only! Και τώρα το τηλέφωνο δείχνει μόνο την άσπρη οθόνη και το logo at&t. Τώρα το τηλέφωνο δεν προχωράει! Υπάρχει καμμιά λύση να το κάνω format/recover η κάτι για να δουλέψει πάλι το κινητό? :/Γνωρίζει κανείς καμιά άλλυ λύση πέρα από το jig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 28, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αν δεν σου μπαίνει ούτε σε recovery, ούτε σε download, τότε ή jig, ή service samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αν δεν σου μπαίνει ούτε σε recovery, ούτε σε download, τότε ή jig, ή service samsung.Αν το πάρω στην εταιρία που το αγόρασα για service λογικά δεν θα υσχίει η εγγύηση? Και δεν ξέρω και πόσα θα μου πάρουνε, αυτό φοβάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 28, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Λογικά, δεν ισχύει η εγγύηση όταν είσαι root ή με άλλο firmware. Αν είχες stock firmware, παίζεις κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αν το πάρω στην εταιρία που το αγόρασα για service λογικά δεν θα υσχίει η εγγύηση? Και δεν ξέρω και πόσα θα μου πάρουνε, αυτό φοβάμαι.Αυτό με το μπιστολάκι που έδωσε ο deninho λειτούργησε σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάστηκε. Μπορείς να το δοκιμάσεις:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Αυτό με το μπιστολάκι που έδωσε ο deninho λειτούργησε σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάστηκε. Μπορείς να το δοκιμάσεις:mobile1:Τι ακριβώς να κάνω δηλαδή και με ποια βήματα? Έχω δοκιμάσει για λίγα λεπτά ζέστη πάνω στο κινητό αλλά δεν έγινε τίποτα...Πάλι μου εμφανίζει την συγκεκριμένη οθόνη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Θα το ζεστάνεις με ένα σεσουάρ μαλλιών. Μη το κάνεις να βράσει και να κάνει καμιά ψαλίδα να ψαχνόμαστε για κομμωτές όμως.Αν είσαι Αθήνα πάντως παίζει Jig αν δεν πιάσει το παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemem Νοέμβριος 28, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Θα το ζεστάνεις με ένα σεσουάρ μαλλιών. Μη το κάνεις να βράσει και να κάνει καμιά ψαλίδα να ψαχνόμαστε για κομμωτές όμως.Αν είσαι Αθήνα πάντως παίζει Jig αν δεν πιάσει το παραπάνωΔεν έγινε τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.