Anonymous Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 Καλησπέρα συμφορουμίτες... ειμαι σε αναζήτηση καρτας ήχου και ηχείων 5.1... αλλα επείδη με τον ήχο δε το κατεχω το άθλημα.... καλύτερα να ρωτήσω για να μη τη πατήσω... η χρηση που κανώ ειναι γενική... μουσικη games(ακούστικα) ταινιες (ηχεια 5.1) προυποθεση η καρτα ηχου να μπορει να οδηγησει AKG K701 kai DT 770 pro και τα ηχεια φυσικα... budget δεν με απασχολει για αρχη... αλλα καλο ειναι να μεινουμε under 500 γιουρα... περιπένω προτάσεις απο τους γνώστες... ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Για παιχνίδια δυστυχώς η creative είναι μονόδρομος ...Αν σε νοιάζουν ταινίες και μουσική θα κοίταγα κάτι σε ASUS Xonar ...Ηχεία άναλογα με το budget σου πολλά ... για αναλογικά ηχεία εγώ έχω τα logitech x-530 και είναι φθηνά και καλά ... αν μιλάμε για μεγάλες απαιτήσεις μουσικά ανεβαίνεις κλίμακα και ίσως κοιτάς για ηχεία με ψηφιακή είσοδο σε ενισχυτή ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Για ηχεία κoίτα τα Edifier S530D.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Νοέμβριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Για παιχνίδια δυστυχώς η creative είναι μονόδρομος ...and you base that on???Απο την στιγμη που τα παιχνιαδια κατα 90% δεν χρησημοποιουν το EAX ΑΡΙ της creative δεν ισχυει κατι τετοιο.Σε EAX based games (ισως!!!) η xonar να χασει λιγο. Σε ολα τα υπολοιπα(90%) θα ακουσεις παρα πολυ καλο ηχο και απο τις δυο εταιρειες.Ειμαι κατοχος Xonar DX και Creative X-FI extreme music. Και οι δυο ειναι σουπερ.Να τονισω πως η πρωτη κοστιζει τα μισα λεφτα!!!Απο εμενα λοιπον εχεις τα εξης:καρτα ηχου-> xonar DX (60euro) Ηχεια ->edifier da 5000 pro(170euro)Τωρα οσον αφορα στα ακουστικα καλο θα ητανε παρεις ενα μικρο headphone amp και θα εισαι κομπλε.Δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι εδω μιας και δεν εχω ασχοληθει.Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις ποια μητρικη εχεις? επειδη ειναι αρκετα μεγαλο το μπατζετ σου για ηχο, εχω εναλλακτικη προταση, αλλα θελω να πεις πρωτα αυτο, το μοντελο της μητρικης σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις ποια μητρικη εχεις? επειδη ειναι αρκετα μεγαλο το μπατζετ σου για ηχο, εχω εναλλακτικη προταση, αλλα θελω να πεις πρωτα αυτο, το μοντελο της μητρικης σου!Για να του προτείνεις μητρική με καλή κάρτα ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Περιμενε μεχρι τα τελη Ιανουαριου που θα ερθουν οι νεες Creative Labs.....Δεν υπαρχει απλα τπτ καλυτερο απο αυτο που ετοιμαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Περιμενε μεχρι τα τελη Ιανουαριου που θα ερθουν οι νεες Creative Labs.....Δεν υπαρχει απλα τπτ καλυτερο απο αυτο που ετοιμαζουν. Καλά που το είπες, γιατί ήθελα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου από ότι περισσέψει από το δώρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 29, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Για να του προτείνεις μητρική με καλή κάρτα ήχου;γιατι μπορει να μην χρειαστει ΚΑΘΟΛΟΥ καρτα ηχου.............:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Νοέμβριος 29, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις ποια μητρικη εχεις? επειδη ειναι αρκετα μεγαλο το μπατζετ σου για ηχο, εχω εναλλακτικη προταση, αλλα θελω να πεις πρωτα αυτο, το μοντελο της μητρικης σου!R3E εχω... αν και δε ξέρω τι θες να δεις απο αυτο...