Jump to content

Κάρτα ήχου και ηχεία 5.1

Anonymous

Recommended Posts

Βασικα ξεχασα να βαλω ενα κομα για να το διαβασεις ποιο σωστα αφου προφανως το χρειαζοσουν....

Περα απο αυτο βρες ενα review Xonar που λεει οτι ειναι καλυτερες σε παιχνιδια απο τις ισαξιες Creative......Μηπως και αυτα προμοταρουν προσωπικες αγορες ?

Πανω απο 5 λεπτα δεν χρειαστηκε ποτε για να στησω καρτα ηχου οποτε τι να πω ? Ισως να μην το κατεχεις οσο νομιζεις το θεμα, αλλιως εισαι απλα ατυχος.

Μεσω Creative EU προσπαθησες και σου ειπαν οχι ? Ε αλλη φορα που θα χρειαστεις RMA πεσμου εμενα που αν και δεν χρειαστηκα ποτε RMA τα ειχα παντα καλα μαζι τους.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το χρειαζομουν, αφου γιαυτο υπαρχουν κιολας.-

Ποσα ρηβιου θελεις να σου βρω?1?2?3?Over 9000?

Τωρα περαν απο τα ρηβιου του TheLab, τωρα απαξιωνεις ΚΑΙ τα ρηβιου των site του εξωτερικου?

Εχεις ακουσει ποτε σου Xonar?Αγορασες ποτε καμια?Γιατι απο το 92 μαλλον ΜΟΝΟ Creative αγοραζεις.

Οσα χρονια εχω PC εχω παρει 3 Creative (+"1" που εδινε η Maximus Formula) ενω μονο ΜΙΑ Asus Xοnar DX των 50€.

Η τελευταια σου προταση μου προκαλει μονο γελιο με το οτι το ενα ακυρωνει το αλλο.

Αυτα.

Δεν θα αναλωθω να ξαναπαντησω σε σενα, παρα μονο στον OP.

C ya.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Περιεργο γιατι εγω σε οσα εχω διαβασει τις Xonar τις βγαζουν καλυτερες για μουσικη πχ και μερικοι για Ταινιες αλλα για παιχνιδια σπανια καποιος θα πει πως ειναι καλυτερες σε κατι απο τις αντιστοιχες Creative. Βεβαια σε αρκετα review βλεπεις το high end μοντελο Xonar να το συγκρινουν με το low/mid-end μοντελο της Creative, αντικειμενικοτητα στο full δλδ.

Και ναι ειχα Xonar στα χερια μου για καμποσο καιρο (D2X) αλλα με συναρπασε τοσο πολυ που κατεληξε σε συγγενικα μου χερια.....

Η τελευταια προταση σημαινει πως με λιγα λογια αν χρειαστεις RMA μπορω να σε βοηθησω αφου σε "γειωσαν" κανονικα αποτι λες, τπτ περισσοτερο, τπτ λιγοτερο.

Ρε παιδες ας μην ξεφεβγουμε απο το θεμα!

Τα εχουμε πει πολλες φορες.

Και οι δυο εταιριες τα πανε πολυ καλα οσον αφορα στην ποιοτητα!

Δεν υπαρχει περιπτωση να σε απογοητευσει μια xonar DX σε παιχνιδι (ιδικα στα non-eax) καμια περιπτωση.

Δεν υπαρχει περιπτωση να σε απογοητυσει σε μουσικη και ταινειες.

Οποτε προτεινω : Xonar dx edifier da5000 pro και ενα headphone amp και εισαι στα 400 ευρω.

Μια αλλη επιλογη ειναι και οι auzentech(x-fi or oxygen) απλα ειναι λιγο πιο τσιμπιμενες.

Εχεις ακουσει ποτε σου Xonar?Αγορασες ποτε καμια?Γιατι απο το 92 μαλλον ΜΟΝΟ Creative αγοραζεις.

