Grim95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2011 Λοιπον , πριν 3 μερες παρήγγειλα κάτι πράγματα, διάβασα κατι replys και είδα οτι δεν τα φέρνουν στην ώρα τους. Εχεται καποια πρωσοπική εμπειρία καλη η κακη ?
FANISTELROOY Νοέμβριος 28, 2011 #2 Νοέμβριος 28, 2011 Ορεξη για διαβασμα εχεις;http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.htmlΟσον αφορα παραγγελιες παντως, εχω κανει καμια 25αρια παραγγελιες και μονο μια φορα ειχα θεμα....Τοτε ειχα παραγγειλει εναν ολοκληρο υπολογιστη κομματι-κομματι και ενω στην αρχη δεν ειχαν διαθεσιμο το κουτι, μετα μου λενε ηρθε το κουτι αλλα λειπουν οι μνημες κλπ κλπ, μεχρι που πηρα και αρχισα να λεω διαφορα και πηγαν και τα μαζεψαν απο μαγαζια που ηταν διαθεσιμα και μου τα εφεραν σπιτι.
Grim95 Νοέμβριος 28, 2011 Author #3 Νοέμβριος 28, 2011 Ορεξη για διαβασμα εχεις;http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.htmlΟσον αφορα παραγγελιες παντως, εχω κανει καμια 25αρια παραγγελιες και μονο μια φορα ειχα θεμα....Τώρα αυτό γιατί μου το έστειλες ????? Δες τι μου στείλανΑγαπητέ κε ΧΧΧΣχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμενα σας ενημερώσουμε ότιΚατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμαδιαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένουνα το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
FANISTELROOY Νοέμβριος 28, 2011 #4 Νοέμβριος 28, 2011 εμπειρια απο πλαισιο δεν ζητησες; τι αλλο να σου στειλω;οσον αφορα το μαιλ τι δεν καταλαβαινεις; προφανως κατι που παρηγγειλες δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο, ενω στη σελιδα τους λεει οτι ειναι...
Grim95 Νοέμβριος 28, 2011 Author #5 Νοέμβριος 28, 2011 εμπειρια απο πλαισιο δεν ζητησες; τι αλλο να σου στειλω;οσον αφορα το μαιλ τι δεν καταλαβαινεις; προφανως κατι που παρηγγειλες δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο, ενω στη σελιδα τους λεει οτι ειναι...Ήθελα να σου δείξω οτι αυτό έστειλαν και στον Topic Author απο το topic που μου έστειλες
yanni Νοέμβριος 28, 2011 #6 Νοέμβριος 28, 2011 Τώρα τελευταία(?) το Πλαίσιο έχει αρχίσει και χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο το πιστωτικό. Αν αγοράσεις κάτι 150€ και σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο παίζει όταν το πας πίσω να σου πουν κάτι στο στυλ "Το εν λόγω προϊόν είναι εξαντλημένο. Τελευταία τιμή καταλόγου ήταν 30€. Ή παίρνεις το πιστωτικό των 30€(και άρα ουσιαστικά πληρώνεις επειδή σου χάλασε κάτι) ή κόψε τον λαιμό σου".
FANISTELROOY Νοέμβριος 28, 2011 #7 Νοέμβριος 28, 2011 Ήθελα να σου δείξω οτι αυτό έστειλαν και στον Topic Author απο το topic που μου έστειλεςΣορρυ τοτε....:baby:Ειναι κλασσικη τυποποιημενη απαντηση για τη "μη-διαθεσιμοτητα"... Κατα πασα πιθανοτητα θα σου πουνε να παρεις κατι αλλο, και κατα 99% θα σου προτινουν σε turbo-x αν υπαρχει.
