Ταμτάκος Νοέμβριος 29, 2011 #21 Νοέμβριος 29, 2011 Αν καταφέρεις και βρεις αυτό το retention kit, θα μπορέσεις να την κρατήσεις. Αν πρόκειται όμως να χαλάσεις 20+ ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, τότε πούλα άλλα 20 την δική σου και πάρε κάποια καινούργια στα 45 ευρώ. Από την στιγμή που βρίσκει κανείς την NOCTUA NH-D14 με 62 ευρώ, τα λόγια είναι περιττά.
auditt Νοέμβριος 29, 2011 Author #22 Νοέμβριος 29, 2011 Φιλε 20 ευρω να πουλησω την ψυχτρα μου?? οταν καινουρια κοστησε 70+15 ευρω ο ανεμυστηρας ο led 85 ευρω? Ψυχτρα ειναι δεν χανει την αξια της ποσο μαλλον οταν αποδιδει καλυτερα απο μια thermalight true black αποδιδει οπως η V10 Σε ευχαριστω πολη φιλε μου για το λινκ καπου ελλαδα δεν παιχει να βρω ετσι?? θα κοιταξω και στο ebay
Ταμτάκος Νοέμβριος 29, 2011 #23 Νοέμβριος 29, 2011 Θα σου πρότεινα και μια άλλη λύση αφού θέλεις να κρατήσεις την ψύκτρα σου: πάρε μητρική Asrock η οποία να υποστηρίζει και 775 ψύκτρες. ASRock > Products > Motherboard Series
auditt Νοέμβριος 29, 2011 Author #24 Νοέμβριος 29, 2011 Το θεμα ειναι πως εγω ειπα το παιδι να μου στειλει Θεσ/νικη την Gigabyte P67 στα 65 ευρω την εκλεισα νομιζω καλη τιμη Και θα ψαξω στο ebay για το εξαρτημα αυτο που με εστειλες γενικα θα το ψαξω δεν θα το αφησω ετσι θα παω στην asrock μονο εαν στραβωσει κατι\ ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες φιλε μου
auditt Νοέμβριος 30, 2011 Author #25 Νοέμβριος 30, 2011 οκ η μητρικη εκλεισε σιγουρα παιιδια το μονο προβλημα ειναι πως οταν μπει ειναι να μπει ο επεξεργαστης δεν ξερω εαν θα βρω retention kit για την enzotech ultra-x απο αλλη ψυχτρα δεν παιζει να ταιριαζει ε? οσο για την μητρικη βλεπω υποστηριζει και sata 3 οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα εαν βαλω εναν agility 3 σωστα? γιατι νομιζω π.χ πως εαν συνδεσεις εναν agility 3 σε sata 2 θα ειναι πιο αργος απο εναν vertex 2 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες-βοηθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.