Οσα χρονια εχω PC εχω παρει 3 Creative (+"1" που εδινε η Maximus Formula) ενω μονο ΜΙΑ Asus Xοnar DX των 50€.

Ρε συ, μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Xonar δε φτάνουν στο επίπεδο της Creative με τίποτα. Η δική μου κάρτα (X-Fi Champion) έχει 150€, δηλαδή τρεις φορές όσο η Xonar, αλλά είναι με επίχρυσες επαφές, και ξεχωριστό Panel που εκτός από τις εισόδους/εξόδους που παρέχει έχει volumes για ακουστικά μικρόφωνο, εξαιρετικά βολικό για εμένα.

Αν θέλεις να συγκρίνεις την DX (60€ στο skroutz), θα πρέπει αν τη βάλεις δίπλα στην Sound Blaster X-Fi Titanium (85€ στο skroutz). Για εμένα αυτή η διαφορά των 25€ δεν είναι μεγάλη, όταν παίρνω μια κάρτα που αν μη τι άλλο έχει site που καταβάζεις γρήγορα, γιατί με την Asus έχω βλαστημήσει πολλές φορές.

Προσωπικά επιλέγω SB όχι για τον καλύτερο ήχο, ή τιμή, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί έχει το Panel που με έχει βολέψει απίστευτα. Από όσο γνωρίζω, καμία άλλη εταιρία δεν έχει ανάλογο. Οι περισσότερες παίζουν με κάτι μασούρια από καλώδια... :...:

Βασικα υπαρχουν και πιο ακριβες XONAR απο SB αλλα δεν λεει κατι αυτο, ειναι κυριως για μουσικη, αντε και ταινιες...Βεβαια και η Titanium HD ειναι τελεια για ολα αυτα αλλα οκ.

Ρε συ, μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Xonar δε φτάνουν στο επίπεδο της Creative με τίποτα. Η δική μου κάρτα (X-Fi Champion) έχει 150€, δηλαδή τρεις φορές όσο η Xonar, αλλά είναι με επίχρυσες επαφές, και ξεχωριστό Panel που εκτός από τις εισόδους/εξόδους που παρέχει έχει volumes για ακουστικά μικρόφωνο, εξαιρετικά βολικό για εμένα.

Αν θέλεις να συγκρίνεις την DX (60€ στο skroutz), θα πρέπει αν τη βάλεις δίπλα στην Sound Blaster X-Fi Titanium (85€ στο skroutz). Για εμένα αυτή η διαφορά των 25€ δεν είναι μεγάλη, όταν παίρνω μια κάρτα που αν μη τι άλλο έχει site που καταβάζεις γρήγορα, γιατί με την Asus έχω βλαστημήσει πολλές φορές.

Προσωπικά επιλέγω SB όχι για τον καλύτερο ήχο, ή τιμή, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί έχει το Panel που με έχει βολέψει απίστευτα. Από όσο γνωρίζω, καμία άλλη εταιρία δεν έχει ανάλογο. Οι περισσότερες παίζουν με κάτι μασούρια από καλώδια... :...:

LOL.

Ενα μοντελο εχει η Xonar?Eιναι καμια 10αρια αναλογα με τις αναγκες και τις απαιτησεις που εχει ο end user.

Στο αρχικο ποστ του OP θελει KAI MOYΣΙΚΗ και ΤΑΙΝΙΕΣ και Games.

Μαντεψε ποια τα παει καλυτερα OVERALL?

Και παλι πως συγκρινεις καρτα των 60 € με μια των 85?ενα μεροκαματο διαφορα δεν ειναι και λιγο.

Μην ξεχνας οτι και με 30€ παιρνεις την DS που απο οσα διαβαζω-δεν την εχω ακουσει για να ξερω- λενε οτι ειναι αρκετα ΟΚ για τα χρηματα που ζηταει.