Περιμενε μεχρι τα τελη Ιανουαριου που θα ερθουν οι νεες Creative Labs.....Δεν υπαρχει απλα τπτ καλυτερο απο αυτο που ετοιμαζουν.υπαρχει κανα λινκ να δουμε τι ετοιμαζουν?(γοογλης is my friend)για καρτα προσανατολιζομουνα πιο πολυ σε asus...για ηχεια δε ξερω τι παιζει... μου εχουνε προτινει logitech z5500 kai z906αλλα δε ξερω αν αξιζουνε τα λεφτα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 OEM - Press ReleasesΤελη Δεκεμβριου θα αρχισουν να στελνουν κομματια σε ολη την υδρογειο απο το εργοστασιο οποτε υποθετω μεσα με τελη Γεναρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 29, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Wizi και γω ψάχνομαι για κάρτα ήχου και έχω ακούσει για τις νέες τις creative ...Όταν και εσύ αποφασίσεις ρίξε ένα πμ να κανονίσουμε τίποτα μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 29, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Rampage III Extreme δλδ? οκ! νομιζω οτι μπορω να κανω μια εναλλακτικη προταση, δεν μπορω? μια καρτα ηχου και ηχεια PC ειναι η μια προσεγγιση επι του ηχου, που ειναι και η πρωτη που ερχεται στο μυαλο. ομως εγω θελω να βαλω και μια αλλη προταση, απο τη στιγμη που το μπατζετ σου δεν ειναι 100-200€! αν ηταν μεχρι εκει δεν θα ελεγα τπτ!! επι του θεματος, επειδη η R3E εχει optical out, θα ελεγα το εξης. να μην παρεις ΚΑΜΙΑ καρτα ηχου, αλλα ενα καλο Home Cinema 5.1 και να το συνδεσεις με οπτικη ινα απευθειας στον ενισχυτη, ωστε η επεξεργασια ηχου να γινεται στο Home Cinema!!! (Αναπαραγωγή Ψηφιακού ήχου: DTS-HD, Πλήθος Ηχείων: 5.1) Home Cinema | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 29, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Περιμενε μεχρι τα τελη Ιανουαριου που θα ερθουν οι νεες Creative Labs.....Δεν υπαρχει απλα τπτ καλυτερο απο αυτο που ετοιμαζουν.Σοβαρα τωρα βαζετε προιοντα της Creative ΑΚΟΜΑ, παρα τους ΣΚΑΤΕΝΙΟΥΣ drivers και τις γυφτιες που κανουν?Xonar παρε και ασε την Creative να πουλαει....ΕΑΧ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2011 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Σοβαρα τωρα βαζετε προιοντα της Creative ΑΚΟΜΑ, παρα τους ΣΚΑΤΕΝΙΟΥΣ drivers και τις γυφτιες που κανουν?Xonar παρε και ασε την Creative να πουλαει....ΕΑΧ.Δεν έχω πρόβλημα με τους drivers, ούτε κάποιο άλλο θέμα με τις κάρτες της.Αντίθετα, έχω εξαιρετικές εμπειρίες από το support της, ανάλογο της Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 29, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Δεν έχω πρόβλημα με τους drivers, ούτε κάποιο άλλο θέμα με τις κάρτες της.Αντίθετα, έχω εξαιρετικές εμπειρίες από το support της, ανάλογο της Logitech.Εγω δεν θα ελεγα οτι εχω καλη εμπειρια ουτε με το RMA της αφου με καμια Μπαναγια δεν δεχοταν αλλαγη σε MP3 φιλου πριν 2 χρονια παροτι ηταν εντος εγγυησης.