venom7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 Καλησπέρα παίδες!Βασικά μόλις μπήκα στην HoL και όλα ας τα λέμε καλά.Ας μπούμε όμως στο θέμα μου.Ψάχνω για ένα modem\router που να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά απαραίτητα.1)Δε με ενδιαφέρει το ασύρματο καθόλου μιας και συνδέομαι μόνο ενσύρματα.Το οποίο μπορεί να είναι και ένα στοιχείο που να σημαίνει και πιο οικονομικό modem\router,μιας και από ότι ξέρω οι τιμές παίζουν κυρίως λόγο ασύρματων συνδέσεων.2)Θέλω επίσης απαραίτητα τα δουλεύει με το Dmt tool με σκοπό να μπορώ να πειράξω το snr για έλεγχο και βελτίωση της ταχύτητας στο καλύτερο δυνατόν!Αυτά!Όπως προείπα,λογικά αφού δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο τότε λογικά μπορούμε να βρούμε κάτι οικοκνομικό εκτός αν ακόμα και για το ενσύρματο υπάρχουν διαφορές από modem\router σε modem\router(το βλέπουμε αυτό)!Επίσης άμα έχετε και θέλετε και μπορείτε να έρθετε από τον χώρο μου και να δοκιμάσουμε κάποιο από αυτά που έχετε και μου κάνει με σκοπό να με βοηθήσει στην επιλογή μου,θα ήμουν υπόχρεως(κερνάω καφεδάκι)!Και εάν ξέρετε για κανα μτχ σε καλή τιμούλα σφυρίξτε επίσης.Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 29, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Κανείς??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Νοέμβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Βασικά δεν αναφέρεις τίποτα σχετικό με τα χαρακτηριστικά της γραμμής. Θέλω να πω ότι ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής σου θα καταλάβεις πόσο αξίζει να ασχοληθείς με την ποιότητα του εξοπλισμού σου. Υποθέτοντας ότι έχουμε μία μέτρια προς καλή γραμμή και θες να ξεζουμίσεις καθε bit/s το ερώτημα είναι πόσα λεφτά θες να δώσεις. Εγώ πάλι θα στρεφόμουνα προς cisco μεριά. Ειδικά αν είναι manageable δεν θες dmt tool απλά λίγο διάβασμα για τις σχετικές cli commands. Απλά θα πρέπει να δώσεις καποια λεφτά παραπάνω. Επόμενη επιλογή Level One, D-Link ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Thanks [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] για την βοήθεια σου.Βασικά δε σε πιάνω για τα περί cli commands!!!Αυτό που θέλω είναι και αυτό που είπες,να "ξεζουμίσω καθε bit/s".Πως θα μου κάνουν δουλειά δλδ αφού δεν είναι συμβατά με dmd tool?cli commands???Η γραμμή μου είνια PSTN.Τι άλλη πληροφορία να δώσω?Να πω ότι κλειδώνω γύρω στα 12.5 με snrm 9.5 και attenuation 28.5.Τι άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Δεκέμβριος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Καλημέρα και καλό μήνα! Σε πρώτη φάση για το attenuation που έχει ο συγχρονισμός είναι αυτός που πρέπει. Cli commands είναι εντολές,στυλ command prompt, που μέσω κάποιου εργαλείου δίνεις σε router οπως τις cisco και αλλάζεις ποικίλες παραμέτρους (μαζί με αυτές για τo dsl interface).Κοίτα η παραπάνω πρόταση είναι η ιδανικότερη για αυτό που ζητάς αλλά καθώς καθαρά επαγγελματική, είναι και η πιο ακριβή λύση (100Ε ++).Τα άλλα routerakia που πρότεινα είναι αυτά που θεωρώ αξιόπιστα απλά δεν ξέρω αν υποστηρίζουν το tool που αναφέρεις. To κακό είναι πως δεν βρίσκω κάποια λίστα με συμβατά modem/routers, το site ειναι στα γερμανικά (νομίζω)και τα περισσότερα router έχουν περιορισμένη πρόσβαση. Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.