Ο λογος που την επελεξες ειναι τελειως off σε σχεση με την αποδοση.

edit:

Καλο διαβασμα.

http://www.bit-tech.net/hardware/soundcards/2010/04/08/sub-100-gaming-sound-card-reviews/1

Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα αλλα τεσπα...:hehe:

Α ναι και αυτο

Sound Blaster X-Fi Titanium HD Conclusion | bit-tech.net

Sound Blaster X-Fi Titanium HD review.

Φοβερη καρτα.:T:

Νομιζω πως οταν σου λεει οτι το πως ακουγεται μια καρτα ειναι κατι εντελως υποκειμενικο οτι μπορεις να καταλαβεις πως το "μετριο" καποιου ειναι το "καλο" καποιου αλλου.

Πχ εμενα μαρεσει ο ηχος που βγαζουν τα Nautilus ηχεια ενω σε αλλους οχι, αυτο τα κανει κακα ?

Ακομα και ετσι ομως της εβαλαν 8 στα 10, δλδ αν τους αρεσε τι θα εβαζαν αναρωτιεμαι....Παντως βρηκες 1 review, περιμενω τα αλλα....999 η οσα ειπες :)

Ενα μοντελο εχει η Xonar?Eιναι καμια 10αρια αναλογα με τις αναγκες και τις απαιτησεις που εχει ο end user.

Στο αρχικο ποστ του OP θελει KAI MOYΣΙΚΗ και ΤΑΙΝΙΕΣ και Games.

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Σου είπα, ότι αν θέλεις να συγκρίνεις την DX, θα πρέπει να το κάνεις με την X-Fi Titanium που είναι στο ίδιο επίπεδο. Ποιά είναι καλύτερη; Δεν ξέρω, δεν είχα καμία. Αλλά και πάλι δε βασίζομαι σε reviews από sites που έχουν διαφημίσεις και νομίζω ξέρεις το λόγο. Αν έχουμε εδώ μέσα συγκριτικό, μάλιστα :)

Sound Blaster X-Fi Titanium HD review.

Φοβερη καρτα.

Δεν είπα το αντίθετο. Αυτή είναι από τα φθηνότερα μοντέλα της Creative. Δε θα την έπαιρνα ποτέ αν ήθελα ποιότητα. Είναι σαφώς καλύτερη από τις onboard, μπορεί να είναι χειρότερη από την DX, αλλά είναι μια φθηνή κάρτα.

Ο λογος που την επελεξες ειναι τελειως off σε σχεση με την αποδοση.

Μα δεν επιλέγεις μια κάρτα μόνο για τον ήχο. Δηλαδή αν είχες μία που παίζει τέλεια, αλλά δε βγάζει drivers για καινούρια λειτουργικά, το site της μια παίζει μια όχι, το support της είναι ανύπαρκτο, θα την έπαιρνες; Εγώ προσωπικά όχι. Θέλω κι άλλα πράγματα. Και σου λέω, οκ, κορυφαίες οι Xonar. Ποιά μου κάνει εμένα; Σε ένα επίπεδο τιμής μέχρι 180€ που να έχει panel.

btw δεν έχουμε ξεφύγει, για κάρτα ήχου συζητάμε, αφού στα ηχεία καταλήξαμε γρήγορα :p

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Σου είπα, ότι αν θέλεις να συγκρίνεις την DX, θα πρέπει να το κάνεις με την X-Fi Titanium που είναι στο ίδιο επίπεδο. Ποιά είναι καλύτερη; Δεν ξέρω, δεν είχα καμία. Αλλά και πάλι δε βασίζομαι σε reviews από sites που έχουν διαφημίσεις και νομίζω ξέρεις το λόγο. Αν έχουμε εδώ μέσα συγκριτικό, μάλιστα :)

Δεν είπα το αντίθετο. Αυτή είναι από τα φθηνότερα μοντέλα της Creative. Δε θα την έπαιρνα ποτέ αν ήθελα ποιότητα. Είναι σαφώς καλύτερη από τις onboard, μπορεί να είναι χειρότερη από την DX, αλλά είναι μια φθηνή κάρτα.

