Jump to content

Paypal πρόβλημα!!!

Spyrious

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να κάνω μια αγορά από το εξωτερικό που υπερβαίνει τα 100.

Όταν έκανα εγγραφή στο paypal μου δείχνει όριο 100 στην πιστωτική μου.

Για να μπορώ να κάνω αγορές πάνω από 100 χρειάζομαι τον "Expanded Use Number".

Για να τον βρώ μου λέει να κάνω το εξής

"You can obtain and enter your Expanded Use Number by following the steps below:

1. In the item description section of your next credit card statement, your

4-digit Expanded Number will be printed next to the $1.95 USD PayPal

Expanded Use Fee. Check your next statement to find your unique Expanded

Use Number. "

Τί είναι το "next credit card statement" ;

Ή τέλος πάντων ας μου πεί ,κάποιος που ξέρει και το έχει κάνει ,πώς να το κάνω και εγώ.

Λοιπόν, όταν κάνεις εγγραφή στο paypal και δηλώνεις πιστωτική, το paypal χρεώνει 1.95$ στην κάρτα, χρέωση που φαίνετε στον αναλυτικό λογαριασμό που σου στέλνει η τράπεζά σου.

Στην περιγραφή της χρέωσης αυτής, αναγράφεται και ένας 4ψήφιος αριθμός που χρειάζεται για να "ξεκλειδώσεις" την κάρτα στο paypal.

"next credit card statement" ΕΙναι η μηνιαια ή διμηνη αναφορα της πιστωτικης. Εκει γραφει τι εχεις πληρωσει με την κάρτα.

Απότι κατάλαβα πρέπει να χρεωθείς αλλα 1.95 για να ανεβασεις το επίπεδο σαν χρήστης και να μπορεις να πληρώνεις παραπανω....

Όταν λές "χρέωση που φαίνετε στον αναλυτικό λογαριασμό που σου στέλνει η τράπεζά σου"

δηλαδή πρέπει να περιμένω έναν μήνα για να μου έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός;

Δυστηχώς ναι.

Μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις τηλ. την τράπεζα και να ρωτήσεις τον 4ψήφιο αριθμό αυτό.

’λλες τράπεζες μου τον είπαν, άλλες όχι-δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις.

Της τράπεζας Αττικής είναι η κάρτα λέτε να μου πούνε;

Επίσης από το paypal λένε

"If you access your credit card statement online, it may take up to 4

business days for your Expanded Use Number to appear. If you don't have

online access to your credit card statement, please wait for your printed

statement to arrive in the mail."

"PayPal strongly discourages users from calling their credit card

companies in order to obtain their PayPal Expanded Use Number before

receiving their monthly statements in the mail. If PayPal receives a

complaint from Visa, MasterCard, or your card issuer regarding your

account, your PayPal account may be permanently closed."

Μήπως θα έχω πρόβλημα άν ρωτήσω;

Από την ημέρα που δηλώνεις κάρτα στο paypal, όπως και στις αγορές, παίρνει περίπου 4 εργάσιμες ώστε να φανεί η χρέωση.

Τώρα τι να σου πω, εγώ δεν είχα πρόβλημα να ρωτήσω....

Η χρέωση φάνηκε από ότι είδα στο αυτόματο τηλεφωνικό κέντρο.

Αυτόν τον "Expanded Use Number" πώς τον λένε στα Ελληνικά;

Δεν θυμάμαι πως αναγράφεται στην κάρτα, αλλά ρώτησέ τους για τον 4ψήφιο αριθμό που έχει στην περιγραφή της χρέωσης.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Απότι κατάλαβα πρέπει να χρεωθείς αλλα 1.95 για να ανεβασεις το επίπεδο σαν χρήστης και να μπορεις να πληρώνεις παραπανω....

Στα επιστρέφουν στον επόμενο λογαριασμό της Τράπεζας. Η όλη διαδικασία γίνεται για να βεβαιωθούν πως είναι δική σου η κάρτα...

Εντάξει τον πείρα τον αριθμό αλλά το paypal τώρα μου ζητά τα στοιχεία της κάρτας και δεν μου την δέχεται ώστε να βάλω τον Expanded Use Number, αλλά μου λέει ότι πρέπει να προσθέσω άλλη κάρτα και ότι "This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead. "

Δεν έχω άλλη κάρτα όμως.

τους έστειλα email και περιμένω...

Τελικά αυτόν τον mobile δεν θα τον πάρω ποτέ μάλλον

:help::( :cry:

τι ειναι το giftcard ??

ισχυουν οσο ειπωθηκαν πιο πανω. σε credit cards (και οχι debit ή οτι αλλο), κανουν μια δοκιμαστικη χρεωση, η οποια εμφανιζεται στον επομενο λογαριασμο με εναν κωδικο, αν εισαι τυχερος τον μαθαινεις κι απο το τηλεφωνο. μετα εισαι οκ και μπορεις να φορτωσεις την πιστωτικη σου οσο γουσταρει η καρδια σου.

Η giftcard είναι μια προπληρωμένη πιστωτική της τράπεζας αττικής.

Τον κωδικλο τον πείρα αλλού είναι το πρόβλημα.Δες πιο πάνω.

το προβλημα ειναι οτι αυτη την καρτα, δεν την δεχεται σαν πιστωτικη

:o:boxed: ????? :bye:

Την πάτησα δηλαδή;

Αφού η τράπεζα λέει ότι είναι σαν πιστωτική...

Αυτή η κάρτα οπως και η Visa Electron πρεπει να "περαστούν" από το μηχανάκι κάποιας τραπεζας/καταστήματος για να χρεωθούν. Για αυτό αναφέρει "electronic use only" πάνω της.Μονο με την κλασική visa θα κάνεις τη δουλειά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.