Grim95 Νοέμβριος 28, 2011 Author #8 Νοέμβριος 28, 2011 Σορρυ τοτε....:baby:Ειναι κλασσικη τυποποιημενη απαντηση για τη "μη-διαθεσιμοτητα"... Κατα πασα πιθανοτητα θα σου πουνε να παρεις κατι αλλο, και κατα 99% θα σου προτινουν σε turbo-x αν υπαρχει.Απο ενα site της ρόδου παρήγγειλα κάτι ram το Σάββατο και σήμερα (Δευτέρα) μου τα φέραν. Σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο και θα δώ τη ******** θα μου πουν.---------------------------------------------Πήρα τηλέφωνο, και τα δύο πράγματα που παρήγγειλα δεν ειναι σε διαθεσιμόητητα, δεν είχε ιδέα πότε θα έχουν και άρχησε να μου λέει γιατί το όνομα της πιστωτικής έχει διαφορετικό όνομα απο αυτό του παραλήπτη , χέρω πολύ κυριοι.!
wesker Νοέμβριος 28, 2011 #9 Νοέμβριος 28, 2011 Aγόρασε απο αλλού αυτά που θέλεις και χ@στο το Πλαίσιο.
Grim95 Νοέμβριος 28, 2011 Author #10 Νοέμβριος 28, 2011 Aγόρασε απο αλλού αυτά που θέλεις και χ@στο το Πλαίσιο.Άμα την ακυρώσω και εχω πληρώσει με πιστωτική ξερεις τι θα κάνουν?
FANISTELROOY Νοέμβριος 28, 2011 #11 Νοέμβριος 28, 2011 Πιστωση!! ακομα και να τα παρεις, να τα χρησιμοποιησεις και να τα επιστρεψεις εντος 14ημερων πρεπει να σου δωσουν χρηματα πισω με τον τροπο που τους εδωσες και συ.
Grim95 Νοέμβριος 28, 2011 Author #12 Νοέμβριος 28, 2011 Δεν είχε γίνει ακόμα η πίστωση, έτσι ακύρωσα την παραγγελία, μου λέγαν και καλα αμα ήθελα να διαλέξω άλλα κομμάτια και τους λεω οτι δεν ενδιαφερομαι , με ρωτήσαν αμα τα έχω βρεί σε άλλο site και τους είπα ψυχρό ναι. Έχεται κάποιο site να προτείνεται? Έχω 2-3 αλα ειναι στο εξωτερικό και θέλω να συγκρίνω τιμες
FANISTELROOY Νοέμβριος 28, 2011 #14 Νοέμβριος 28, 2011 Μπες skroutz.grSent from my HTC HD2 using Tapatalk
masteroidz Νοέμβριος 28, 2011 #15 Νοέμβριος 28, 2011 Τελευταία επειδή το έχει παρακάνει το Πλαίσιο με τις τιμές και την έλλειψη υλικών, έχω δοκιμάσει διάφορα μαγαζιά. Θα σου πρότειτα το MSystems που τα αποστέλουν την ίδια μέρα αν είναι διαθέσιμα.
nickmanak Νοέμβριος 28, 2011 #16 Νοέμβριος 28, 2011 Βοηθηστε τα μικρα μαγαζια να επιβιωσουν παιδια. Το πλαισιο εχει τζιρους εκατομμυριων δεν θα πεινασει.Σημερα αγορασα απο την αλλη ακρη της Ελλαδας απο μικρο μαγαζι, εστω και 10-15€ παραπάνω. Αξιζει να βοηθησουμε και τον μικρό επαγγελματια αν ειναι σωστός.
Grim95 Νοέμβριος 29, 2011 Author #17 Νοέμβριος 29, 2011 Βοηθηστε τα μικρα μαγαζια να επιβιωσουν παιδια. Το πλαισιο εχει τζιρους εκατομμυριων δεν θα πεινασει.Σημερα αγορασα απο την αλλη ακρη της Ελλαδας απο μικρο μαγαζι, εστω και 10-15€ παραπάνω. Αξιζει να βοηθησουμε και τον μικρό επαγγελματια αν ειναι σωστός.Εννοείται , οπως το syncom.gr , Παρήγγειλα το Σάββατο 3 RAM και την Δευτέρα ειχαν έρθει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.