Μα δεν επιλέγεις μια κάρτα μόνο για τον ήχο. Δηλαδή αν είχες μία που παίζει τέλεια, αλλά δε βγάζει drivers για καινούρια λειτουργικά, το site της μια παίζει μια όχι, το support της είναι ανύπαρκτο, θα την έπαιρνες; Εγώ προσωπικά όχι. Θέλω κι άλλα πράγματα. Και σου λέω, οκ, κορυφαίες οι Xonar. Ποιά μου κάνει εμένα; Σε ένα επίπεδο τιμής μέχρι 180€ που να έχει panel.

btw δεν έχουμε ξεφύγει, για κάρτα ήχου συζητάμε, αφού στα ηχεία καταλήξαμε γρήγορα :p

Aλλα ακουω εγω,αλλα ο Τακης, αλλα εσυ.

Μονο με μετρησεις μπορεις να κρινεις και παλι ποια ειναι καλυτερη αλλα και παλι στα αυτια του Τακη η onboard μπορει να ακουγετε καλυτερα.

Φτηνη η Sound Blaster X-Fi Titanium HD ?

150€ εχει χαμηλοτερη τιμη στο Skroutz!!!

Δεκτον οτι εχεις αναγκη για panel αλλα δεν αναφερει ο OP οτι θελει κατι τετοιο.

-οταν ημανε νιος ειχα αγορασει μια Platinum 5.1 με πανελ και τζιριτζατζουλα τοτε τα χρειαζομουνα,αλλα ημουνα "ειδικος" πελατης-λογω MIDI etc και οχι για games,μουσικη,movies.-

Α και μην λες για Drivers σε θεμα που αναφερουν την Creative!:p

Τζιζ κακα|!

Βασικα η Titanium HD αυτη την στιγμη ειναι η καλυτερη καρτα της Creative....

Οπως και να εχει ειναι ολα θεμα γουστου, σε αλλους αρεσουν τα πριμα, σε αλλους τα μπασα, σε αλλους οι μεσαιες κτλ κτλ κτλ. Περα απο αυτο ομως αν ψαξεις θα βρεις παιχνιδια στα οποια οι Xonar εχουν προβλημα ενω οι Creative οχι και αυτο ειναι που μετραει για οσους παιζουν παιχνιδια.

Aλλα ακουω εγω,αλλα ο Τακης, αλλα εσυ.

Μονο με μετρησεις μπορεις να κρινεις και παλι ποια ειναι καλυτερη αλλα και παλι στα αυτια του Τακη η onboard μπορει να ακουγετε καλυτερα.

Οι μετρήσεις δε δείχνουν αίσθηση. Αυτό είναι παλιά διαφωνία ανάμεσα στους Hifidelάδες... Αν πας μια βόλτα στο avsite θα βρεις άπειρα threads με διαφωνίες του τύπου "αυτό στον παλμογράφο βγάζει Χ", "ναι αλλά ο ήχος του είναι σκληρός/μαλακός/βαρύς/οξύς/κλπ". Οι μετρήσεις θα σου δείξουν τι και πως παράγει το μηχάνημα. Όσον αφορά το τι φτάνει στα αφτιά του καθενός και μετά στη μυαλό του, είναι θέμα γούστου. Έχω κάτι ηχεία σπίτι που αν βάλεις κλασσική μουσική, ακούς τα δάκτυλα του σολίστ που τρίβουν τις χορδές στο βιολί. Σε γνωστό που είναι λάτρης της κλασσικής μουσική, του τη σπάει γιατί του χαλάει το άκουσμα...

Φτηνη η Sound Blaster X-Fi Titanium HD ?

150€ εχει χαμηλοτερη τιμη στο Skroutz!!!

