Jump to content

Ξαφνικό πρόβλημα με πληκτρολόγιο...τα φώτα σας!

venom7

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βασικά όλα μια χαρα με το πληκτρολόγιο μήνες τώρα που το έχω.

Έπαιζα μια χαρά και nfs the run αλλά και άλλα games και όλα μια χαρά.Έγραφα και ότι ήθελα χωρίς πρόβλημα.

Ξαφνικά πάω να διορθώσω κάτι που είχα γράψει και να πάω με το βελάκι αριστερά αλλά ""άκυρο"!Δεν πήγαινε!!!Τι γίνετε εδώ λέω!Δοκιμάζω και στο παιχνίδι ούτε εκεί δούλευε.

Ανοίγω ένα notepad και αρχίζω να δοκιμάζω ένα ένα τα πλήκτρα να δω αν είναι μόνο αυτό ή και κανα άλλο.

Τελικά είναι και άλλα δύο!Σύνολο τρία πλήκτρα που δεν δουλεύουν\νιώθουν.Είναι το "συν(που είναι μαζί με το ίσον)", είναι το "οχτώ(με τον αστερίσκο)" και το αριστερό βελάκι από τα directional buttons.

Τι reσtart έκανα,τι shut down για ώρα,τι uninstall & reinstall τους drivers,τι σε άλλη usb θύρα,τίποτα δεν δούλεψε!!!Και τώρα που σας γράφω πάλι δεν δουλεύουν.

Τι να κάνω ρε παίδες?Τα φώτα σας παρακαλώ!Θα το σπάσω!!!Και άμα το στείλω για rma δεν έχω και άλλο!

Please....:help1::help:

Πωωωωω...θα το σπάσω!!!!Έχω κάνει τα πα΄ντα και μεσα από control panel με sticky keys και άκρη δε βγάζω!!!!

Στο τέλος έχωσα κάτι μπουνιές στο πληκτρολόγιο και....ΈΣΤΡΩΣΕ!!!!Εκτός αν πατήθηκε τπτ(κανας συνδυασμός κουμπιών του πληκτρολογίου και έφτιαξε)!!!

Ααααααα:shout::shout::shout:...θα το σπάσωωωωωω!!!!!!:wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.