Jump to content

2700Κ+ποια mobo??

tavlamari

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μαγκες τα φωτα σας..

Ηρθε η ωρα να μεταβω και γω στο 1155 και θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποια μητρικη θα ειναι η τυχερη που θα πλαισιωσει εναν 2700K.Ειδικα αυτα με τα P67,Ζ68 με εχουν μπερδεψει ομολογω!

Οπως ειναι λογικο δεν θελω να με κοψει στο oc αλλα δεν θελω και κατι τοσο extreme.Θα παιξει μονο με αερα.Αντε να προσθεσουμε και ενα usb3 και crossfire:confused:

Το μπατζετ μου ειναι πανω κατω τα 150 ευρα.

Δεν με πτοει εαν θα ειναι μεταχειρισμενη η καινουργια αλλα θα ηθελα να μου δειξετε προς τα που να στραφω..

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Πιστεύω ότι στα λεφτά που ψάχνεις οι παρακάτω είναι οι καλύτερες. Λίγο πάνω από 150 ευρώ από U και προσφέρουν φοβερή ποιότητα. Έχω την sabertooth για 1366 φοβερό mobo. Επειδή και εγώ θα πάω σε 1155 (2500k ή 2600k) κατέληξα σε αυτά τα δύο με το Asus Maximus να έχει προβάδισμα λόγω ROG (Republic of Gamers).

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS MAXIMUS IV GENE-Z LGA 1155 Z68 DDR3 SATA3 USB 3.0 | You.gr

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS SABERTOOTH P67 LGA 1155 P67 DDR3 SATA3 USB 3.0 | You.gr

Μαγκες τα φωτα σας..

Ηρθε η ωρα να μεταβω και γω στο 1155 και θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποια μητρικη θα ειναι η τυχερη που θα πλαισιωσει εναν 2700K.Ειδικα αυτα με τα P67,Ζ68 με εχουν μπερδεψει ομολογω!

Οπως ειναι λογικο δεν θελω να με κοψει στο oc αλλα δεν θελω και κατι τοσο extreme.Θα παιξει μονο με αερα.Αντε να προσθεσουμε και ενα usb3 και crossfire:confused:

Το μπατζετ μου ειναι πανω κατω τα 150 ευρα.

Δεν με πτοει εαν θα ειναι μεταχειρισμενη η καινουργια αλλα θα ηθελα να μου δειξετε προς τα που να στραφω..

Ευχαριστω προκαταβολικα!

θα σου λεγα αυτη η οποια τα σπαει απο τα λιγα που βλεπω

ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS Maximus IV GENE-Z

ASUSTeK Computer Inc.

τιμες

αλλα εχει κυκλοφορησει η αναβαθμιση της η GEN-3 οποτε η ψηφος παει εκει

αλλα δεν βλεπω κατι απο τιμες στην ελληνικη αγορα

ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3

Προσωπικά πιστεύω ότι οι Asrock από τότε που την αγόρασε η Asus έχει βελτιωθεί αλλά στα ακριβά mobo προτείνω Asus. Αν θέλεις λύση γύρω στα 100€ τότε όντως να προτιμήσεις Asrock είναι από τις καλύτερες επιλογές στα φθηνά mobo.

Χτες εστησα pc φιλου και του ειχα προτεινει να αγορασει αυτη

Αν και οι δικες μου μητρικες ειναι ολες asus , οφειλω να πω οτι και η gigabyte ειναι μια χαρα μητρικη + οτι το pc bootαρε πιο γρηγορα απ το δικο μου. (με ιδιους ssd, ιδια cpu , ιδια ram)

Στις mobo της asrock/asus διάλεξε 2-3 και πάρε αυτήν με το μεγαλύτερο βάρος.Δεν εχω δει mobo του 1,3-1,5Kg να χαλάει..ever..

Στις mobo της asrock/asus διάλεξε 2-3 και πάρε αυτήν με το μεγαλύτερο βάρος.Δεν εχω δει mobo του 1,3-1,5Kg να χαλάει..ever..

Ναι και πες στο μαγαζατορα να κρατησει και για μενα κανα καλο κομματι που να βγαινει 2 με 2,5 κιλα .

Λεω να το κανω στο φουρνο με πατατουλες.

Χτες εστησα pc φιλου και του ειχα προτεινει να αγορασει αυτη

Αν και οι δικες μου μητρικες ειναι ολες asus , οφειλω να πω οτι και η gigabyte ειναι μια χαρα μητρικη + οτι το pc bootαρε πιο γρηγορα απ το δικο μου. (με ιδιους ssd, ιδια cpu , ιδια ram)

Εγώ φίλε μου από τότε με το GA-8IK1100 που την πάτησα και πήρα στο λαιμό μου και 5-6 φίλους μένω ΜΑΚΡΙΑ από GA.

Όντως έχει βελτιωθεί αλλά ρε φίλε 100% ποσοστό σε όλα να σκάσουν οι πυκνωτές σε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για την εποχή του mobo ήταν απίστευτο.

http://cy.gigabyte.com/products/page/mb/ga-8ik1100_1x/

Ποιος ηρθε?

Ποιον περίμενες?

Τι εννοείς?

Δεν το ξέρεις ότι η Asrock είναι θυγατρική της Asus?

Ρώτα και τον Λιακό...

Εγω με τις gb ξενέρωσα εποχή 775 ,που βλέπαμε 1/3 είτε DOA είτε να τα φτύνει στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας,αυτά στην κατηγορία μέχρι 150€ ud-7 και κάτω δεν θα έβαζα σε δικό μου μηχάνημα...

Εγω με τον 2700k που πηρα πριν λιγες μερες τον κουμπωσα πανω σε αυτη ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P8Z68 DELUXE

Ημητρικη τα σπαει. 4,8 με το καλημερα και με λιγη προσπαθεια 5,2

Ολα της δουλευουν τζαμι πραγματικα κανενα παραπονο

Διαφορες αναμεσα σε P67/Z68?

Βλεπω οτι μου προτεινετε και απο τα δυο.

Πρακτικα το Ζ68 ειναι ενα Ρ67 με επιπλεον τη δυνατοτητα χρησης του ssd σαν cache (λειτουργια Smart Response) και τη δυνατοτητα να εκμεταλλευεσαι και την ενσωματωμενη GPU του επεξεργαστη, αλλα και την descrete GPU.(Lucidlogic Virtu) Χωρις αυτο το τελευταιο, αν εχεις μονο descrete GPU δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το Quicksync.

Δυο πολυ καλες επιλογες ειναι:

Asus Maximus IV Gene-Z | Skroutz.gr

Gigabyte GA-Z68XP-UD3P | Skroutz.gr

Η Z68X-UD3P νομιζω οτι δεν υποστηριζει το Lucidlogic Virtu. Αν δεν το χρειαζεσαι, καλως. Αν το χρειαζεσαι πρεπει να πας στη σειρα Z68XP-UD-ταδε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.