Δε φταίω εγώ, εσύ κόλλησες ένα HD δίπλα στο μοντέλο που ανέφερα :p

Δεκτον οτι εχεις αναγκη για panel αλλα δεν αναφερει ο OP οτι θελει κατι τετοιο.

-οταν ημανε νιος ειχα αγορασει μια Platinum 5.1 με πανελ και τζιριτζατζουλα τοτε τα χρειαζομουνα,αλλα ημουνα "ειδικος" πελατης-λογω MIDI etc και οχι για games,μουσικη,movies.-

Μα κι εγώ για αυτό το πήρα το πρώτο μου panel, αλλά παρόλο που έχω να συνδέσω midi 10 χρόνια και, με βόλεψε σε τόσα άλλα που δεν το αλλάζω.

Ο λόγος όμως που το αναφέρω είναι, γιατί το παλλικάρι μπορεί να θέλει κάτι ανάλογο αλλά να μη γνωρίζει ότι υπάρχει. Να μην ξέρει τι προσφέρει. Είναι όμως κάτι που, από όσο ξέρω, προσφέρει μόνο η Creative. Οι άλλοι παίζουν όλοι με πλεξούδα καλωδίων :sick: Νομίζω είχε βγάλει η Razer μια ανάλογη αλλά την κατάργησε.

Α και μην λες για Drivers σε θεμα που αναφερουν την Creative!

Τζιζ κακα|!

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, στο είπα. Αντίθετα με την Asus, ο λόγος που πήγα σε GB μητρικές ήταν η κάκιστη υποστήριξη σε drivers. Ακόμα και τώρα που αναγκαστικά πήρα την P8P76 Pro, στο site της Asus έχει λάθος drivers που πρέπει να ψάξεις σε forums να βρεις τους σωστούς και μιλάμε για μητρική που κυκλοφορεί μήνες! Άσχετα αν μιλάμε για μητρικές, η εταιρία είναι η Asus και για εμένα είναι απαράδεκτη σε αυτό το θέμα. Όσον αφορά στην SB, πιστεύω ότι είναι σαν την ΑΤΙ ένα πράγμα... Κυκλοφορεί μια φήμη για τους drivers και τελικά οι άλλες εταιρίες έχουν περισσότερα προβλήματα, αλλά η φήμη έχει γίνει καθεστώς...

και btw, μη μου φέρνεις αντιρρήσεις γιατί αυτό είναι το post μου, νο 6000 :fun:

Μιας και απάντησα πρώτος στο thread και λίγο ένοχος που άναψα τα αίματα με την creative θα δωσω τα 2cents μου

Η ASUS Xonar από όσα reviews διάβασα έχει καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά τους μουσικό-φιλους ... οπότε συνίσταται από εμένα όσο αναφορά μουσική - ταινίες

Για creative θεώρησα οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε παιχνίδια για 2 λόγους ... είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με EAX και συνεπώς βρίσκεις πιο εύκολα υποστήριξη σε τιτλους παιχνιδιών για creative (νέους και παλιούς) παρά για ASUS κτλ κτλ και κυρίως γιατί αν δεν κάνω λάθος το EAX της Xonar είναι μέχρι ΕΑΧ 2.0. EAX 3.0 γίνεται software-ικά στην xonar. Συνεπώς αν πάμε σε παιχνίδι με EAX 5.0 ή λοιπές 3D sound τεχνολογίες σε παιχνίδια κυρίως δίνει καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη αίσθηση της κατευθυνσής του ήχου η creative παρά η xonar

Συμφωνώ οτι έχει χάλια support η creative αν και όπως βλέπεις εχει κρατήσει τη θέση της στο συστημα της υπογραφής. Αν δεν πας σε ASUS Xonar ή Creative X-FI καλύτερα να μη βάλεις καθόλου κάρτα ήχου στο σύστημα και κοίτα για ηχεία με SPDIF ή TOSLINK έξοδο για καλά αποτελέσματα.