(ο φιλος δεν σκαμπαζει γρι απο πισια και γκεητγουεηχοτλινκιν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Σοβαρα τωρα βαζετε προιοντα της Creative ΑΚΟΜΑ, παρα τους ΣΚΑΤΕΝΙΟΥΣ drivers και τις γυφτιες που κανουν?Xonar παρε και ασε την Creative να πουλαει....ΕΑΧ.Χρησιμοποιω Creative απο το 1992 με τις πρωτες 16bit καρτες τους και μετα με τις AWE32,64, Audigy/2, X-Fi κτλ κτλ και περα απο πραγματικα ελαχιστες φορες δεν ειχα προβλημα με οδηγους.Στην τελικη οταν ο ανταγωνισμος παραγει υποδιεστερα προιοντα σε χαρακτηριστικα (λιγοτερα υποστηριζομενα προτυπα πχ) και με χειροτερο support για παιχνιδια γιατι να κοιταξει καποιος καπου αλλου ?Οσο για το RMA δεν παιζει να προσπαθησατε να το κανετε μεσω Creative απευθειας και να σας ειπαν οχι. Το τι κανει ο εκαστοτε προμηθευτης ειναι αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 29, 2011 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Χρησιμοποιω Creative απο το 1992 με τις πρωτες 16bit καρτες τους και μετα με τις AWE32,64, Audigy/2, X-Fi κτλ κτλ και περα απο πραγματικα ελαχιστες φορες δεν ειχα προβλημα με οδηγους.Στην τελικη οταν ο ανταγωνισμος παραγει υποδιεστερα προιοντα σε χαρακτηριστικα (λιγοτερα υποστηριζομενα προτυπα πχ) και με χειροτερο support για παιχνιδια γιατι να κοιταξει καποιος καπου αλλου ? Οσο για το RMA δεν παιζει να προσπαθησατε να το κανετε μεσω Creative απευθειας και να σας ειπαν οχι. Το τι κανει ο εκαστοτε προμηθευτης ειναι αλλο θεμα. Το διαβασα ετσι αυτο που ειπες BTW. πραγματικα ελαχιστες φορες δεν ειχα προβλημα με οδηγους. AKA ειχες πολλα προβληματα με οδηγους Ποια προτυπα ΔΕΝ υποστηριζει ο ανταγωνισμος? Σε ολα τα ρηβιουΖ εχουν σαρωσει οι Xonar και πληρωνεις οτι παιρνεις και οχι προτυπα και σαχλαμαρες που πεθαναν το 2005.-ευτυχως ή δυστυχως- Ποιο support για παιχνιδια? Απορω μερικοι γιατι οταν αγορασετε κατι, κατευθειαν γινεστε promoters του και ντε και καλα στηριζετε τις οποιες αγορες σας,δεμπαναναι και σκουπιδαριο. Με απλα λογια. Xonar για quality/value for money. Η Creative που χω στο πισι2 μου φαγε ενα 6ωρο για να την κανω να δουλεψει. Ναι μεσω Creative εκανα προσπαθειες και απετυχαν και το MP3 πηγε στον καδο. -Ασχετο βεβαια σαν προιον σε σχεση με αυτο που ψαχνει ο OP- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 29, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Βασικα ξεχασα να βαλω ενα κομα για να το διαβασεις ποιο σωστα αφου προφανως το χρειαζοσουν....Περα απο αυτο βρες ενα review Xonar που λεει οτι ειναι καλυτερες σε παιχνιδια απο τις ισαξιες Creative......Μηπως και αυτα προμοταρουν προσωπικες αγορες ?Πανω απο 5 λεπτα δεν χρειαστηκε ποτε για να στησω καρτα ηχου οποτε τι να πω ? Ισως να μην το κατεχεις οσο νομιζεις το θεμα, αλλιως εισαι απλα ατυχος.Μεσω Creative EU προσπαθησες και σου ειπαν οχι ? Ε αλλη φορα που θα χρειαστεις RMA πεσμου εμενα που αν και δεν χρειαστηκα ποτε RMA τα ειχα παντα καλα μαζι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 29, 2011 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Δες και τα logitechLogitech - Speaker System Z906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.