Αν είναι υποκειμενικό το θέμα με τις οθόνες στο ακουστικό κομμάτι τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα πάντως ... καλές αγορές ...

νομιζω οτι εχετε ξεφυγει απο το θεμα!

αντι να προτεινετε κατι συγκεκριμενο, προτιματε να τρωγεστε για το αν οι Creative, ASUS Xonar, Auzentec ειναι καλυτερες?

ε, ωραια λοιπον, οσον αφορα τον καλο High END ηχο, καμια τους δεν υποφερεται...!!

καμμια δεν εχει τη διαυγεια και την διακριτοτητα ηχων οπως ενα καλο high end ηχοσυστημα...!! αλλα τι να κανουμε? αυτα μπορουν να αποδωσουν, αυτα αποδιδουν..!

δεν νομιζω να περιμενει κανεις με 50-100-150€ καρτες ηχου και 200-300€ ηχεια να ακουσετε τον τελειο ηχο...? μην τρελαθουμε κιολας!!

απλα καπου αποδιδουν οι Χοναρ καλυτερα, και καπου αλλου οι Creative.

απο θεμα drivers δεν εχω τρελαθει απο καμια απο τις 2! ασε που, ειδικα η creative, αφησε και αρκετα μοντελα χωρις υποστηριξη Win 7..!!

και για να επανερθουμε και στο θεμα, γι αυτο εκανα εναλλακτικη προταση, για να μην υπαρχει θεμα με καρτα ηχου!!

ps εχω και απο τις 2 εταιριες καρτες ηχου! μια XONAR DG και μια SB Audigy SE.

guys ειρήνη ημην :p

μαλλον θα παω σε asus xonar dx h dx2 (μιας και εχω asus μητρική και καρτα γραφικών... να πεταξω μια creαtive στη μέση δέ λεει... :p)

οσο για ηχεια... μετα απο καπια τηλεφωνα.... ενας φιλος εχει τα z906 και ενας ψηνεται να παρει τα edifier...

θα τα δοκιμασω και τα 2 και θα διαλεξω... μιας και δε πολυβιαζομαι...

δε ψαχνω τον απολυτο αψεγαδιαστο ηχο... (δεν εχω και τα αυτια να τον ακουσω:baby:)

απλα μια αρκετα καλη ποιοτητα ηχου που να με καλυβει σε μουσικη ταινιες και games...

(και να ξυπναω λιγο τα αιματα στη πολυκατοικια....:dance3:)

Rampage III Extreme δλδ? οκ!

νομιζω οτι μπορω να κανω μια εναλλακτικη προταση, δεν μπορω?

μια καρτα ηχου και ηχεια PC ειναι η μια προσεγγιση επι του ηχου, που ειναι και η πρωτη που ερχεται στο μυαλο. ομως εγω θελω να βαλω και μια αλλη προταση, απο τη στιγμη που το μπατζετ σου δεν ειναι 100-200€! αν ηταν μεχρι εκει δεν θα ελεγα τπτ!!

επι του θεματος, επειδη η R3E εχει optical out, θα ελεγα το εξης. να μην παρεις ΚΑΜΙΑ καρτα ηχου, αλλα ενα καλο Home Cinema 5.1 και να το συνδεσεις με οπτικη ινα απευθειας στον ενισχυτη, ωστε η επεξεργασια ηχου να γινεται στο Home Cinema!!!

(Αναπαραγωγή Ψηφιακού ήχου: DTS-HD, Πλήθος Ηχείων: 5.1) Home Cinema | Skroutz.gr

θα μπορουσε να ειναι μια καλή λυση...αλλα δε με πέρνει λογο χωρου...(φοιτητης γαρ τη 32αρα στο τσακ τη χωρεσα) σε λιγο δε θα μπορω να μπώ σπιτι :tomato:

guys ειρήνη ημην

Μην αγχώνεσαι, θα λύσουμε τις διαφορές μας στο Battlefield το βράδυ :p

θα μπορουσε να ειναι μια καλή λυση...αλλα δε με πέρνει λογο χωρου...(φοιτητης γαρ τη 32αρα στο τσακ τη χωρεσα) σε λιγο δε θα μπορω να μπώ σπιτι :tomato:

Μα, αν σκέφτεσαι τα Ζ906, δε χρειάζεσαι κάρτα ήχου... Έχουν 2 οπτικές εισόδους και δικό τους αποκωδικοποιητή... επίσης έξοδο για ακουστικά για να πάρεις από εκεί τον ήχο για τα παιχνίδια κι όχι από την άθλια onboard. Αντίθετα στα Edifier δεν έχεις τέτοια επιλογή :hm:

Μα, αν σκέφτεσαι τα Ζ906, δε χρειάζεσαι κάρτα ήχου... Έχουν 2 οπτικές εισόδους και δικό τους αποκωδικοποιητή... επίσης έξοδο για ακουστικά για να πάρεις από εκεί τον ήχο για τα παιχνίδια κι όχι από την άθλια onboard. Αντίθετα στα Edifier δεν έχεις τέτοια επιλογή :hm:

χμμμ... ομως πως θα ειναι η αποδοση σε σχεση με μια καρτα? asus xonar d2x πχ

θα μποροθνε να οδηγήσουνε akg k701 kai DT 770 pro? ή θα χρειαστω amplifier για τα ακουστικα? (παιζει να χρειαστω και με κάρτα ηχου?)

χμμμ... ομως πως θα ειναι η αποδοση σε σχεση με μια καρτα? asus xonar d2x πχ

θα μποροθνε να οδηγήσουνε akg k701 kai DT 770 pro? ή θα χρειαστω amplifier για τα ακουστικα? (παιζει να χρειαστω και με κάρτα ηχου?)

Δε χρειάζεσαι τίποτα. Έχουν δικό τους ενισχυτή, οπότε γλιτώνεις και χώρο. Παίρνει ψηφιακό σήμα, άρα δεν έχεις απώλειες από μετατροπές, το αποκωδικοποιεί (DTS, Dolby, κλπ) και το στέλνει στα ηχεία. Νομίζω μάλιστα έχουν και μια έκδοση που παίρνει blutooth transmitter/receiver για να κάνεις τα πίσω ηχεία ασύρματα και αν γλιτώσεις από τα καλώδια.

Δε χρειάζεσαι τίποτα. Έχουν δικό τους ενισχυτή, οπότε γλιτώνεις και χώρο. Παίρνει ψηφιακό σήμα, άρα δεν έχεις απώλειες από μετατροπές, το αποκωδικοποιεί (DTS, Dolby, κλπ) και το στέλνει στα ηχεία. Νομίζω μάλιστα έχουν και μια έκδοση που παίρνει blutooth transmitter/receiver για να κάνεις τα πίσω ηχεία ασύρματα και αν γλιτώσεις από τα καλώδια.

nice... θα το ψαξω το θεμα.... θα τα παρω απο το φιλο μου να κανω ενα τεστ....

nice... θα το ψαξω το θεμα.... θα τα παρω απο το φιλο μου να κανω ενα τεστ....

Άκυρο, my bad :(

Τα Z906 δεν έχουν έξοδο για ακουστικά... Τα μπέρδεψα με τα Creative που έχω εγώ. Νομίζω και τα Ζ5500 δεν έχουν, αλλά θα το ελέγξω το βράδυ σπίτι...

τα Ζ5500 εχουν εξοδο για ακουστικα:)

εδω να προσθεσω οτι οταν εβαλα τα Ζ5500 στην SoundBlasterX-Fi Fatality ειχε αρκετη διαφορα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.